- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Kararsız olanlar kullanmazlar.Çoğu kişi neye evet,neye hayır diyeceğinden emin değil.Bir de çok ta az değil oylama sayısı.Yemek yarışmaları oylamasında bile yaklaşık bu kadar oy kullanılıyor.
zaten sanal ortam olsada insanlar gerçek ama internet erişimi olmayan bir sürü insan olduğunu söyledim bende. ama işte görüyorum ki hep aynı görüşte insanlar toplanmış o yüzden hangi yanıltıcı olmasın diye söyledimBizler gerçek insanlarız her ne kadar sanal alemde de olsak :) Bir umudumuz var görürüz o zaman referandumda ne diyeyim :)
kızlar burada yazılanları okuyorum da, hep aynı fikirde olanlar bir araya gelmişsiniz ama gerçek hayat bu değil. benden söylemesi :) burası sanal alem.
evet belki insanlar gerçek ama internet erişim imkanı olmayan ya da bu siteden haberdar bile olmayan bir sürü insan tanıyorum. evet oyu verecek. o yüzden buradaki anketi çok da dikkate almayın derim.
Siyaset ilgi çekmiyorYa ben yemek yarışmalarına hiç katılmadım ama :) Gene de aktif üye sayımızın çok daha fazla olduğunu düşünüyorum ben.
Siyaset ilgi çekmiyorHerkes başka bölümlerde.
Ya açıkçası ben siyasetin yorumlara tekrar açılışını bile geçen farkettim. Ama Kazen sağolsun anketi haber vermiş. Yoksa ben de pek girmiyorum siyasete. Gereksiz sinirlerim bozuluyor. Yalnız kendime çok güldüm sinirim bozulmasın diye siyaset bölümüne girmiyorum ama Bir derdim vardan da çıkmıyorum.
Ya açıkçası ben siyasetin yorumlara tekrar açılışını bile geçen farkettim. Ama Kazen sağolsun anketi haber vermiş. Yoksa ben de pek girmiyorum siyasete. Gereksiz sinirlerim bozuluyor. Yalnız kendime çok güldüm sinirim bozulmasın diye siyaset bölümüne girmiyorum ama Bir derdim vardan da çıkmıyorum.
Ben kac gun sadece okudum okudum ama demek dayanma kapasitem bir kac gun ile sinirliymis bodoslama daldim
Ben kac gun sadece okudum okudum ama demek dayanma kapasitem bir kac gun ile sinirliymis bodoslama daldim
Ben geçen gün farkettim ama bu bölüm beni oyaladığı için yorum yazmayacağım dedim .Dün yazmış bulundum ,daha da çıkamıyorumYa açıkçası ben siyasetin yorumlara tekrar açılışını bile geçen farkettim. Ama Kazen sağolsun anketi haber vermiş. Yoksa ben de pek girmiyorum siyasete. Gereksiz sinirlerim bozuluyor. Yalnız kendime çok güldüm sinirim bozulmasın diye siyaset bölümüne girmiyorum ama Bir derdim vardan da çıkmıyorum.
77 bin doktor var ülkede,90 bin din görevlisi..Ay kızlar güldürdünüz beni
Neyin kafası sizdeki.
İmam hatipler sadece imam değil, imamlık bilgisi ile dolu tümm meslekleri çıkarıyor maşallah.
Kaldıki cenazelerinizi bile onlarsız kaldıramadığınız imamlık mesleğine kör bakmanız hiç hoş değil.
aşk olsun ya mis gibi siyaset bölümü nesi varüstelik sizin için eğlenceli konular açıyorum çok az kişi yorum yapıyor, big mc endeksi gibi
ben geçmiş sayfalarda yazdım. ayrıca kimse buraya nedenlerini yazmak zorunda da değilEvet, doğru diyorsun. Hep hayır demeyi düşünenler olarak toplanmış, fikir beyan ediyoruz.
Ama evet oyu vermeyi düşünüp de neden evet diyeceğini izah eden bir giriyi göremedim ben.
ben geçmiş sayfalarda yazdım. ayrıca kimse buraya nedenlerini yazmak zorunda da değil
77 bin doktor var ülkede,90 bin din görevlisi..
