Ani kararlar almamam lazım ☹️Konu eş

Sanirsin ki esin dunyanin yukunu tasiyor omuzlarinda. Hadi yardim etmiyor, cenesini kapatsin bari. Saygisizligi hicbirseyin bahanesi olamaz. Sana saygi gostermek zorunda. Sevmiyor da olabilir ama saygisizlik yapamaz. Temizlikten sikayetci ise eve bir yardimci tutsun beyimiz. Adam tam bir hödük.

Bence o kocalar mumdur. Bekar olup yasa çocugu olmayıp burda konusup akıl verenlere çok sinir oluyorum şahsen.. Lohusayken dantelli iç çamasırnı da giyerim diyenlerden gibisiniz. Olmuyor olmuyor. Onlar sanki hep bakımlı Pitt gibi gezio eşofman atlet giyip gezen kocalarda bahsedioz önce bi kendilerine baksınlar...

ailemin evine gidicem ama bana dirlik vermez cok cirkef yazmissiniz. bu cumlenin ozeti, aileme gidemem bosanamam demek

otur cek ozaman.

Bizde cocuk dogunca boyleydik cocuk donmeye basladi yataktan iki kere dustu sanki birbirimiz yapmisiz gibi birbirimize laflar soylemistik negunlerdi :) gelip geciyo valla ne diyim yani insan icinde birbirimize mal falan demedik ama bakislarimizla millet fazlasini anlamistr :)

Eşi işi bırakmaya çalışan üye değil misiniz
Bunu besleyeceğinize kedi besleyin evde hiç değilse size hakaret etmez sevgi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…