Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
seni ve iğneleyici yorumlarını görmek güzel saraylım:))))

eğer bu olanları gerçekten hilal ve haç'ın savaşı olarak görüyorsanız başkanlığın bu savaşa ne faydası olacak ki? elindeki telefonu alıp yerli ve milli telefon mu verecek? yoksa laptop'ını ve kullandığın yazılımları alıp onun yerine yerli ve milli olanı mı verecek? hayır yani adamların icatları, bilgileri, programlarını kullanırken hiç sorun yok, adamlar senin bilgilerini, zevklerini hatta gittiğin yeri bile mimlerken de sorun yok.. valla eğer böyle düşünüyorsanız bu ülkeyi kapatıp gidelim zira adamlar elinize kürdan vermiş kendilerinde atom bombası.. siz de iphone üzerinden savaşıyorsunuz, kolay gelsin :)

Yani ben de inançlı bir insanım, müslümanların sevilmediğini hor görüldüğünü ben de düşünüyorum. Usame bin Ladin gibi karakterleri Amerikanın(silah tüccarlarının) oluşturup miladını doldurunca da ortadan kaldırdığı gibi komplo teorilerine ben de inanıyorum.
Ama, işte kocaman bir ama geliyor, müslümanlardan son zamanlarda bir icat, bir üretim bir bir şey çıkmamasının tüm sorumluluğunu müslümanlara yüklüyorum. Tembelliğimize altından petrolden gelen parayla bir halta yaramadan yaşayıp gitmemize veriyorum. Üsame bin Ladin gibi karakterlerin bu kadar kolay yaratılmasını da gaza gelen kolay kandırılabilen insanlar olmamızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Sürekli tüm dünya sana karşı savaş savaş savaş diye kafana işlenirse, sorgulamamayı, eleştirmemeyi öğrenirsen biri de gelir seni gaza getirir eline de silahı verir. Neye kime hizmet ettiğini bile anlamadan kafa kesip durursun.

Bu Devletin başı nice masum savaş tan kaçıp gelmiş çocuklara, kadınlara kapı açmış ,herkes özgürce yaşayabiliyorsa burda diktatörlükten bahsedemeyiz değil mi?Lütfen

Bu Devletin başı nice masum savaş tan kaçıp gelmiş çocuklara, kadınlara kapı açmış ,herkes özgürce yaşayabiliyorsa burda diktatörlükten bahsedemeyiz değil mi?Lütfen

benim yazdığımla o kadar alakasız bir cümle ki ne diyeceğimi bilemiyorum.
Ama şunu söyleyeyim o insanlara kapımızı açalım ama bu şekilde değil. Böyle kontrolsüz değil. Yapılması gereken adapsız yapılırsa sonuçları ne olur ortada. Ortada olan neymiş derseniz, kontrolsüz alındıkları için masum çocuklarla beraber her gün bomba patlamasına sebep olanlar da girdi. Kontrolsüz olduğu için mülteci kamplarında değil parklarda bahçelerde yatıyorlar. Açlar/işsizler/sefiller ve bu 3 şey suça meyletmeye sebep olur. En masum dilenci haldeler. Mülteci bir ülkeye nasıl alınır açın bir okuyun isterseniz.

Normal endisturi meslek ticarer meslek liseleri gibi ayni 11. Ve 12. Sinifta fen matematik dersleri yok bu liselerin. Yani burdan doktor muhendis cikmaz.
Bu yıl mezun olacak bir elektrik-elektronik mühendisi çıkıyor(kardeşim)
Arkadaşlarıda baya iyi yerlerdeler

Okul başarısına ben çok inanmam
Çocuk okuyacaksa fen lisesi teknik imamhatip hepsinden başarı ile çıkabilyor

Ben fen lisesinden mezun oldum sınıfımdan üç beş kişi iyi yerlerde

Yani bu durumu okula göre genellemek yanlış

tarihi hep şiddet savaşlarla dolu olan bir yapı için gereken sadece araçtır bunu da enperyalist devletler sağlıyor ortadoğu halkları mezhep din dinsizlik çatışmalarıyla birbirlerini yerken onlarda sütün üstündeki kaymağı topluyor arada çıkan zeki insanları da beyin göçüne yada cezalara mahkum ederek elimizdekini tüketiyoruz

Bu ulkede 15 yildir koalisyon yok, tek pari iktidarinla yonetiliyor. Bu ulkede Cumhurbaskani parlamentodan daha cok yetkiye sahip degil, tam tersine sembolik bir mevkidir. Abdullah Gulden hatirlayalim herkes noter gibi calistigini soyluyordu. Bir tek onune gelen kanunu veto etme hakki varken ayni partiden geldiginden onu bile yapmadigi icin.

