- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 39
CHP bu ülkenin kurucu partisidir bitecek ve seçimlerden oy alamayacak tek parti ise MHP dir kendi ayağına tuzağa düşerek kurşun sıkmıştır..İstenilen budur Zayıf tek muhalefet....HDP ye gelince başkanlık geçince anlayacaksınız umarım dönen oyunları projeleri anlarsınız yıllarca anlattık fakat Türk insanı başına gelmeden anlayamıyor ön göremiyor ya çok saf iyi niyetli yada bananeci..Offf offf diyorum...Olayınız o zaten. Okumamak. Sorgulamamak.
Müsait bir yer gösterin de biz kendimizi yok edelim. Anayasa falan uğraştırmayalım sizi!
Hem tek adam istemiyoruz, kimse tek basina herseye karar veremez diyorlar,
CHP bu ülkenin kurucu partisidir bitecek ve seçimlerden oy alamayacak tek parti ise MHP dir kendi ayağına tuzağa düşerek kurşun sıkmıştır..İstenilen budur Zayıf tek muhalefet....HDP ye gelince başkanlık geçince anlayacaksınız umarım dönen oyunları projeleri anlarsınız yıllarca anlattık fakat Türk insanı başına gelmeden anlayamıyor ön göremiyor ya çok saf iyi niyetli yada bananeci..Offf offf diyorum...
Chp bitmez diyecektimCHP bu ülkenin kurucu partisidir bitecek ve seçimlerden oy alamayacak tek parti ise MHP dir kendi ayağına tuzağa düşerek kurşun sıkmıştır..İstenilen budur Zayıf tek muhalefet....HDP ye gelince başkanlık geçince anlayacaksınız umarım dönen oyunları projeleri anlarsınız yıllarca anlattık fakat Türk insanı başına gelmeden anlayamıyor ön göremiyor ya çok saf iyi niyetli yada bananeci..Offf offf diyorum...
Bunu söylersen canım hdp ci olmakla suçluyorlar maalesef gerçi şuan HDPnin de hükümetle ne çevirdiği belli değil referandum sonrası tüm pazarlıkları ortaya çıkacak...Zaten seçilmiş cumhurbaşkanı seçilmiş cumhurbaşkanı diyip de seçimle gelen bir partiyi bitirmek istemek nasıl bir çelişkidir. HDPyi sever miyim günahım kadar sevmem ama demokratik haklarını sonuna kadar destekliyorum.
Bunu dediler mi hiç ya. Keşke deseler.
tabiki muhalefetinde söz hakkı olmalı. kaldıki baskanlık sisteminde evet cıksa bile yuzde 1 lik farkla ancak kazanır cünkü c.baskanlıgında öyle oldu. halkın yarısına zaten zıt bisey yapmamalı.
ama baskanlık sistemi de tabiki c.baskanının at oynattıgı bir yer olmayacak abd de oyle mi değil. yani zannedildiği gibi padisah gibi karar veremez tek basına.
benim bahsettiğim daha cok ayagını baglayan seyler dıs politikayla ilgili.
yok üzülmene gerek yok. çok şükür biz neye evet dediğimiz çok iyi biliyoruz.Iste daha simdi yazilan bu yorum Padisah gibi tek basina karar veremez diyor.. Uzuluyorum, neye evet dediklerinin bile farkinda degil insanlarimiz.. Boyle milyonlarca insan..
İŞTE yine mağdur sizsiniz gerçekten bu parti bunu nasıl öğretti seçmenine anlayamıyorum dayatmıyoruz anlatıyoruz olayların gidişatını anlasın insanlar diye ve en önemlisi de kadınlar anlamalı çünkü nesili yetiştiren bizleriz..Giden gidecek olan daha çok bizim haklarımız..Gerçekleri görmek niye bu kadar zor örnekleri de var aslında dibimizde komşularımızda Irak İran Suriye.Gelecek beklentiniz farklı gerçekten farklı...Onların yaşantısı çocukları geleceklerini bi düşünün bi de kendi hayatınızı...Verdiğiniz cevapları burda yazılanları daha dikkatli ve tarafsız okumanız anlamanız dileğiyle...Ve aynı gemideyiz batarsak birlikte batacağız bunu unutmayın...yok üzülmene gerek yok. çok şükür biz neye evet dediğimiz çok iyi biliyoruz.
o maddeleri tek tek ben de okudum. ama sizin çizdiğiniz tabloyu ben göremiyorum. sanırım bakış açısı farkı da bu oluyor.
