- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.539
- 358
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Konu sahibinin çalıştığını yeni gördüm ..Doğum iznindedir muhtemelen.Konu sahibine önerim eşine haddini bildirmeli eşinden umudu kestiyse diyecek bir şeyim yok ben kimseye boşan diyemem. Ama kendi bebeğimle anlattığım şeyler sizeydi. İnanın kapımı açan kimse yok sevmeye gelince herkes ters takla atıyor ama ‘gelin bakın bebeğe bende uyuyayım, çamaşır asayım, temizlik yapayım vb.’ deyince ya tansiyonları yüksektir ya işleri vardır. Eşim desen sabah 5te çıkar gece 12 de gelir gerçi ondan da beklentim yok ya... belki de konu sahibinin benim gibi destekçisi yoktur. O yüzden yazdım.
Calısıyorum memurum nobet usulü calısyorum eşim de esnaf işleri iyi deil baska kararlar almak üzere hayata dair b planı amacınzaten yok ben uzun zamandır saygı sevgi bagını koparmıstım zaten ama snırım artık ondada yok drmadan usanmadan hakaret edıyor
Kızlar ben memurum eşim esnaf fakat işler uzun zmndır istediigi gibi değil eşimde kendini salmış durumda geçen soyle bir sey soyledi- sen alıyorsun 4000 tl ben de ayda 2000 kazansam yeter de artar bence ha bide icradan eve gireriz senin maaştan öderiz bilmem be deyince ben biraz dellendim yani adam çabalamak istemıyor gibi üc kurus kazansamda yetere getirdi resmen ben bu adamı boyle tanıyıp boyle sevmedim cidden hayret edıyorum bu devirde nerdeyse tek maaşla ev gecindirmek kolaymı ?? Size soruyorum eşim sigorasınıda yatırmıyor bu arada 5 senedir oldugu gbi duruyor bağkuru
bana senin maaşla ev alınıyor deyip duruyor
Haklısınız ben bilezigimi bozdurdum yeterki baska iş kursun soförlügü var ben herseye razıyım dedim ondada vazgecdi afedersn g... nü sıkamadı sıkmaya gelemıyor beyfendi kadın her b.. u hallder hesabı smdi bde bebegimiz var 1 yasına gelecek nrdeyse her yuku omzuma atmanın derdinde sanki
Maaşlı calısanı kğçümser bide oylede kibirlidir
Evet uzuldum sizin adımıza aşırı rahat eşim babasından miras rahatlık zaten ev bark ne varsa ne kdr mal varsa satıp dukkana bastılar oda battı batacak yani ama bunlar hala şokta cıkmaıyorlar aşırı kbirli eşim elalemi begenmez arkadasımın eşi doktor mesela bin tane kulp bulr doktor soye doktor boyle eee adam calısmıs kazanmıs buna b garip gelıyor
Tek meselede para deil aslında bebegimiz var bende 24 saat nobet tutuyorum calısan bir anneym bebegm hic uyumadıgı zamanlar oluyor yalvarıyorum bir saat uyut su cocugu diye on dkka oyalıyor sonra hoppp bu seni istiyor diye kucagıma atıyor geberiyoru. Yrgunlıtan mesela ama bebeine bakmıyor asla ben gercekden bu evlilikte neyim ? İcimde hersey söndü
sence bu normalmi ... kadın hem calısır hem evi gecindrir hem bebek bakar hem herkesle ugrasır erkkte sen calıs ben az alsamda yeter dememeli anladınzmı ??
Evet baska b acıklaması yok ciddenEsinizden ev isi ve cocuk bakimi konusunda bir sey beklemezseniz anlasirsiniz. Cunku bu tipler sorumsuzdur, sorumluluk verdin mi agizlari bozulur
Siz çalisirken bebege kim bakiyor ? Öncelikle esınizin hakaretleri yenilir yutulur gibi değil.Herkesin icinde demesi bi de kat kat kötü.Bir de gamsız ,rahat anladigim kadariyla.Kendi de mutlu degil siz de..Hic aranizda ayrılma sözcügu geçti mi? Acaba kendi istiyor da bezdirme politikası mı uyguluyor? Bilemedim cok agir hakaretler etmiş ,burdan yola cikarak düşündüm..
uzun zamandir sizden sevgi ve saygı görmeyen bi adam var ortada. bunun karşılığında onda da bitmiş herşey. ama herkesin sevgi saygısı bitince nötr olamiyo bazıları da böyle içindeki herşeyi kusuyo zehir ediyo karşısındakine.
bence siz cok fazla kafaniza takmissiniz esinizl ilgili şeyleri. sonra kendi kendinize dolmussunuz ki etrafin da katkisi cok gibi görünüyo.
ortalama bi erkek küçük bı bebeğe kendi sorumluluğu olarak bakmiyo maalesef. annenin sorumluluğu olarak bakiyo genelde.
memursaniz ailenize de ihtiyacınız yok bence kendi duzeninizi kurarsiniz.
ama esiniz esnaf işleri kötü demistiniz önceki konuda. adam belki de hayatında ilk kez boş vakit buldu ve bunu dibine kadar yaşayıp öyle yoluna bakmak istiyodur. ücretsiz izindeyim ve biraz da isten uzaklasip kafa dinlemek için ayrıldım ben izne.
eğer eşinizin yasafigi bu sürec size yıpratıcı pragmatik ve yorucu geliyosa kendinizi çok fazla sogutmadan ayrilmayi teklif etmeliydiniz.
şimdi ne derseniz deyin sizi suclayacak bisey bulur. çünkü evde soğuk savaş varmis belli bı zamandır.
benim de esimle zaman zaman sorunlarim oluyo ama bu kadar iletisimsiz ve çözümden uzak kalmiyoruz.
biraz iki tarafinda sakinlesmesi gerekiyo bence. eşiniz kendi hatalarını size bu sekilde yansitarak kapatmaya çalışıyo gibi geldi bana. bugün mb karar açıklayacak. faiz indirimi bekleniyo bakalım belki de altı aya bir yıla kadar ekonomi de toparlanma sürecine girer.
ama şu var ki dil yarasi kapanmaz. hakaretleri tavırları unutamayacak bı yapınız varsa kendi yolunuzu cizmeye bakin. eskilerin hatrina ben kinsiz bi insanim denerim derseniz artık daha sakin bir yol izleyin.
Konu sahibinin çalıştığını yeni gördüm ..Doğum iznindedir muhtemelen.
Siz çalışmıyorsanız ve gelen giden de yoksa sizin için bu süreç daha rahat değil mi?
Peki siz kendinizi tamamen saldiniz mı ?
Hiç çabanız yok mu?
Anladım canım. .Hem çalışmak hem bebek zordur.Yeni başladım izinden işim evime cok uzak anneme bırakıyorum bebegmi gun icinde bir kez b aramıyor mesela merak edmıyor bebegi ne yapmıs ben salmadım sacıma basıma dıkkat edıyorum ama cok uykusuzum cok yorucu bebek bakması cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?