- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 36
Tayyip Erdoğan, bugüne kadar milletin teveccühünü en çok kazanmış, en büyük halk desteğini almış lider. İsteyip yapamadığı bir şey olmadı. Ekonomiyi düze çıkarmak, terör örgütlerini dağıtmak vesaire için başkan olmasına gerek var mıydı? Sayın Cumhurbaşkanı ne yapmak istedi de ülkemizin son derece güçlü muhalefeti (!) buna engel oldu?
Bu ihtimaller araştırılmıştır,Türkiye için en iyisini düşünmüşlerdir diye ümit ediyorum.Kimbilir ne kadar uğraşıldı bu kararlar için,hooop diye önümüze sunulmamıştır ki,kafa yorulmuştur diye düşünüyorum,tabii ki araştırmaya devam ederek.Ekonomistler buna katılmıyor ama.
Ekonominin daha iyiye gitmesi için kaçan yabancı yatırımcıların geri gelmesi gerekiyor diyorlar mesela. Bu sistemle kaçan yatırımcıların gelmeyeceği aşikar. Ki AB bizim için önemli yatırım anlamında, ihracat en çok onlara yapılıyordu. Ve bu sistem demokratik olmadığı içn AB karşı bu bilinen bir şey, dolayısıyla destek gelmeyecek demektir. Bu da ekonomide düzelme olmayacak demek diyorlar.
Ki yeni bir sistem belirsizlik demek bu durumda ekonomi daha da zora gidecek diyenler de var.
Tam tersine bu yeni sistem dış ilişkileri daha da zora sokacaktır. Dolayısıyla ekonomiyi de..
Ülke bu haldeyken, daha 15 temmuzun şokunu atlatamamışken, binlerce insan işinden atılmışken, her hafta bir terör saldırısı yaşarken; halk artık dışarıya bile çıkamazken... bence hooop diye önümüze sunulmuşturB.Kimbilir ne kadar uğraşıldı bu kararlar için,hooop diye önümüze sunulmamıştır ki,kafa yorulmuştur diye düşünüyorum,tabii ki araştırmaya devam ederek.
Cumhurbaşkanı da olsa yetkileri sınırlı değil mi bu sistemde?Bunun için istiyor olamaz mı?Daha iyi mücadele etmek istemiş olamaz mı?Tayyip Erdoğan, bugüne kadar milletin teveccühünü en çok kazanmış, en büyük halk desteğini almış lider. İsteyip yapamadığı bir şey olmadı. Ekonomiyi düze çıkarmak, terör örgütlerini dağıtmak vesaire için başkan olmasına gerek var mıydı? Sayın Cumhurbaşkanı ne yapmak istedi de ülkemizin son derece güçlü muhalefeti (!) buna engel oldu?
Tabi ki olabilir. Fikrinize ve oyunuza sonuna kadar saygım var. Beklentiniz çok haklı bir beklenti.Cumhurbaşkanı da olsa yetkileri sınırlı değil mi bu sistemde?Bunun için istiyor olamaz mı?Daha iyi mücadele etmek istemiş olamaz mı?
Cumhurbaşkanı da olsa yetkileri sınırlı değil mi bu sistemde?Bunun için istiyor olamaz mı?Daha iyi mücadele etmek istemiş olamaz mı?
Bu ihtimaller araştırılmıştır,Türkiye için en iyisini düşünmüşlerdir diye ümit ediyorum.Kimbilir ne kadar uğraşıldı bu kararlar için,hooop diye önümüze sunulmamıştır ki,kafa yorulmuştur diye düşünüyorum,tabii ki araştırmaya devam ederek.
38 olacağım yakında.Ben de halkı için çok uğraş verdiğini düşünüyorum,istese sarayda rahat rahat oturamaz mıydı,boş günü yok neredeyse.15 temmuz gecesi bile riskli olmasına rağmen ,halkı sokağa çağırdım ,ben saklanamam dememiş midir?Bakış açılarımız farklı.deynepnaz kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen bugüne kadar herhangi bir siyasinin halk için kendi keyfini kısıtladığını gördün mü.
elvandı sanırım yazan. "halk olarak siz birbirinize, siyasetçilerle olduğunuzdan daha yakınsınız" yazmıştı.
deynepnaz kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen bugüne kadar herhangi bir siyasinin halk için kendi keyfini kısıtladığını gördün mü.
elvandı sanırım yazan. "halk olarak siz birbirinize, siyasetçilerle olduğunuzdan daha yakınsınız" yazmıştı.
