selam başak nasılsın bebeğin ve sen iyisinizdir inşallah ben kendimi toparladım sayılırım herşeyi oluruna bıraktım artık senin için dua ederek güzel haberlerini bekliyorum
canım çok sağol iyiyiz çok şükür ikili testlerimiz çok iyi çıktı 2 haftada bir gidiyoruz bi problem yok şimdilik, her gün dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor.. toparlanmana çok sevindim bir an önce toparlanki yeni bebiş için hazırlıklar başlasın beslenmene dikkat et, folbiol kullanmayı ihmal etme, ben folbiolla beraber elevit kullanmıştım gebelik öncesi.. inşallah kucaklarımızı doldururuz cnm.. dualarım seninle
yalnızım sürekli kaybettiğim bebeğimi düşünüyorum hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor hoş hamile kalsamda bir sürü risk var içtiğim vitaminler kilo aldırıyor tabi bunda benim de suçum var üniversiteden birisi görse tanıyamaz tam 20 kilo alldım eşim sürekli çalışıyor ... of of
elimden geldiği kadaar yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor umarım bebeğin ve sen iyisinizdir tadını çıkar bu günlerin bana ve benim gibilere umut ol Allah esirgesin bebeğini
biliyorum bazen moraller sıfır oluyor en dibe indim zannediyosun ama geçecek inşallahhh en yakın zamanda dileklerimiz gerçekleşecek, ben iyiyim bebeğimde iyi allaha şükürler olsun o kadar acıdan sonra allah mükafatını verdi inşallah kucağıma alırsam bir de dünyalar bizim olur... dularım hep sizinle canım arada yaz lütfen inşallah güzel haberlerini alcaz
bugün annem yine canımı sıktı neymişde bebeğini benimki gibi kaybeden bir anne ondan sonra hep düşük yapmış sonrada bbi hocaya gitmiş sonra olmuş falan felan bir an önce rabbim nasip etse de sağlıklı bi yavru verse kurtulsam herkesten lütfen yardım et ya rabbim
desteğin için sağol başakcığım iyiki sen varsın bana umut oluyorsun ben de hamile kalırsam eğer 4. olacak ama bakalım bazen çok sabırsız oluyorum sonra da hayırısı deyip durulmaya çalışıyorum inşallah hayırlısıyla önümüzdeki aya hamile kalabilirim bu aylarda hamile kalmak istiyorum ama kısmet
başak kanaman olmuş yeni fark ettim geçmiş olsun şimdi nasılsın
inşallah çok iyi geçer randevun çok sevindim iyi olduğunuza :) sen hamile kalmadan önce folbiolu kırıp mı içmiştin doktor bana ikiye kır iç dedi ama ben bütün içiyorum bide coraspirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?