• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret edip sosyal medyada yayınladı

Hersey yalan

Eklentiler

• IMG_5890.PNG
    IMG_5890.PNG
    195,2 KB · Görüntüleme: 121

Yalan derken böyle bir video var izledin mi?

Provokatör olunca ne değişecek onu da anlamadım ben. Bu kiz gibi kafada bir sürü insan var memlekette deseniz ki hayir herkes atatürk u seviyor nefret etmiyor o zaman provokatör olması anlam kazanırdı. Neyi anlatmaya çalışıyorsunuz carsaflilar Ataturk e hakaret etmez mi yi anlamadım?

Yalan derken böyle bir video var izledin mi?

Provokatör olunca ne değişecek onu da anlamadım ben. Bu kiz gibi kafada bir sürü insan var memlekette deseniz ki hayir herkes atatürk u seviyor nefret etmiyor o zaman provokatör olması anlam kazanırdı. Neyi anlatmaya çalışıyorsunuz carsaflilar Ataturk e hakaret etmez mi yi anlamadım?
Bu bir oyun tiyatro diyorum. Videoyuda izledim, ee yani? Bu zihniyette insan olabilir.. bu sekilde kim acik acik konusur birde videoya ceker:)) sacma degil mi? Bu kadin oyuncu

Ben bunu bas bas bağırarak dile getiren ne insanlar gördüm provakasyon mu evet öyle ama bunun ne demek olduğunu anlamamışsınız. onun bu düşünceye sahip olmadığı anlamına gelmiyor bu resmen Atatürk ü seven milyonları kışkırtmak tiyatro olsa ne olacak yani bu kız Atatürk ü seviyor ama bilerek mi yapıyor yapmayın ben Atatürk ü seven sayan Önder olarak gurur duyan bir insanım beni kesseler Türk milleti için böyle bir şahısı aşağılayamam böyle bir suçu kimse için işlemem belliki gerçek düşüncesi ve arsızca dile getiriyor bunu birinin gazıyla yapmasına gerek yok ar damarı çatlamış belli

Bu bir oyun tiyatro diyorum. Videoyuda izledim, ee yani? Bu zihniyette insan olabilir.. bu sekilde kim acik acik konusur birde videoya ceker:)) sacma degil mi? Bu kadin oyuncu

Oyuncu? Tiyatrodan mıymış? Ajanstan mı? :işsiz:

Nasıl bu kadar eminsin onu anlayamiyorum ben...

Diyelim ki bu bir provokasyon, rahatlayabiliriz, bu mudur yani?

Oyuncu? Tiyatrodan mıymış? Ajanstan mı? :işsiz:

Nasıl bu kadar eminsin onu anlayamiyorum ben...

Diyelim ki bu bir provokasyon, rahatlayabiliriz, bu mudur yani?
Nasil mi:)) sabahtan beri sayfalarda bu kizin kim oldugu yaziyor:) ayrica foto ekledim bu kiz carsafli bile degil inam hatip mezunu filanda degil.. yani birileri bu kimlige burunmus ve oyun oynuyo. Sen ve diger arkadaslar provokasyon degil diyosunuz.. eger oyleyse rahatlayabilirsiniz demedim. O kendi bileceginiz is. Zaten kadin tutuklandi bildigim kadariyla. Atamiza saygisizlik yapanin cezasi verilecektir. Bu da bana biraz olsun rahatlama veriyor dogrusu

Provokasyona gelmese keşke insanlar.
Bu ve bunun gibi düşünenler yok mu?
Denmiş.
Vardır elbette,Atatürkü sevmeyenler yok mu,var da gidip Anıtkabir'de böyle aşağılık bir video çekmiyorlar değil mi?
Kimse kimseyi zorla sevmez zaten.
Ama bu şekilde terbiyesizlik de yapamaz.
Doğrusu kimse için yapılamaz.
Bu kız "Ahmet,Mehmet'in b.ku olamaz" diye bir video bile çekse yine iğrenç olurdu.Kaldı ki Atatürke,devlet büyüklerine sayıp sövecek!
Bir kere yakışmıyor.
Çarşafına değil insanlığa yakışmıyor.
Çarşafına da inanmıyorum zaten,yüzünün hali çarşafla bağdaşmıyor.
Ne niyetle giyiyorsa Allah bildiği gibi yapsın.
Çarşaflılar Atatürkü sevmez diye bişey yok.
Tüm Akpartililer Atatürkü sevmez diye birşey yok.
Başı açıklar Atatürkü sever diye bişey de yok.
Başı açık Ak partili olamaz diye birşey de yok.
Yok yok kısaca.herkes her türlü giyiniyor siyasetle kılık kıyafet bağdaştırması yapılması aşırı saçma.
Bu video da aşırı saçma.
Zerre kadar inanmadım kıza.
Gözaltına alınmış zaten.
Umarım tutuklanır.
Bu ülkede eline telefon alan sosyal medyadan sağa sola küfür edemez umarım.
Medya maymunluğuna soyunmak kolay oldu diye türedi bu sosyal medya fareleri.
:kusmuk:

Bak senin odtü lü safiye dediğin kızcağız kimmiş ?
Bu kızıda hedef gösteren İ.Melih Gökçek bu arada

Bu fotoğrafın kırpılmamış hali
Eki Görüntüle 2171248
Bu da kızın açıklaması
Eki Görüntüle 2171249
Gordum simdi nette bunu. Yazik oldu kiza o zaman bu kirli bilgi elden ele dolasiyo ve bence cokta benziyolar.

Buarada safiye incinin amcasi ve ogretmen olan yengesi fetöden ihrac edilmişler.

Bir adam temsil ettiği makam adına Atatürk aleyhine tek hakarette bulunmadan, kendi kitlesine karsi bundan daha güzel 'Ya Atatürk, Ya ben !' şahı çekemezdi.

Ego tatmin etmeye mahkum edilmiş cehaletiyle neye alet olduğunun bile farkında değil yazık...

Sosyal medyada yaptığımız her paylaşım bir 'sorumluluk'tur.

Gordum simdi nette bunu. Yazik oldu kiza o zaman bu kirli bilgi elden ele dolasiyo ve bence cokta benziyolar.

Buarada safiye incinin amcasi ve ogretmen olan yengesi fetöden ihrac edilmişler.
Konu ne zaman fetö ye bağlanacak diyordum ki :eek:
İlahi kız sen çok yaşa :KK70:

Back