Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Kader bizi bulusturuyor sevgili uye..
Hakikaten maddelerin icerigini bilmiyorum hayirla da evetle ilgili detayli bilgim yok arastirmam anlamam gerek ben evet diyeceksem neden evet hayir diyeceksem neden hayir bunu anlamak istiyorum.
Bunu anlamayin diye ellerinden geleni yapiyorlar iste.O sirada meclis tv bile calismadi.iş size kaliyor arastirmaniz lazim.Ülkede araştiran kesimin azligina guveniyorlar.Basimiza ne geliyosa fanatiklikten geliyo,onunu arkasini sorgulamadan sevgimize gore hareket ediyoruz aklimiz yokmuscasina

Bu arada HAYIR diyenler açıklama yapıyor da EVET diyenler neden EVET cevabı verdiğini açıklamıyor ?

hayır diyenlerin şerrinden korktukları için olabilir şahsen ben evet diyen biri olarak korkuyorum şimdi herkes üzerime atlar diye .. yinede fikrimi söleyim ;

çok bilinçsizce herkes her yeniliğe hayır istemiyoruz diyerek bu memleketi nasıl ileri götürecek tabiki değişmesi gereken şeyler olmalı hayatın akışına insanların durumuna göre ...

şimdi arkadaşlar yazmışlar ilerde utancaksınız ilerde çocuklarınız sizden utancak falan yazmışlar neden korkuyorsunuz gelecekten bu iktidar süresince hep şeriat gelcek sandığınız ülkenin ne kadar ilerlediğinin farkında değilmisiniz ..bundan 10 sene önce başartölü yok sol görüşlü diye ne kadar ayrım vardı daha da gerileri gidelim bu ülkede kürt vatandaşlarımız kendi dilini bile konuşamıyordu ..kendi dilinde şarkı bile sölüyemiyolardı sanatçılar şimdi kendi kanalları bile var ..nie ?beğenmediğiniz adamın çabaları sayesinde herkes eşit herkes tek yürek olabildi. kimse kimseye hor gözle bakmıyor ..ne kadar güçlü bi ülke ve ne kadar tek yürek olmuş bir millet olduğumuzun farkında değilmisiz ..dünya ülkelerinin ülkemizi bölmeye çalışmalarının sürekli saldırmalarının sebebi bu ülkenin dünyanın en güçlü olma yolunda ilerlemesidir. ...şehitler ölmez vatan bölünmez

Kendiyle ayni düşünmeyenleri linç ediyorlar malesef

Oyum Evet tabiki! açıklamasına gelince ben neye evet dediğimi biliyorum ve kararı millet verecekse bende milletin bir ferdi olarak savunduğum yolda oyumu kullanıcam herkesin fikrine saygımız sonsuz kimselere sataşmadan saygıyla ve demokratik olarak halkın vereceği karara saygımız sonsuz milletimiz için en doğrusu neyse o olsun...sonuç ne olursa olsun düşüncemiz, dilimiz, dinimiz ne olursa olsun vatan için, millet için, beraberlik için hakkımızda en hayırlısını Rabbim nasip etsin...

Hee şimdi oturmuş fatih altaylı uzay madenciliğini tartışıyor birileriyle birazdan da penguen yayınlarlar...
Bu kanallarda bu konular nasıl tartışılıyor ben de şaşırmıyor değilim. herhalde 100 küsür kanal nasılsa bizim diyip sallamiyorlar

Katılıyorum arkadaşım dediklerine. İktidarı da muhalefeti de içimize sinmiyor. Allah sana da kolaylık versin. Ben komşularımıza bile tahammül edemiyorum
Ayrıca yakışıklı siyasetçiler görmek bizim de hakkımız

Hayır diyorum.
Bir seylerin degiseceginden degil de
Vicdanim rahat olsun diye sandiga gidip oy verecegim.

Bu maddeyi su sekilde anliyorum.

Ohal gibi durumlara mecliste oylanarak
Karar veriliyor
Fakat yukarida ki degisiklikte
Cumhurbaskani tek basina bu karari alabilecek ve yine tek basina
Kararname cikarabilecek.
Cogunluk aranmayacak.

Ulkeyi bugun yoneten belki dogru kararlar alacaktir
Fakat 10 yil sonra yonetecek olanin tek basina alacagi kararin yada kararlarin ne kadar dogru oldugu tartisilmaz mi.

Sectiysen guveneceksin baska alternatif
Yok demek bu.

Yanlis anliyorsam bilen biri duzeltebilir.

Önceden terör de yoktu. Ama onu hatırlamazsınız nedense. Bu arada nereye ilerledik acaba ?? Bi siz görüyorsunuz bu ilerlemeyi nedense??

RTE öldükten sonra ne olacak peki?

Hadi o ölene kadar böyle devam ettik diyelim birimize göre iyi, birimize göre kötü ..
Ondan sonra kim gelecek başa??

Adaletsiz ve size hiç uymayan biri gelse ne olacak?

Seçme seçilme hakkımız varken neden bundan mahrum olalım??

Bu bir -neden evet -açıklaması degil ki

Tatlım, say ki cumhurbaşkanına (yeni sistemde başkan ve geldiği Parti'nin lideri olan) birşey oldu, sonra oylama oldu ve Kemal Kılıçdaroğlu yeni baskan oldu. Ne olacak?

Ben söyleyeyim; isterse yasa değiştirecek. Olağan üstü hal ilan edebilecek. Ve seni yargılayacak olanların yarısından çoğunu o seçecek.

Bir parti olarak bakmamak lazım. Ben koalisyondan yanayım. Bu ülke hepimizin, birimizin değildir. Ben eşit yargılanmak isterim..

Sultan süleymana kalmadıgını biliyoruz degil mi??? Siz de bu yeniliğin neler getireceğini memlekete ne yarar sağlayacağı konusunda aydınlatsanız biraz bizi....

Dünyanım dört bir yanından buğday ithal ettiğimizi biliyorsunuz değil mi??? Hiç bir şey üretmediğimizi?? Yine örnek veriyorum rusya yarın bugün kestim doğalgazınızı dese ne halde olacağımızı...elektrik faturanızı inceliyor musunuz hic??? Bir kaç ay önce bir öğretmen maaşının 1000 dolar alırken bu ay zam geldiği halde 800 küsür dolar aldığını ve bunun sadece bir kaç ay içinde olduğunu...

Evet nasıl ilerledik nasıl güçlü bir ülkeyiz....

İşte sorun da bu ya, kalan kısım kk kadını değil

Ve o kisim da cogunlukta ne yazik ki

Sizi uzecegim kusura bakmayin :))

Istemesenizde begenmesenizde koca siteyi kendinizin zannetsenizde ben burdayim :))
Hem EVET diyorum hemde KK kadiniyim :))

Evet diyenlerden bosuna neden cevabi aramayin.
Siz hayir diyenler neden israrla hayir diyorsaniz bizde o yuzden evet diyoruz. Cevap kendinizde gizli.

Her evet diyen fanatik degil ama her hayir diyenin fanatik olduguda yorumlardan anlasiliyor.

Seviyesizlikten nefret edip siyasete yazmamaya karar vermistim yillar evvel.
Ne kadar da dogru bir kararmis.

Hepimiz icin gelecegimiz icin gercekten hayirlisi olsun insallah.

Evet evet evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…