Ani kararlar almamam lazım ☹️Konu eş

Şunu düşünün;
Kararı alıp eylemi yaptıktan;

10 dakika sonra nasıl hissedeceksiniz?
10 saat sonra?
10 gün sonra?
10 ay sonra?

Kesinlikle bunların hepsinde cevabınız evetse kararınızı alın.

Son düzenleme:
Konu sahibinin çalıştığını yeni gördüm ..Doğum iznindedir muhtemelen.

Siz çalışmıyorsanız ve gelen giden de yoksa sizin için bu süreç daha rahat değil mi?
Peki siz kendinizi tamamen saldiniz mı ?
Hiç çabanız yok mu?

Sizin eşiniz hem düzgün para kazanamayıp, sigortasını yatırmayan hem de sizin maaşınıza güvenip ev alalım diyen kişi miydi? Oysa niye çekiyorsunuz? Siz dünya kadar çalışıp evi geçindireceksiniz, evi temizle yemek yap, çocuğa bak. Kocanızın rolü, görevi ne bu evlilikte? Tatlı dil bile yok adamda.

uzun zamandir sizden sevgi ve saygı görmeyen bi adam var ortada. bunun karşılığında onda da bitmiş herşey. ama herkesin sevgi saygısı bitince nötr olamiyo bazıları da böyle içindeki herşeyi kusuyo zehir ediyo karşısındakine.

bence siz cok fazla kafaniza takmissiniz esinizl ilgili şeyleri. sonra kendi kendinize dolmussunuz ki etrafin da katkisi cok gibi görünüyo.

ortalama bi erkek küçük bı bebeğe kendi sorumluluğu olarak bakmiyo maalesef. annenin sorumluluğu olarak bakiyo genelde.

memursaniz ailenize de ihtiyacınız yok bence kendi duzeninizi kurarsiniz.

ama esiniz esnaf işleri kötü demistiniz önceki konuda. adam belki de hayatında ilk kez boş vakit buldu ve bunu dibine kadar yaşayıp öyle yoluna bakmak istiyodur. ücretsiz izindeyim ve biraz da isten uzaklasip kafa dinlemek için ayrıldım ben izne.

eğer eşinizin yasafigi bu sürec size yıpratıcı pragmatik ve yorucu geliyosa kendinizi çok fazla sogutmadan ayrilmayi teklif etmeliydiniz.

şimdi ne derseniz deyin sizi suclayacak bisey bulur. çünkü evde soğuk savaş varmis belli bı zamandır.

benim de esimle zaman zaman sorunlarim oluyo ama bu kadar iletisimsiz ve çözümden uzak kalmiyoruz.

biraz iki tarafinda sakinlesmesi gerekiyo bence. eşiniz kendi hatalarını size bu sekilde yansitarak kapatmaya çalışıyo gibi geldi bana. bugün mb karar açıklayacak. faiz indirimi bekleniyo bakalım belki de altı aya bir yıla kadar ekonomi de toparlanma sürecine girer.

ama şu var ki dil yarasi kapanmaz. hakaretleri tavırları unutamayacak bı yapınız varsa kendi yolunuzu cizmeye bakin. eskilerin hatrina ben kinsiz bi insanim denerim derseniz artık daha sakin bir yol izleyin.

Ya bi sektir git de sektirişini görelim deyin. Kocaysa koca çok da dikkate almamak lazım. Ben camış halimle bokun içinde çok mutluyum sen git nerde istiyosan orda yaşa deyin.

Kendisine çocuk doğurmuş bi kadına şunları diyen erkek olmasa da olur yanınızda. Pis herif..

Kendi ayakları üstünde duran bir kadının bu ları yaşaması ne acı.. Diğer kadınlar hadi el mahkum da ya sen...

Siz çalisirken bebege kim bakiyor ? Öncelikle esınizin hakaretleri yenilir yutulur gibi değil.Herkesin icinde demesi bi de kat kat kötü.Bir de gamsız ,rahat anladigim kadariyla.Kendi de mutlu degil siz de..Hic aranizda ayrılma sözcügu geçti mi? Acaba kendi istiyor da bezdirme politikası mı uyguluyor? Bilemedim cok agir hakaretler etmiş ,burdan yola cikarak düşündüm..

Başka biri olabilir mi?
Ben olsam o yumurtayı çoktan kafası da kırmıştım. Hem kendi dikkatsizliği yüzünden bebek düşüyor hemde size bağırıyor.

Konunuzda yeterli ayrıntı yok. Eski mesajlarınızı okudum. Şu mesajları okuyunca, “eşin için süslen” tavsiyeleri çok abes geldi.

bana senin maaşla ev alınıyor deyip duruyor
Maaşlı calısanı kğçümser bide oylede kibirlidir
sence bu normalmi ... kadın hem calısır hem evi gecindrir hem bebek bakar hem herkesle ugrasır erkkte sen calıs ben az alsamda yeter dememeli anladınzmı ??

Esinizden ev isi ve cocuk bakimi konusunda bir sey beklemezseniz anlasirsiniz. Cunku bu tipler sorumsuzdur, sorumluluk verdin mi agizlari bozulur

Annem bakıyor eş kişisi uykuya bayılır agr işim var dıyor ama ben daha fazla yorum yapamaz oldum zaten işi konsuu cok sarpa sardı gecen bana soyle bi cumle daha kurdu senin onune trilyon sersem yine mutlu olmazsın ben trilyonda deilimki anlamıyor

Kendisine bakmaması beni cok yıpratı deklerinzde cok haklısnız aileme de kinli zaten ben cok ama cok yoruldum blmıyorum kafamcok karısık

Yeni başladım izinden işim evime cok uzak anneme bırakıyorum bebegmi gun icinde bir kez b aramıyor mesela merak edmıyor bebegi ne yapmıs ben salmadım sacıma basıma dıkkat edıyorum ama cok uykusuzum cok yorucu bebek bakması cidden

Anladım canım. .Hem çalışmak hem bebek zordur.
Boşanmak yine de en son seçenek olmalı.
Eşinizin dükkanı vardı galiba hiç eve katkısı olamıyor mu ? En azından Ayda 2 yardımcı bir hanım tutsanız size temizlik konusunda destek olsa.

Pislik herif ev temiz değilse kendi temizlesin insan sevdiğine yardımcı olmalı iğrenç yaratıklar

bence bir süre ailenizin yanına gidin , ayrı kalın.kafanızı toparlayın.hem bebeğe anneniz de yardımcı olur.

Klasik didişmeler bunlar. Biraz ayrı kalabilseniz iyi gelir, siz de düşünürsünüz bu sırada.

Kocana hak vermiyorum kesinlikle ama parasal yönden sıkıntısı olan erkekler canavara dönüşüyor. Kendini yetersiz hissediyor ve ego tatmini için elinin altında kim varsa ona sarıyor.
Durumunu düzeltince kendiliğinden düzeliyor.

Aklı başında bir aile büyüğü alıp karşısına konuşsun. Ya da beraber psikiyatriye, aile terapisine gidin.
Sana ve bebeğine böyle davranmaya hakkı yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…