• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret edip sosyal medyada yayınladı

Yalan derken böyle bir video var izledin mi?

Provokatör olunca ne değişecek onu da anlamadım ben. Bu kiz gibi kafada bir sürü insan var memlekette deseniz ki hayir herkes atatürk u seviyor nefret etmiyor o zaman provokatör olması anlam kazanırdı. Neyi anlatmaya çalışıyorsunuz carsaflilar Ataturk e hakaret etmez mi yi anlamadım?
Provokatörmüş ya öyledir ya da montajdır, çok uzaklara bakmasınlar bunu paylaşan instagramdaki sayfaların altını okusunlar yüzde 70i tutuklanır (pardon tutuklaası gerekir malum birşey olmuyor onlara) yalanmış mış söyleymiş miş böyleymiş.

Son düzenleme:
Yahu Erdogan kendisi Atatürk icin ayyas dedi. 90 yillik enkazdan bahs ediliyor. Erdogan Kadir Misiroglu gibilerini ziyaret ediyor.

Yani bunlar varken, kiz niye böyle konusmalarda bulunmasin? Egri oturup dogru konusulsun. Akp Atatürkü sevmiyor. Bu herkes tarafinca bilinir. Tüm milli bayramlar iptal edilir ama dügünlere, köprü acilislarina full gaz devam!!

Onca delil var ve halen toz kondurmuyorsun. Ve bence kizin akp'li, chp'li olmasinin önemi var. Bunu sende biliyorsun. Ondan bunca caba harciyorsun kizin provokatör oldugunu ispat etmek icin. Eminim kiz hep chp paylasimlari yapsaydi provokatör olmazdi. Chp'nin asil amaci olurdu. Bunu sadece senin icin degil, burda diger akp'liler icinde diyorum.

Adalet yok diyorsun, gidip akp'ye oy veriyorsun.

Yorumunu nerden tutsam elimde kaldi.
Ak partiye oy veren kimse ataturku sevemez diyosun:) burda oturup yaristircak halimiz yok. Isteyen sevsin isteyen sevmesin. Erdogan kendisi sevmiyosada o da onun bilecegi bir is. Ister inanirsin provoke amacli olduguna ister inanmazsin, ben oyle oldugunu dusunuyorum. Daha once yazdim bir muftu karisi bir madenci karisi vakasi gibiyse sasmiycam. Bekleyelim gorelim altindan ne pislik cikacak.

Ak partiye oy veren kimse ataturku sevemez diyosun:) burda oturup yaristircak halimiz yok. Isteyen sevsin isteyen sevmesin. Erdogan kendisi sevmiyosada o da onun bilecegi bir is. Ister inanirsin provoke amacli olduguna ister inanmazsin, ben oyle oldugunu dusunuyorum. Daha once yazdim bir muftu karisi bir madenci karisi vakasi gibiyse sasmiycam. Bekleyelim gorelim altindan ne pislik cikacak.

Erdogan Atatürkü sevmiyorsa kendi bilecegi ismis.

Bu ülkenin, Atatürkün kurdugu ülkenin cumhurbaskanindan bahs ediyoruz. Onun sevmemesi, hakaret etmesi normal, ama kizin videoda birseyleri söylemesi provakatörlükmüs.

Komik aslinda, onca caba sarf ediyorsun akp'ye toz kodurmamak icin. Sacmalama derecesinde kadar gelmissin. Yazik ama acimiyorum. Bakalim daha ilerde neler icin sacmalayacaksin daha. Güclü degil, dogru'nun yaninda durmak daima avantajlidir.

Son düzenleme:

Bu ülkenin, Atatürkün kurdugu ülkenin cumhurbaskanindan bahs ediyoruz. O sevmezsem, hakaret etmesi normal, ama kizin videoda birseyleri söylemesi provakatörlükmüs.

Komik aslinda, onca caba sarf ediyorsun akp'ye toz kodurmamak icin. Sacmalama derecesinde kadar gelmissin. Yazik ama acimiyorum. Bakalim daha ilerde neler icin sacmalayacaksin daha. Güclü degil, dogru'nun yaninda durmak daima avantajlidir.
Hangisi dogruymus sole bakim:) oy verirken senden izin almamiz gerektigini bilmiyodum:)

Bu ülkenin, Atatürkün kurdugu ülkenin cumhurbaskanindan bahs ediyoruz. O sevmezsem, hakaret etmesi normal, ama kizin videoda birseyleri söylemesi provakatörlükmüs.

