• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anensefaliden sonra tekrar hamile kalan var mı ?

Teşekkürederim ilgilendiğiniz için.
Doktor musunuz acaba?
Belki çok bi farkı yoktur ama benim bebeğim acrania imiş beyni var fakat ensesine akmış ultrasondada gördük net bir şekilde.
Ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım doktorlar sürekli başından atıyor biz sana söylüyoruz olabilecekleri gerisi sana kalmış diyorlar sezeryan olmayı düşünürken olamazsın dediler sezeryanın bana ne gibi bir zararı var anlamadım kesip almıyorlar mı?
Normal doğumda oluşabilecek riskler de beni korkutuyor. O kadar doktor gezdim ki sadece biri hiç bişi olmaz normal doğurursun dedi çoğuda riskli doğum olur dedi.

Beril Hanım, başınızdan geçenleri okudum ve söyleyecek bir şey bulamadım, şubat ayının sonunda doğum yapacağınızı biliyorum onun için sadece sağlığınızı merak ettim. umarım iyisinizdir ve bugünleri acısını hafifletecek çok daha güzel günler geçirirsiniz,

geçmiş olsun..

Berilcim doğumun gerçekleşti mi,kendini nasıl hissediyorsun,neler yaşadın gercekten cok merak ediyorum bende..

berilcim Allah yardımcın olsun bende bebeğimi 22 eylülde anensefaliden kaybettim daha doğrusu aldırmak zorunda kaldım cesaret edemedim doğurmaya bebeğim daha 12 haftalıktı ozaman bile çok zor kaldırdım bu acıyı, içimde iyice büyüdüğünde onu hissettiğimde hiç kaldıramamam toparlanamam diye düşündüm. Ama hiç unutamıyorum yaşadıklarımı 10 gün hastanede kaldım tüm ilaçlara rağmen düşük yapamadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. çok zor bir duygu Rabbim dayanma gücü sabrı versin sana inşallah ve birdaha bu acıları bu korkuları yaşatmasın hiçbirimize, ben hala korkumdan folbiol içiyorum birdaha hamile kalırsam ve yine aynı durumla karşılaşırsam diye...
ben hastanedeyken ablam hep Meryem suresini ben çok yararını gördüm tasviye ederim, dualarım seninle...
Tekrar hamile kldınız mı sağlıklı bebeğiniz oldu mu bende aynı şeyleri yaşadım

yaklaşık 4 ay önce anensefali yüzünden bebeğimi kaybettim tekrar hamile kalmaya cesaret edemiyorum aynı zamanda da çok istiyorum

acaba benim gibi olup sağlıklı bi bebeğe sahip olan var mı çok merak ediyorum
Bende ilk gebeliğim anensefali bebekti kürtaj olmak zorunda kaldim aradan altı ay gecti yeniden suan hamileyim 16 haftalik hic bir sorunum yoktu bugune kadar ikili test de bsy demedilr üçlü test yaptilar bebegin hasta dedi doktor sıvı almasi gerektigini sòyledi kabul etmedim o zmn özele git dedi nipt galiba o test yap dedi şuan iki çesme goz agliyorum kahroldum hic bebegim yok boyle bir durumu ikinci gez yasamak beni mahvediyor yaein özele gidicem insallah yanilma payi olur

Back