- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 645
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Calısıyorum memurum nobet usulü calısyorum eşim de esnaf işleri iyi deil baska kararlar almak üzere hayata dair b planı amacınzaten yok ben uzun zamandır saygı sevgi bagını koparmıstım zaten ama snırım artık ondada yok drmadan usanmadan hakaret edıyorBiraz uzak kalın çocuk iyi gelmemiş. Çalışmıyor mu eşiniz. Bi kendine gelsin aileniz yanına gidin bence.
Size böyle saygısızca şeyler söylüyor siz de aynısını söylüyormusunuz. Bence o iş yüzünden biraz stresli sabırlı olun biraz uzak durun ailenizi hemen işin içine katmayın sadece azck nefes almaya yardıma ihtiyacım var de annene yerleş Bi süre.Calısıyorum memurum nobet usulü calısyorum eşim de esnaf işleri iyi deil baska kararlar almak üzere hayata dair b planı amacınzaten yok ben uzun zamandır saygı sevgi bagını koparmıstım zaten ama snırım artık ondada yok drmadan usanmadan hakaret edıyor
Annem cok yardımcıdır zaten evlenrlende hep annem vardı kpederimde eşini cok doven soven bi adammıs senelrrce eşim oyle gormus beni cok sevdgını askını haykırarak soyler durur bebekten snra işler deişti dsuncem bebegi kabullenemedi o lohusa sendromuna grmiş gbi sadece bebege bakın bebegi tutun bebegi yedirin der kendi asla ilgilenmezAnneni eve çağır canım. Anne yetişemiyorum ben bebeğe dersin gelsin hem eşin kendine çekidüzen verir, rahat edersin hem de bebeğe rahat bakarsın. Eşin düzelmezse annen farkına varmış olur boşanmak istediğini söyleyince çok tepki vermez.
Çok çok çirkinleşmiş durum..
Bence siz susun. Konuşmayın söylenmeyin KARŞILIK VERMEYİN susun. Kendisinden utanana kadar. O çirkefliklerini pis küfürlerini etsin ama bi cevap alamasın. Utanır bence diye düşünüyorum daha ilerisi için de evlilik terapisti mi olur psikolog mu olur ikinizin de ihtiyacı var bence . Özellikle eşiniz çok saçma sapan davranıyor midem bulandı.
Tatlım bebek kaç aylık
Bende hep derim evlilik dibini gormedigin b suya atlamak gibidir. Keske once hayat bize b fragman izletseeAcaba dogumdan sonra cok mu esinizin ustune gittiniz? Cok mu bagirdiniz? Belli ki, size cok dolmus ve artik bikmis, bagirmanizi bile umursamiyor.
Gecen izlediyim bi kore dizisi geldi aklima. İsmi " wife that i know ". Bence bebek dogmadan önce evli çiftler bu dizini izlese bebek dogduktan sonra bu kadar sorunlar cikmaz.
İsiniz cok zor gercekten. Esiniz cok kaba biri malesef.
Calısıyorum memurum nobet usulü calısyorum eşim de esnaf işleri iyi deil baska kararlar almak üzere hayata dair b planı amacınzaten yok ben uzun zamandır saygı sevgi bagını koparmıstım zaten ama snırım artık ondada yok drmadan usanmadan hakaret edıyor
Ne kadar nişanlı kaldınız?Cok hakaret edıyor evet kendi ailesinde cok skayetci agzı asla durmuyor okdr cok kufur edıyorki herkese ediyor yoldaki kediye kopege bile eder bende bıkdım artık nişanlıyken asla asla boyle b adam deildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?