Başakcığım ve meltemciğim inş bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız ve bizede bir ümit olursunuz..bende spina bifidadan bebeğimi kaybettim 1 ay oldu daha çok yeni ama herşey yarım kaldı ve zamanı gelince tekrar hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum sizlerden haber bekliyorum sizleri takip edecem ....Allahım herşeyin hayırlısını versin....
canım çok çok geçmiş olsun çok üzülüyorum bu hikayeleri duyunca, benimde 2 gebeliğim sonlandırıldı genetik testler yapıldı ne varsa her şey yapıldı ama hiç bir şey çıkmadı folik asit yetersizliği sebep ama tam olarakta açıklayamıyorlar işte, 1 yıl beklemeden sonra yine hamileyim bu sefer 8 ay öncesinden başladım folbiole, coraspirin kullanıyorum ve her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum beklemekten başka elimizden bir şey gelmiyor allahım inşallah bu sefer bebeğimizi sağlıkla bize bağışlar.. sende biraz ara ver canım biliyorum çivi çivi söküyor ama vücüdunun toparlanması lazım şimdiden başla folbiole kafanı dinle allah isteyen herkese nasip etsin inşallah