Selamlar,
Destekleriniz için hepinize teşekkürederim. eylül, desperate, melekce.
Doktora kararımı henüz söylemedim ama ben sonuna kadar gidip sezeryan olmaya karar verdim ALLAHIN izniyle.
Şu durumda tabi ki ALLAH biliyor her şeyi mucizeler onun için çok basit, ama söylenenler gibi olcaksa bebeğimden ayrılmak beni çok üzüyor alışmışım onun karnımda olmasına içimde yer etmesine.... RABBİM tüm bu durumdakilere yardım etsin güç, kuvvet versin.
Hafta sonu en yakın arkadaşlarımdan biri doğum yaptı onu ziyarete gittim tüm cesaretimi toplayarak biliyodum kötü olacağımı, gözyaşlarımı hep içime akıttarak başka bir alemde oturdum orda. Eve geldiğimde kendime gelemedim. Farkında olmadan o kadar sarsılmışım ki bebek hep gözümün önünde bi de o da erkekti benim bebeğim gibi. Zaten bu olayı duyduğumdan beri herkesten kaçıyorum özellikle bebeklerden ama ilk defa yeni doğan bir bebek beni çok sarstı. ALLAH herkesin evladına sağlık sıhhat versin bizim gibi olanlarada inşallah sabır, tevekkül ve inşallah hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin.
Beril buraya yazdıklarını her okuduğumda yaşadıkları,hissettikleri nasıl da benimle aynı diyorum.Gerçekten çok üzülüyorum.Sen ALLAHA sığındın,O'ndan gelene isyan etmeden razı oldun ya ALLAH sana o gücü verecektir bence.Bi kere sen şuanda dünyanın en güzel duygularından birini burukta olsa yaşıyosun.Anne olabilmekte herkese nasip olamayabiliyor.Bunun için bile bence insan şukredebilmeli.Onun karnındaki hareketleri,tekmeleri seni daha çok ona bağlayacak.Evladın senin belkide imtihanın olacak.İnşallah bu dönemi en kolay şekilde geçirirsin canım.ALLAHIM sana ve senin durumunda olan herkese yardım etsin kolaylıklar versin isyana sürüklemeden sabırlar versin inşallah.Zaman zaman buraya yine bakarım ben eğer bişey olursa ya da kendini kotu hıssedersen seni dinlerim olabilidiğim kadarıyla sana destek olmak isterim.Bu arada benim içimi rahatlatan kendimi iyi hissettiren bi söz okumustum daha önce.Belkı sana da iyi gelir.(İmtihan bu ya..Seni muhatap alıyor Yaradan.)