Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Muhalefetin kendine hayrı yok.
Ben bu konuda kendime yakın bir parti veya parti lideri bulamıyorum mesela.
Muhalif görüşlerim var ama bağlı olduğum sevdiğim tek bir parti veya parti lideri yok. Muhalefetin durumu bu haldeyken, kendine hayrı yokken ben engel olabilecek güçleri olduğuna inanılmasına cidden acı acı gülüyorum.

Bu ihtimaller araştırılmıştır,Türkiye için en iyisini düşünmüşlerdir diye ümit ediyorum.Kimbilir ne kadar uğraşıldı bu kararlar için,hooop diye önümüze sunulmamıştır ki,kafa yorulmuştur diye düşünüyorum,tabii ki araştırmaya devam ederek.

B.Kimbilir ne kadar uğraşıldı bu kararlar için,hooop diye önümüze sunulmamıştır ki,kafa yorulmuştur diye düşünüyorum,tabii ki araştırmaya devam ederek.
Ülke bu haldeyken, daha 15 temmuzun şokunu atlatamamışken, binlerce insan işinden atılmışken, her hafta bir terör saldırısı yaşarken; halk artık dışarıya bile çıkamazken... bence hooop diye önümüze sunulmuştur

Cumhurbaşkanı da olsa yetkileri sınırlı değil mi bu sistemde?Bunun için istiyor olamaz mı?Daha iyi mücadele etmek istemiş olamaz mı?

Cumhurbaşkanı da olsa yetkileri sınırlı değil mi bu sistemde?Bunun için istiyor olamaz mı?Daha iyi mücadele etmek istemiş olamaz mı?

deynepnaz kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen bugüne kadar herhangi bir siyasinin halk için kendi keyfini kısıtladığını gördün mü.

elvandı sanırım yazan. "halk olarak siz birbirinize, siyasetçilerle olduğunuzdan daha yakınsınız" yazmıştı.

Bazen iyi başlayan insanlar daha fazlasını isterken hırslarına yenik düşebilirler. Lütfen yanlış anlamayın ama ben babamın annemin hayatımla ilgili kararlarını bile koşulsuz sorgulamadan kabul etmem, uygulamam. İyiliğimi isterlerken benim için büyük hatalara onlar da sebep olabilir çünkü
Hepimiz insanız, yöneticiler de insan. Zaaflarımız ve hırslarımız var. Bu da hatalara neden olabilir. Bu nedenle iyice düşünmek lazım.
Bu kararı düşünmeden, koşulsuz bir güvenle incelemeden evet demek hayatımızın hatasına neden olabilir.

38 olacağım yakında.Ben de halkı için çok uğraş verdiğini düşünüyorum,istese sarayda rahat rahat oturamaz mıydı,boş günü yok neredeyse.15 temmuz gecesi bile riskli olmasına rağmen ,halkı sokağa çağırdım ,ben saklanamam dememiş midir?Bakış açılarımız farklı.

Öyle tabii.
Terör tüm siyasetçiler için solcusu için sağcısı için bir rakam.
Bizim için kardeşimiz, arkadaşımız, komşumuz ve memleketlimiz. Bizim otobüs durağımız patlıyor. Biz biniyoruz o otobüslere sen ben o. Farklı görüşleri olan bizler biniyoruz.
Siyasetçilerse zırhlı araç ve jammerlarla kapatılan yollardan geçiyorlar işte.
Onlar için terör bizi etkilediği kadar etkilemiyor mesela bence.
Bu nedenle ben üzülüyorum ya en çok
Karşıt görüş de olsa halkın diğer yarısı sana daha yakın her siyasetçiden.

Kendi indi mi?
Bilmiyorum Ankara'da mı yaşıyorsun ama o günden beri Sarayın olduğu tüm yollar kapatıldı. Kokoreççilere giderken fark ettim geçen iki şerit birden kapalı.
Biz daha çok etkileniyoruz emin ol.

Öyle tabii.
Bizim otobüs durağımız patlıyor. Biz biniyoruz o otobüslere sen ben o. Farklı görüşleri olan bizler biniyoruz.
Benim her zaman bir duam var böyle durumlar için.. sivil ve asker şehitlerimizin cenazelerinde, siyasiler analara babalara kardeşlere şehitliği överken içimden hep aynı duayı ediyorum: "DARISI BAŞINIZA!! SİZ DE TADIN ŞEHİT ANASI ŞEHİT BABASI ŞEHİT EŞİ OLMAYI İNŞALLAH"

Ben kimse için istemem Allah yaşatmasın kimseye de yaşamaları da imkansız zaten.
Hangi siyasetçinin damadı yada oğlu asker veya polis?
Yada bizim aramızda geziyorlar ki?

Hangi siyasetçinin damadı yada oğlu asker veya polis?
Yada bizim aramızda geziyorlar ki?
Ben de Reina saldırısı olana kadar senin gibi düşünüyordum. Bu bombalar hep otobüs duraklarında patlar, karakollarda patlar, emekçilerin mitinglerinde patlar sanıyordum. Terör artık her yerde. Her an o ballandıra ballandıra anlattıkları şehadet makamına intikal edebilir herkesin OĞLU KIZI TORUNU...

BEYAZ KURT ,senin için sakıncalı olabilir yazdıkların ,silsen ,özel mesaj atamadım,başının belaya girmesini istemem.
Ben herhangi bir siyasi partiden bahsetmiyorum. Bütün siyasilerden bahsediyorum. Siyasilerin toplumsal felaketler karşısında aldıkları klişe tutumu eleştiriyorum. İdeolojimi beyan etmiyorum; herhangi bir siyasi parti lehine yahut aleyhine yorum yapmıyorum. O kadar da değil artık!! Ben bir devlet memuru olarak, vergisini ödeyen her vatandaşın hizmetindeyim. 10 yıldır Rabbime şükürler olsun ki tek bir ayrımcılık yapmadım, yapmam!!

Seni çok iyi anlıyorum. Ama şehitlik o kadar ucuz değil. şehitlik ıspanak pırasa fiyatına olmaz. ALLAH şehitliği iyi insanlara verir.
Ne güzel söylemiş Nihal Atsız üstad:
Ölmezliği düşünmek boşuna bir hedeftir
Kahramanlık saldırmak ve bir daha dönmemektir.
Bahtiyarlık ise ömründe bir defa sevinmektir.
ALAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN!

Sarayda rahat rahat oturuyor zaten?
O gün de dışarı çıkmadı ki kendisi
Milletvekilleri de pek tabii mecliste oturuyorlar yayılarak?

Neyse o değil de kendisi başkan olamaz ise
Veyahut yine bir darbe olur görüşümüze ters biri gelirse o zaman gör sen şenliği
Bugün evet diyenlerin %90ı ne ettik diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…