Akpli değil ki kendisi :27: hala ciddiye alıyorsunuz üzülüyorum :70:

Bibibella Bibibella Ay bide alinti yapmayip oyle havaya konusmayin ya.. seni ilgilendirmez akpliYim ya da degilim surekli karsima cikip bulasmaya calisiyosun. Ciddiye almiyosan hakkimda konusupta durma. Her topicte Yaptigin yorumlar icerik olarak sifir sirf milletle dalga gecmeye takiliyosun. Ister akpli olurum ister erdoganci seni zerre alakadar etmez. Istesem baska konularda seni vurabilirim senin yaptigin gibi, ama yapmiycam bunu:)

Maalesef ceza alacağından zerre umudum yok
Cumhuriyeti getiren kişi o
Hakaret edilemez ama elden ne gelir
Cumhuriyet olmasaydı
Ne seçme hakkımız olurdu ne de mesleklerimiz
Eşimizden ayrıldığımızda maddi manevi haklar da elde edemezdik
Çünkü medeni kanun yoktu Kİ........
İran’daki gibi yanımızda üç kadınla gezerdik
Köle gibi satılırdık
Bunları isteyenler Atatürk’ü sevmez ve hakaret eder
İdamı bu yüzdenistemiyorum
Hücre cezası yeterli
Çünkü idam, Türkiye cumhuriyetinde olursa, az önce saydıklarım da geri gelir

Maalesef ceza alacağından zerre umudum yok
Cumhuriyeti getiren kişi o
Hakaret edilemez ama elden ne gelir
Cumhuriyet olmasaydı
Ne seçme hakkımız olurdu ne de mesleklerimiz
Eşimizden ayrıldığımızda maddi manevi haklar da elde edemezdik
Çünkü medeni kanun yoktu Kİ........
İran’daki gibi yanımızda üç kadınla gezerdik
Köle gibi satılırdık
Bunları isteyenler Atatürk’ü sevmez ve hakaret eder
İdamı bu yüzdenistemiyorum
Hücre cezası yeterli
Çünkü idam, Türkiye cumhuriyetinde olursa, az önce saydıklarım da geri gelir

Atatürk ü överek veya söverek çıkar para oy menfaat elde edenlere; Allah Atatürk'ü unutturacak dert versin. Fesli deli kadir i de Allah öldürmesin ama yataktan da kaldırmasın. O da Atatürk'e küfretmişti.

Bibibella Bibibella Ay bide alinti yapmayip oyle havaya konusmayin ya.. seni ilgilendirmez akpliYim ya da degilim surekli karsima cikip bulasmaya calisiyosun. Ciddiye almiyosan hakkimda konusupta durma. Her topicte Yaptigin yorumlar icerik olarak sifir sirf milletle dalga gecmeye takiliyosun. Ister akpli olurum ister erdoganci seni zerre alakadar etmez. Istesem baska konularda seni vurabilirim senin yaptigin gibi, ama yapmiycam bunu:)
Seni ciddiye almıyorum ki alıntilayım etiketliyeyim ;)
Beni hic bir konudan vuramazsın cicim herşeyim ortada hiç birşeyim yalan değil nerden vurucan şişman olmamla mı eşimin küçük olmasıyla mı sexe düşkün olmamla mı :70: bunların hepsini ben kendim söylüyorum senin gibilere fırsat vermem :dondurma:
Hem banane akli misin erdoğancımısın nesin :deli: açık yüreklilikle söyle savun ya ben akpli değil ımıııı :70: ya bi git ya :70:

Seni ciddiye almıyorum ki alıntilayım etiketliyeyim :KK66:
Beni hic bir konudan vuramazsın cicim herşeyim ortada hiç birşeyim yalan değil nerden vurucan şişman olmamla mı eşimin küçük olmasıyla mı sexe düşkün olmamla mı :KK70: bunların hepsini ben kendim söylüyorum senin gibilere fırsat vermem :dondurma:
Hem banane akli misin erdoğancımısın nesin :deli: açık yüreklilikle söyle savun ya ben akpli değil ımıııı :KK70: ya bi git ya :KK70:
Ciddiye almiyo halin buysa alsan nolcak:)) ciddiye almiyon ama onune gelen firsatlari kacirmadan laf sokmaya calisiyosun. Bide bi git demissin:)) bence sen ne dedigini bilmiyosun? Ciddite almadigin insani gormezden gelirsin onune gelen yerde ayni laflarla vurmaya calismazsin. Acik yurekliyim veya degilim bundan sana ne oyleyse? Uzaktan uzaktan laf atmak gulunc duruyo:)

Ciddiye almiyo halin buysa alsan nolcak:)) ciddiye almiyon ama onune gelen firsatlari kacirmadan laf sokmaya calisiyosun. Bide bi git demissin:)) bence sen ne dedigini bilmiyosun? Ciddite almadigin insani gormezden gelirsin onune gelen yerde ayni laflarla vurmaya calismazsin. Acik yurekliyim veya degilim bundan sana ne oyleyse? Uzaktan uzaktan laf atmak gulunc duruyo:)
Nedense bana değilde sana gülüyorlar ama :70:

Pek saapmadim zaten, okudugumu paylastim

Yooo okuduğunu falan paylaşmadın direkt Özge Kayaaslan'ı hedef gösterdin. Hadi araştırma yapmıyorsun göz var izan var.

