anensefaliden sonra tekrar hamile kalan var mı ?

fenzede başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten rabbim sabır versin inşallah kendimi toparlıcam ne yapayım olmayınca olmuyor bugün kontrola gittim parça falan kalmamış çok şükür ki operasyona gerek kalmadı
başak 4 . gebeliğin olduğunu bilmiyordum sende kendine dikkat et inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu ben daha iyiyim ara vermeden bebek istemeye devam içtiğim folik asit yüzünden ara veremicem yoksa yeniden sil baştan yapmak zorunda kalıcam rabbim hepimizin yardımcısı olsun

KIZLAR bazilariniz beni tanir,,,doktor oldugumu bilir.bende bebegimi anensefali nedeniyle kayb etdim 6 ay gecti,ne sezeryan nede suni sanci,biraz korkak oldugum icin,arkadaslarim uyutup kurtaj yaptilar.ilk onceleri cok zordu,ama simdi kafama takmiyorum,umutluyum birgun yeni bebislerim olucak,hatta yeter diyip korunmaya baslayacagimi biliyorum,hepimiz umutlu olalim,herkezein yazilmis bir kaderi vardir,kime ne zaman vericegini ALLAH bilir...bosverip hayatini yasayin,,zaten o sirincikler birgun gelicek...olen bebeyi hatirlkadikca icimiz sisliyor,ama 10-15 yil sonrasini dusunun,,,o bebek sadece 1 ani,1 hatira olur...biri sormadigi muddette aklimiza bile gelmez..benim annemi benden onceki kizi dogtuktan sonra 1 hafta yasadi ve oldu,,,annem her yerde onun aglamak seslerini duyup deliriyormus..ama bugun o bebegi sorsam amaaaannnn diyicek...
ANENSEPHALI ye gelince 1000 de bir rastlanan ve tekrar etme orani 2% olan bisey...tek caresi gebilkten onceki 3 ay 4mg folik asit...ve polivitaminler...nedeniyse,buyuk olasikila genetik...

minure sanada çok büyük geçmiş olsun, ben 12 haftalık hamileyim şimdi, bekleyip görmekten başka çarem yok. gebelik oluşmadan 8 ay öncesinden başladım folbiol kullanmaya inşallah bu sefer bebeğimi sağlıkla alırım kucağıma, 2 kere tekrarladı bende bu illet ama ilki ensofalosel değil başka bir beyin anomalisiydi ve folik asit eksikliğinden olduğunu söylediler. bütün tetstler tahliller, genetik, kromozom her şeye bakıldı ,benim ve eşimin genlerinden kaynaklanan bir sebep bulunamadı genetik değil yani bizimki. her gün kan sulandırı iğne oluyorum, coraspin, folbiol ve elevit kullanıyorum, elimiz yüreğimizde gidiyoruz kontrollerimize, dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor elimizden inşallah sende en yakın zamanda bebişini alırsın kucağına

selam başak nasılsın bebeğin ve sen iyisinizdir inşallah ben kendimi toparladım sayılırım herşeyi oluruna bıraktım artık senin için dua ederek güzel haberlerini bekliyorum

selam başak nasılsın bebeğin ve sen iyisinizdir inşallah ben kendimi toparladım sayılırım herşeyi oluruna bıraktım artık senin için dua ederek güzel haberlerini bekliyorum

canım çok sağol iyiyiz çok şükür ikili testlerimiz çok iyi çıktı 2 haftada bir gidiyoruz bi problem yok şimdilik, her gün dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor.. toparlanmana çok sevindim bir an önce toparlanki yeni bebiş için hazırlıklar başlasın beslenmene dikkat et, folbiol kullanmayı ihmal etme, ben folbiolla beraber elevit kullanmıştım gebelik öncesi.. inşallah kucaklarımızı doldururuz cnm.. dualarım seninle

ikili testiniz iyi çıkmış Allahım bu sefer kucağını doldursun hayırlısıyla inş bizlerede umut ol cnm ...

