- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve beyin kosarak uzaklaşırHersey yalan
Oyyy kiyamam : (Ve beyin kosarak uzaklaşır
Hersey yalan
Bu bir oyun tiyatro diyorum. Videoyuda izledim, ee yani? Bu zihniyette insan olabilir.. bu sekilde kim acik acik konusur birde videoya ceker:)) sacma degil mi? Bu kadin oyuncuYalan derken böyle bir video var izledin mi?
Provokatör olunca ne değişecek onu da anlamadım ben. Bu kiz gibi kafada bir sürü insan var memlekette deseniz ki hayir herkes atatürk u seviyor nefret etmiyor o zaman provokatör olması anlam kazanırdı. Neyi anlatmaya çalışıyorsunuz carsaflilar Ataturk e hakaret etmez mi yi anlamadım?
Oyyy kiyamam : (
Sende beyin var titatroyu goremiyosun .. o zaman almayim:) birde neden hakaret ediyosun: ( normal insanca konusamiyo musun ask olsun : (
Yav he he.Sende beyin var titatroyu goremiyosun .. o zaman almayim:) birde neden hakaret ediyosun: ( normal insanca konusamiyo musun ask olsun : (
: (Yav he he.
Bu bir oyun tiyatro diyorum. Videoyuda izledim, ee yani? Bu zihniyette insan olabilir.. bu sekilde kim acik acik konusur birde videoya ceker:)) sacma degil mi? Bu kadin oyuncu
Nasil mi:)) sabahtan beri sayfalarda bu kizin kim oldugu yaziyor:) ayrica foto ekledim bu kiz carsafli bile degil inam hatip mezunu filanda degil.. yani birileri bu kimlige burunmus ve oyun oynuyo. Sen ve diger arkadaslar provokasyon degil diyosunuz.. eger oyleyse rahatlayabilirsiniz demedim. O kendi bileceginiz is. Zaten kadin tutuklandi bildigim kadariyla. Atamiza saygisizlik yapanin cezasi verilecektir. Bu da bana biraz olsun rahatlama veriyor dogrusuOyuncu? Tiyatrodan mıymış? Ajanstan mı?
Nasıl bu kadar eminsin onu anlayamiyorum ben...
Diyelim ki bu bir provokasyon, rahatlayabiliriz, bu mudur yani?
Bak senin odtü lü safiye dediğin kızcağız kimmiş ?Odtu ogrencisi safiye inci
Gordum simdi nette bunu. Yazik oldu kiza o zaman bu kirli bilgi elden ele dolasiyo ve bence cokta benziyolar.Bak senin odtü lü safiye dediğin kızcağız kimmiş ?
Bu kızıda hedef gösteren İ.Melih Gökçek bu arada
Bu fotoğrafın kırpılmamış hali
Eki Görüntüle 2171248
Bu da kızın açıklaması
Eki Görüntüle 2171249
Konu ne zaman fetö ye bağlanacak diyordum kiGordum simdi nette bunu. Yazik oldu kiza o zaman bu kirli bilgi elden ele dolasiyo ve bence cokta benziyolar.
Buarada safiye incinin amcasi ve ogretmen olan yengesi fetöden ihrac edilmişler.