"Bunlar tiyatrooo..."
"Bunu yiyen var mı ehehe..." diyip Özge Kayaaslan'ın fotoğrafıyla birlikte "Safiye İnci aslında Odtü öğrencisidir." diye gördüğün haberi buraya taşıyor bir de insanlara akıl vermeye çalışıyorsun.
Bu haberi de sen yemişsin işte hatta yemek için pusuda bekliyormuşsun baksana.
Kız buzzz gibi Safiye İnci tam da göründüğü kesime ait. Haber de belli. Atatürk'e edilen hakarete ses çıkarmak tepki göstermek içinden gelmiyorsa bile bari yalan yanlış bilgileri doğruymuş gibi burada satmaya çalışma.

Habere gelince de tutuklanmış zaten bugün, hiç inanmıyordum tutuklanacağına sosyal medyanın gücü diyorum. Çok güzel olmuş. Şimdi Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde yargılansın bakalım.

Biliyorum bir kesimin alerjisi var.
İsmini duymaya tahammül edemeyen cahil kesim...
Okuyorsunuzdur belki.
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk.
Mustafa Kemal Atatürk!
Atatürk!
A-ta-türk!
Unutturamayacaksınız!
Silemeyeceksiniz izlerini!
Cehaletinizde, karanlığınızda boğulun.

Carsaftan sarı kap ve rengarenk esarba hızlı geçiş :halay:hadi bakalım neyin nesisin merakla bekliyorum. Yav çarşafa giren insanın ağzından b.....lafı çıkar mi hadi çıktı diyelim onunda kaydetmez. Amaç belli islamafobi

Son düzenleme:
Yooo okuduğunu falan paylaşmadın direkt Özge Kayaaslan'ı hedef gösterdin. Hadi araştırma yapmıyorsun göz var izan var.

"Bunlar tiyatrooo..."
"Bunu yiyen var mı ehehe..." diyip Özge Kayaaslan'ın fotoğrafıyla birlikte "Safiye İnci aslında Odtü öğrencisidir." diye gördüğün haberi buraya taşıyor bir de insanlara akıl vermeye çalışıyorsun.
Bu haberi de sen yemişsin işte hatta yemek için pusuda bekliyormuşsun baksana.
Kız buzzz gibi Safiye İnci tam da göründüğü kesime ait. Haber de belli. Atatürk'e edilen hakarete ses çıkarmak tepki göstermek içinden gelmiyorsa bile bari yalan yanlış bilgileri doğruymuş gibi burada satmaya çalışma.

Habere gelince de tutuklanmış zaten bugün, hiç inanmıyordum tutuklanacağına sosyal medyanın gücü diyorum. Çok güzel olmuş. Şimdi Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde yargılansın bakalım.

Biliyorum bir kesimin alerjisi var.
İsmini duymaya tahammül edemeyen cahil kesim...
Okuyorsunuzdur belki.
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk.
Mustafa Kemal Atatürk!
Atatürk!
A-ta-türk!
Unutturamayacaksınız!
Silemeyeceksiniz izlerini!
Cehaletinizde, karanlığınızda boğulun.

Başbuğumuzu işgalci kuvvetlerde sevmezdi Trucum :KK200:...
İşte bunlar onların enkazı... bayıldıkları düzenin ortasına atsan bunları 1 haftaya kalmaz İzmir marşını ezberlerlerdi.. Arap aydınlığı bol bulunca şurasına burasına sıvarmış :olamaz:

Carsaftan sarı kap ve rengarenk esarba hızlı geçiş :halay:hadi bakalım neyin nesisin merakla bekliyorum. Yav çarşafa giren insanın ağzından b.....lafı çıkar mi hadi çıktı diyelim onunda kaydetmez. Amaç belli islamafobi

Dogru, bok lafi sadece mini etek giyenler söyler. Carsafli asla öyle birsey söyleyemez. sütten cikmis ak kasiklar!!
Argümanlara bak. Kiz yillardir akp üzerine seyler paylasiyor, sirf bu animi beklemiste?

Hii hii amac Atatürk'e sövmek degil de islamofobi. Ulan ölmüs bir adamin mezarinda küfür ediliyor ve halen siz magdursunuz. Böyle bir magduriyeti daha önce ne gördüm ne duydum. Insan bir utanir bunlari söylerken. Bu nasil bitmez bir magduriyet be.

Back