Tayyip Erdogan cumhurbaskani secildiginden beri anayasal yetkilerinin disina cikarak bu ulkeyi tek yetkili gibi yonetti ve yonetmeye devam ediyor zaten. Referandum sayesinde bu yetkiler legallesecek ve suc olmaktan cikacak. rte cumhurbaskani secilip anayasanin aksine ulkeyi tek adam gibi yonetmeye basladigi gunden bu yana teror cig gibi buyudu, dogu Suriye gibi virane oldu, teror Istanbul, Ankara, Izmir gibi buyuk sehirlerimize kadar girdi. Binlerce insan canindan oldu, hergun onlarca sehit haberleri gelmeye, evlere atesler dusmeye basladi. Dolar o gunden beri yavas yavas cikiyordu zaten, artik patlama noktasina geldi. Ekonomik krizdeyiz artik. Turizm tamamen bitti, dolar girisi kesildi, yabanci yatirimci da teror olaylarindan ve krizden dolayi dolarini yatirimini alip gidiyor ulkeden. Ulke bu halde iken aldirmayip hala baskanlik ile kendi bekasini garantiye almaya ugrasiyor. Dis politikamiz yerlerde, komsu ulkelere birgun saldirip ertesi gun ozur diliyoruz, milyarlarca tl zarar yapmis olarak hem de.. Rusya misali gibi.. Iste cb secildiginden beri tek basina yonettigi ulkenin geldigi nokta bu. Yaptiklari, yapacaklarinin teminatidir. Ulkenin bu halinden cok memnun isen hic durma, evete bas oyunu gitsin. O dsa aynen devam etsin.

bu devletin başı savaştan kaçıp gelen onca masumu neden avrupa ya karşı koz olarak kullanıyor

herkes özgürce yaşamıyor, bizim şark kurnazı insanlarımız yüzünden asgari ücretin yarısının altına çalıştırılıyorlar.. o yüzden ölmek Tr de yaşamaktan iyi deyip botlarla denizlere açılıyorlar.. kalanlar da ışıklarda cam siliyor, parklarda yatıyor, aşılanmadıkları için yıllarıdır Tr de görülmeyen hastalıkları yayıyor.. o kadar romantik değil yani durum..

Siyasete din bulasir, biri cikar insanlarin dini duygularini ve zaaflarini kullanarak siyaset yaparsa hangi ulke olursa olsun istedigi gucu elde eder, halki istedigi yone surukler ve bundan da cok buyuk sahsi cikar elde eder. Bu yuzden gelismis ulkeler din ve devlet isini kesinkes birbirinden ayirmistir, liyakat ile. Bizde de Ataturk ayirmisti, ama bugun gene yonetimi ellerinde Kuran ile camide namaz resimleri paylasan ve her iki lafinin biri Allah, kitap kuran olan, boylece halkin dini duygularini somurerek her istedigini alan bir guruh yonetiyor maalesef.

Interstellar değil de Persepolis'i yaşıyoruz adım adım...

Cumhurbaşkanını halk seçsin dedi seçildi..Demokratik bi cumhurbaşkanı niçin tüm yetkileri eline almak ister niye niçin az düşünün...Cumhurbaşkanısın işte daha ne istersin.
Ülkenizin çoluk çocuğunuzun özgür demokratik bi ülkede yaşamak için düşünün vicdanınızı sorgulayın..Batı Emperyalizminin sömügesi olmamak adına Suriye gibi olmamak adına Hayır demeliyiz...Suriyelilere kucak açmış evet eli silah tutan erkekleri bi güzel burda besliyoruz hiç düşündünüz mü bunu ?kadınlar çocuklar başımızın üstüne...Ama kadınlar 3 çocuk biri karnında yanında kocasıyla görünce tepem atıyor...Savaştan kaçmış bi de çocuk yapmış...Bizim kendi fakirimiz çokken niye bunlara biz bakıyoruz ?Bizi kabul edecek bi devlet olacağını sanmıyorum iyi düşün Türk Kadını bu son şansımız olabilir...ATATÜRK ün sana verdiği hakları tüm dünya ülkelerinden önce verdiği hakları kimsenin elinden almasına izin verme..Tüm kadınlar birlik olsa dünya yerinden oynar eminim..Herkes iyice düşünmeli...

O kapıdan girenler bugün kendini patlatıp , insan tarıyorlar. O Masumlar -sözde- neden alındı ülkeye? İyi niyetten olduğunu hiç sanmıyorum.

Peki chp ve hdp'yi meclisten silerek kurtuldunuz ,bu iki partiye oy veren milyonlardan nasıl kurtulacaksınız???
O milyonlar meclise girmedigi muddetce ..
O kadr etkileri olmaz kendi k3ndilerine yol alirlar..
Güc olmayinca etki de baskida olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…