- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
Daha neye hayir dediginizi bilmiyorsunuz.
o zaman evet diyenler neden evet dediğini bir açıklasın hele.sadece tek bir adama sempatinizden dolayı mı,yoksa ülke geleceğini düşündüğünüz için mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha neye hayir dediginizi bilmiyorsunuz.
Mustafa Kamal Atatürk de tek adam ama gelde anlat bu konu derin konuTek adama hayır diyip tek adamı savunmak bunu asla anlamicam heralde mümkün değil yani:)) ne reisçiliğe ne kemalizme eyvallahım yok. Her şartta kim olursa olsun tek adamcılığa hayır diyen omurgalılar varsa ben de oradayım. Biliyorum bu yorumum taşlanmama sebep olacak ama sikinti yok :)
Yönetim neden 1 kişinin elinde olsun? Neden 1 kişi yasaya istediği şekli versin. Ben neden kendimi savunamayayım?Iste hayircilar neden hayir diyor ulkemin menfaati icin neden hayir diyorsunuz bunlari anlatin bize biz de ona gore bir karar verelim bilgilendirin bizi..
Kader bizi bulusturuyor sevgili uye..Beni alintilama diyen üye miydin yine mi seni buldum bilmiyorum da biz ne için hayır dediğimizi yazdık sen ne için evet diyorsun
Kapana sıkışmış gibiyim niye geldim buraya gidemiyorum da![]()
Tek adama duyulan sempati az gelir sanirim. Ask mi desem bilemedim.o zaman evet diyenler neden evet dediğini bir açıklasın hele.sadece tek bir adama sempatinizden dolayı mı,yoksa ülke geleceğini düşündüğünüz için mi?
Rahmetli Özal bunu yapardı rakiplerinin karşısına çıkar tek tek konuşurdu.
Neden utanayimki oyum sonuna kadar evet cumhurumuza reisimizin bir bildiği vardır elbette çok büyük oyunlar var vatanını milletini düşünen siyaseti bırakır evet der başka adammi var hani gösterin ülkeyi yönetecek onun için sonuna kadar reis diorm evet diorum cocuklarimin geleceği diorum