yalnızım sürekli kaybettiğim bebeğimi düşünüyorum hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor hoş hamile kalsamda bir sürü risk var içtiğim vitaminler kilo aldırıyor tabi bunda benim de suçum var üniversiteden birisi görse tanıyamaz tam 20 kilo alldım eşim sürekli çalışıyor ... of of

canım seni çok iyi anlıyorum ama öncelikle kendini iyi hissederek başlamalısın moralini yüksek tutmalısın, yeni bir sayfa açmışsın bak bebek istiyosun geçmişte kalanları düşünme şimdi geçmişi yaşamaya devam edersen yeni bir sayfa açamazsın.. bunları yaşamış birisi olarak konuşuyorum, kilo konusuna gelince halledemeyeceğin bir şey değilki biraz dikkat edersin sonra gelsin bebiş.. moral moral morallllll

elimden geldiği kadaar yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor umarım bebeğin ve sen iyisinizdir tadını çıkar bu günlerin bana ve benim gibilere umut ol Allah esirgesin bebeğini

elimden geldiği kadaar yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor umarım bebeğin ve sen iyisinizdir tadını çıkar bu günlerin bana ve benim gibilere umut ol Allah esirgesin bebeğini

biliyorum bazen moraller sıfır oluyor en dibe indim zannediyosun ama geçecek inşallahhh en yakın zamanda dileklerimiz gerçekleşecek, ben iyiyim bebeğimde iyi allaha şükürler olsun o kadar acıdan sonra allah mükafatını verdi inşallah kucağıma alırsam bir de dünyalar bizim olur... dularım hep sizinle canım arada yaz lütfen inşallah güzel haberlerini alcaz

cnm çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inş. senden güzel haberler duymak sevindiriyor beni..inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın meltemle bana umut olursun...

bugün annem yine canımı sıktı neymişde bebeğini benimki gibi kaybeden bir anne ondan sonra hep düşük yapmış sonrada bbi hocaya gitmiş sonra olmuş falan felan bir an önce rabbim nasip etse de sağlıklı bi yavru verse kurtulsam herkesten lütfen yardım et ya rabbim

canım ne alakası var benim 4. gebeliğim yapsaydım ben düşük yapardım böyle şeylerle yorma kafanı, dikkat etceksin tabi ama kötü düşünüp moralini bozma..

desteğin için sağol başakcığım iyiki sen varsın bana umut oluyorsun ben de hamile kalırsam eğer 4. olacak ama bakalım bazen çok sabırsız oluyorum sonra da hayırısı deyip durulmaya çalışıyorum inşallah hayırlısıyla önümüzdeki aya hamile kalabilirim bu aylarda hamile kalmak istiyorum ama kısmet

inşallah canım bu aylar hamile kalmak için çok uygun zaman bence, doğum tarihi tam bahara gelir çok güzel olur, olmazsa da canın sağolsun olmuyo olmuyo deyip stres yapma kendine 3 kere hamilelik geçirdin hamile kalabiliyosun demekki stresten uzak durman lazım sağlıklı olsunda biraz geç olsun önemli değil.. benimde 2 gün önce kanamam oldu hemen doktora gittik çok şükür bebişimizde bi sıkıntı yok öksürmekten olmuş sıkıntı bitmiyo yani, neyseki çok az oldu hemen bitti, hamilelik dönemide çok stresli bi dönem.. güzel haberlerini bekliyorum

başak kanaman olmuş yeni fark ettim geçmiş olsun şimdi nasılsın

başak kanaman olmuş yeni fark ettim geçmiş olsun şimdi nasılsın

iyiyim canım çok sağol bebişimizde iyi çok şükür, üşütmüştüm biraz öksürmekten olmuş.. stres bitmiyo yani neyseki devam etmedi kanamam, randevumuz haftaya, bebişimi tekrar görene kadar rahat edemicem sanırım

inşallah çok iyi geçer randevun çok sevindim iyi olduğunuza :) sen hamile kalmadan önce folbiolu kırıp mı içmiştin doktor bana ikiye kır iç dedi ama ben bütün içiyorum bide coraspirin

inşallah çok iyi geçer randevun çok sevindim iyi olduğunuza :) sen hamile kalmadan önce folbiolu kırıp mı içmiştin doktor bana ikiye kır iç dedi ama ben bütün içiyorum bide coraspirin

hayır canım ben hergün 1 tane içtim birde 2 günde bir elevit kullandım oluşabilecek riskleri azaltır dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…