Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret edip sosyal medyada yayınladı

Alttaki video'yu iyi izle. Hangi iki ayyastan bahs ettigi gayet ortada. Hangi kisiler yada yasalar Türk toplumunda mühterem oluyor sence? Hadi diyelim Atatürk'ü kast etmedi (ki gayette etti) devlet adamina hakaret etmesi iyi birseymi?

Hadi onu gectim, bu ne??

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/90-yillik-enkazi-kaldirdik-40060947

Emine Erdogan 90 yillik enkazi kaldirdik demisti. Simdi argümanin ne olacak? Yok Zimbabwedenmi bahs ediyordu sence?

Onlari gectim bayramlar iptal ediliyor. Dedigim gibi dügünlere köprü acilislarina devam ama!

Akp öncesi Türkiye harika degildi elbette ancak bügünkü gibi degildi millet. Bu kadar kin ve nefret yoktu. Siyasiler siyaset meydaninda medeni sekilde tartisiyordu. Olacak o kadar ile millet gülebiliyordu. Kimse bundan dolayida hapis'e gireceginden korkmuyordu.

Eskidende torpil vardi fakat iyi kötü biraz niteliklilere veriliyordu ve bu kadar alenen degildi. Kimin aklina gelirdi hayvanat bahcesi müdürünü devlet'in önemli pozisyonuna getirmeyi? Yada damada en önemli bakanligi verilmesi?

Fetö ile beraber üni sinavlarinda, kpss sinavlarinda yapilan hileleri unutmadik.

Yani evet kanun en tepelerdekine zerre islemiyor artik. Hic olmadik kadar esitsizlik ve adaletsizlik var.

Son düzenleme:

Allah tüm ecdadımızdan razı olsun, böyle hatıraları okuyunca içim bir garip oluyor, duyduğum minneti hayatıma sığdıramam

Bir çok yorum yazılmış konuyla ilgili bir sürü yorum var genel olarak bir cevap vermek istiyorum

-avrupa'da böyle olmuyor isteyen istediği kişiye ağzına geleni sayiyor vs.deniyor
En son güncel örnek mesut ozil
- ikinci olarak burada değil belki ama sosyal medyada
-sevmek zorunda mi ya
İnsanlar sırf sevmediği icin hapise atıyorsunuz diyerek o kadının yaptığı pisliği ufaltip ufaltip minicik hale getirmeye çalışanlar var
Şunu söyleyeyim ben herhangi birinin ölmüş dedesinin mezarina gideyim dedesine küfür edip orada selfie çekeyim
Sonra da o akrabalara dönüp ben sizin dedenizi sevmek zorunda mıyım
Eleştirme hakkım yok mu diyeyim
Herkes çok iyi biliyor ki beni de o akrabalar o mezarlarin birine gomer
Maşallah bizim insanımız bir Atatürk'e yapılan elestiriler hakaretler konusunda insanların eleştiri özgürlüğünü savunuyor

Son düzenleme:

Ben de şunu merak ediyorum Fetö'den başka bir sürü tarikat var. Yarın öbür gün onların da pisliği ortaya çıkacak. Örneğin Süleymancıların çıktı. Ne diyecekler, Sümo terör örgütü mü? Bunu çok merak ediyorum :) :)

Arkadaşlar bu kiz provoke falan diil..
Bilinçli yaptığı terbiyesizlik..

Bu kızın küçüklüğünü biliyorum.
Yani mahallemizde oturmuşlardı bir sure.
Ozamanlar 9yaslarinda falandi.
Sonra ev alip tasindilar.

Hiç haberimiz olmadı baska semte gittiler.
Kizi o yaslarda baskıyla kapatan muhafazakar bir ailesi var.
Şalvarlı bir babası var..
Tarikat ayakları var.

Kız imamhatip, kuran-kursu ve tarikat arası bolca beyni yıkanmış bir cahil.

Yani bu ajandi provokeydi bilmemneyin elemanı falan diil.
Bildiğin 4 kardeşten 1i olan bir kiz.

Yani kastı bilerek beyni yıkanmış yapmış bunu.
Umarım cezasıda ağır olur.

pepperony Mutfağını kültürünü aile bağlarının kuvvetli olmasını insanların sıcakkanlı olmasını misafirperver olmasını doğasını verimli topraklarını....

Ben hiç inanmadım ki bu kadının yok provokatör yok ajan bilmem ne olduğuna
Küçük yaslardan itibaren zorla kapanmış cemaatlerde beyni yıkanmış hem kara cahil hem kötü niyetli bir kadin
O kadar da güzel bir dini eğitim veriliyormus ki o tarikatlarda ölmüş adamın mezarına gidip küfrediyor
Hem de bu ulke için gazi olmuş kac kere ölümden donmus bu ülke için hayatını ortaya koymuş birine
Başka yerde ama şehitler ama gaziler diye agliyorlardir bol bol eminim bundan

Yaptığı işin suç olduğunu bal gibi biliyordu
Nasıl olsa bana bir şey olmaz kimseye bir şey olmuyor hatta bir iki alkış alırım diye bu işe girişti

İşte budur

Tabiki bilerek kasti kin kusmus.
7-8yaslarinda kapalıydı bu kiz.
Bizim tuhafımıza giderdi.
Hiç o yaşta baska kapalı yoktu cunku çevremizde.
Ailesinin aşırı nuhafazakar olduğu mahallece bilinirdi.

Sanirim Bi 3-4 sene kiracı olarak oturdular.
Sürekli bi dini eğitim baskısı vardi.

Yani arkasında bi akp chp bisi yoktur.
Içinde kinle büyütülmüş bir kiz.
Atatürk düşmanı olmuş demek.

Arkadaşlar takip edemedim en son noldu yaa.? Tiyatro dediler tutmadı odtülü dediler tutmadı fetöcü amcası var dediler fetöcü akrabası olan bakanları unuttular benim gördüğüm en son Atatürke hakaret suç olmamalı diye ağlıyolardı.

Yalnız zevkten dört köşeyim nasıl girdin ama içeri Safiyeee

Ben de inanmayanlara çok şaşırıyorum sanki başka memlekette yaşıyorlar
Fatihte oturuyorum ben elimi sallasam bi tanesine çarpıyor burada. O yüzden sanırım ben çok rahat inandım bu kızın sadece saf Atatürk düşmanı olduğuna

AKP Atatürkü sevmiyor ve ama TC yi idare etmek için ,16 yıldır en çok oyu alıyor

Fetocular da boyle.. Bir keresinde bir kac tanesi ile konustum, bizi boyle yetistirdiler dediler.. Onlar da AKPyi destekliyorlardi. Gorduler anyayi Konyayi.. Sira bunlarda.. Akrep gibi kendi kendilerini sokuyorlar once nasilsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…