öyle olsa zaten tek tip insan olurdu. ayrıca size doğru gelenler bana gelmeyebilir. bir kere öncelikle bunu kabul etmelisiniz.
herkesin bakış açısı, değer yargıları, geçmişi, gelecek beklentisi vs vs. farklıdır. ve herkes kendine en yakın görüşü benimsemekte özgürdür.
kaldı ki sırf aynı yönden bakmıyoruz diye de. bir şeylerin farkında olmadığımız yönünde suçlamalarda bulunulması asıl demokratik ve özgürlükçü değil.
gerçekler derken? yukarıda yazdıklarımı aynen tekrar ediyorum. onlar sizin gerçekleriniz. yani işte anlatıyorum diyorsunuz ya bende anlatıyorum ama siz de benim anlamıyorsunuz. siz nasıl bakıyorsanız bana ben de size öyle bakıyorum. işte zaten demek istediğim de bu. hani diyorlar ya evet diyenler neden olduğunu açıklamıyor diye .ben onu yapayım dedim ama maalesef bende size anlatamıyorum. ayrıca mağdur falan de değilim çok şükür.İŞTE yine mağdur sizsiniz gerçekten bu parti bunu nasıl öğretti seçmenine anlayamıyorum dayatmıyoruz anlatıyoruz olayların gidişatını anlasın insanlar diye ve en önemlisi de kadınlar anlamalı çünkü nesili yetiştiren bizleriz..Giden gidecek olan daha çok bizim haklarımız..Gerçekleri görmek niye bu kadar zor örnekleri de var aslında dibimizde komşularımızda Irak İran Suriye.Gelecek beklentiniz farklı gerçekten farklı...Onların yaşantısı çocukları geleceklerini bi düşünün bi de kendi hayatınızı...Verdiğiniz cevapları burda yazılanları daha dikkatli ve tarafsız okumanız anlamanız dileğiyle...Ve aynı gemideyiz batarsak birlikte batacağız bunu unutmayın...
Evet diyenlerin niye evet dediğini biliyoruz ki zaten HAYIR diyenler niçin diyor onu anlatmaya çalışıyor bu topik..Ne zararı var bu ülkeye ne olabilir neler getirir ama neler götürür.Mağdur derken Akp hep mağdur hep...ironi ama dediğim:)))gerçekler derken? yukarıda yazdıklarımı aynen tekrar ediyorum. onlar sizin gerçekleriniz. yani işte anlatıyorum diyorsunuz ya bende anlatıyorum ama siz de benim anlamıyorsunuz. siz nasıl bakıyorsanız bana ben de size öyle bakıyorum. işte zaten demek istediğim de bu. hani diyorlar ya evet diyenler neden olduğunu açıklamıyor diye .ben onu yapayım dedim ama maalesef bende size anlatamıyorum. ayrıca mağdur falan de değilim çok şükür.
Tamam, madem o kadar eminsiniz gerceklerin ne oldugunu yasayarak ilk elden test edeceksiniz eger referandumdan evet cikarsa.. Ama begenmezseniz sistemi tekrar degistirme sansiniz bir daha asla olmayacak. Guce bir kere kavusan hic kimse bu imtiyazlari geriye degistirmez, babaniz olsa bile. Bilet tek yonlu, donusu yok.yok üzülmene gerek yok. çok şükür biz neye evet dediğimiz çok iyi biliyoruz.
o maddeleri tek tek ben de okudum. ama sizin çizdiğiniz tabloyu ben göremiyorum. sanırım bakış açısı farkı da bu oluyor.
öyle olsa zaten tek tip insan olurdu. ayrıca size doğru gelenler bana gelmeyebilir. bir kere öncelikle bunu kabul etmelisiniz.
herkesin bakış açısı, değer yargıları, geçmişi, gelecek beklentisi vs vs. farklıdır. ve herkes kendine en yakın görüşü benimsemekte özgürdür.
kaldı ki sırf aynı yönden bakmıyoruz diye de. bir şeylerin farkında olmadığımız yönünde suçlamalarda bulunulması asıl demokratik ve özgürlükçü değil.
Allahim konu hala kapanmamis. Tarafli acildigi belliydi.. Yahu size ne bizim evetimizden.. Sirf muhalefet olmak icin hayir diosunuz buyrun hayir deyin..kimsenin birsey dedigi yok. Keyfim evet demek istiyo belki kime ne. Nedir bu israrcilik... Biz siz hayir diosun diye saygi duymak zorundayiz ama siz herseyi soyleyebilirsiniz öyle mi...
Allahim konu hala kapanmamis. Tarafli acildigi belliydi.. Yahu size ne bizim evetimizden.. Sirf muhalefet olmak icin hayir diosunuz buyrun hayir deyin..kimsenin birsey dedigi yok. Keyfim evet demek istiyo belki kime ne. Nedir bu israrcilik... Biz siz hayir diosun diye saygi duymak zorundayiz ama siz herseyi soyleyebilirsiniz öyle mi...
Taraflı açıldığını nerden çıkardınız acaba?Hayır diyenler neden hayır dediklerine dair mantıklı gerekçeler sunduğu için mi?Allahim konu hala kapanmamis. Tarafli acildigi belliydi.. Yahu size ne bizim evetimizden.. Sirf muhalefet olmak icin hayir diosunuz buyrun hayir deyin..kimsenin birsey dedigi yok. Keyfim evet demek istiyo belki kime ne. Nedir bu israrcilik... Biz siz hayir diosun diye saygi duymak zorundayiz ama siz herseyi soyleyebilirsiniz öyle mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?