38 olacağım yakında.Ben de halkı için çok uğraş verdiğini düşünüyorum,istese sarayda rahat rahat oturamaz mıydı,boş günü yok neredeyse.15 temmuz gecesi bile riskli olmasına rağmen ,halkı sokağa çağırdım ,ben saklanamam dememiş midir?Bakış açılarımız farklı.
Benim her zaman bir duam var böyle durumlar için.. sivil ve asker şehitlerimizin cenazelerinde, siyasiler analara babalara kardeşlere şehitliği överken içimden hep aynı duayı ediyorum: "DARISI BAŞINIZA!! SİZ DE TADIN ŞEHİT ANASI ŞEHİT BABASI ŞEHİT EŞİ OLMAYI İNŞALLAH"Öyle tabii.
Bizim otobüs durağımız patlıyor. Biz biniyoruz o otobüslere sen ben o. Farklı görüşleri olan bizler biniyoruz.
Benim her zaman bir duam var böyle durumlar için.. sivil ve asker şehitlerimizin cenazelerinde, siyasiler analara babalara kardeşlere şehitliği överken içimden hep aynı duayı ediyorum: "DARISI BAŞINIZA!! SİZ DE TADIN ŞEHİT ANASI ŞEHİT BABASI ŞEHİT EŞİ OLMAYI İNŞALLAH"
Ben de Reina saldırısı olana kadar senin gibi düşünüyordum. Bu bombalar hep otobüs duraklarında patlar, karakollarda patlar, emekçilerin mitinglerinde patlar sanıyordum. Terör artık her yerde. Her an o ballandıra ballandıra anlattıkları şehadet makamına intikal edebilir herkesin OĞLU KIZI TORUNU...Hangi siyasetçinin damadı yada oğlu asker veya polis?
Yada bizim aramızda geziyorlar ki?
Ben herhangi bir siyasi partiden bahsetmiyorum. Bütün siyasilerden bahsediyorum. Siyasilerin toplumsal felaketler karşısında aldıkları klişe tutumu eleştiriyorum. İdeolojimi beyan etmiyorum; herhangi bir siyasi parti lehine yahut aleyhine yorum yapmıyorum. O kadar da değil artık!! Ben bir devlet memuru olarak, vergisini ödeyen her vatandaşın hizmetindeyim. 10 yıldır Rabbime şükürler olsun ki tek bir ayrımcılık yapmadım, yapmam!!BEYAZ KURT ,senin için sakıncalı olabilir yazdıkların ,silsen ,özel mesaj atamadım,başının belaya girmesini istemem.
Seni çok iyi anlıyorum. Ama şehitlik o kadar ucuz değil. şehitlik ıspanak pırasa fiyatına olmaz. ALLAH şehitliği iyi insanlara verir.Benim her zaman bir duam var böyle durumlar için.. sivil ve asker şehitlerimizin cenazelerinde, siyasiler analara babalara kardeşlere şehitliği överken içimden hep aynı duayı ediyorum: "DARISI BAŞINIZA!! SİZ DE TADIN ŞEHİT ANASI ŞEHİT BABASI ŞEHİT EŞİ OLMAYI İNŞALLAH"
38 olacağım yakında.Ben de halkı için çok uğraş verdiğini düşünüyorum,istese sarayda rahat rahat oturamaz mıydı,boş günü yok neredeyse.15 temmuz gecesi bile riskli olmasına rağmen ,halkı sokağa çağırdım ,ben saklanamam dememiş midir?Bakış açılarımız farklı.
Ben de kesinlikle böyle düşünüyorum.Seni çok iyi anlıyorum. Ama şehitlik o kadar ucuz değil. şehitlik ıspanak pırasa fiyatına olmaz. ALLAH şehitliği iyi insanlara verir.
Çok özür dilerim konuyu saptırdığım için :)Dün konunun İmam Hatip liselerine gelmesi gibi,şimdi de şehitliğe geldiben HanimKelesimiGetir kahvaltıya davet etti,gidip kahvaltı yapayım
Sonuç ne olursa olsun kazanan Türkiye olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?