Haklısınız doktor sayisi daha az olan ülkede cenazemiz kılınsin diye imama ihtiyacımız oluyor.
Ne büyük başarı..
yani benim kimseyi ikna etme gibi bir derdim yok. ayrıca herkes yetişkin herkesin aklı eriyor. hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. o yüzden herkesin aklı kendine. ben ne kadar kendi düşüncemi ısrarla söyleyip zorlasamda o perdenin arkasında neye oy verdiğini yine bilemem. o yüzden bu tarz şeyler iknaya, ısrara vs gelmez.Hımm o kadar çoksunuz ki başkalarını ikna etmeye lüzum görmüyorsunuz.
Burdan bunu mu anlamalıyız?
yani benim kimseyi ikna etme gibi bir derdim yok. ayrıca herkes yetişkin herkesin aklı eriyor. hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. o yüzden herkesin aklı kendine. ben ne kadar kendi düşüncemi ısrarla söyleyip zorlasamda o perdenin arkasında neye oy verdiğini yine bilemem. o yüzden bu tarz şeyler iknaya, ısrara vs gelmez.
ne kadar anlatsan da insanların düşünceleri farklıdır. onları ikna edecek biz değiliz. ikna edecek olan baştakiler ve muhalefettekiler.
FETÖnün TSK içindeki askeri kanadı tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin Türk ekonomisine faturası ilk belirlemelere göre 300 milyar lira olmuştu. Darbe girişiminin ertesindeki 16 Temmuz günü, Türk Lirası 2008'den bu yana en sert düşüşünü gerçekleştirmişti. Borsa düştü.15 Temmuz akşam saatlerinde başlayan askeri darbe girişiminin sonrasında, Türk Lirası dolar karşısında yüzde 6'ya varan bir kayıp yaşadı. Dolar/TL kuru 2,750 seviyesinden 3,44 seviyesine kadar yükseldi ve hala devam etmekte.
HDP Merkez Yürütme Kurulu'nun çağrısı üzerine Kobani bahanesiyle 35 ilde bölücü terör örgütü yandaşlarının gerçekleştiği saldırılar.terör örgütü yandaşlarının saldırıları sonucu çok sayıda ev ve iş yeri ile okul, Kur'an kursu, kültür merkezi, müze ve yurt binasında hasar oluştu, olaylar nedeniyle zarar gören esnafa devlet tarafından yaklaşık 50 milyon liralık ödenek sağlanırken, şiddet eylemlerinin devlete maliyeti 300 milyon liranın üzerinde oldu.
Gezi Parkı olayları ve sonrasında vatandaşların algısında yarattığı bozulma, en büyük hasarı Türkiye'nin ekonomik göstergelerine ve finansal piyasalarına verdi. 28 Mayıs 2013 tarihinde İstanbul Gezi Parkı'nda başlayan eylemler, yaklaşık 15 gün boyunca geniş çaplı bir kaos ortamı oluşturarak Türkiye'ye milyar dolarla ifade edilen bir maliyete neden oldu.Gezi Parkı olayları ve sonrasında vatandaşların algısında yarattığı bozulma, en büyük hasarı Türkiye'nin ekonomik göstergelerine ve finansal piyasalarına verdi. 28 Mayıs 2013 tarihinde İstanbul Gezi Parkı'nda başlayan eylemler, yaklaşık 15 gün boyunca geniş çaplı bir kaos ortamı oluşturarak Türkiye'ye milyar dolarla ifade edilen bir maliyete neden oldu.Borsa İstanbul 100 endeksin mayıs ayının sonunda başladığı düşüşü aralıklı olarak 3 ay devam ederken, bu dönemde şirketlerin piyasa değeri ortalama yüzde 30 değer kaybetti, dolar ve faiz fırladı. Gezi parkı olayları doları 1.750'ten 2.050 yükselti.
17 Aralık bakan çocuklarının tutuklanması olayı ile FETÖ'nün darbe girişimi sabahı Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin piyasa değeri 60 milyar lira erirken, sadece bir günlük kayıp 21 milyar lirayı bulmuştu. Dolar 2.450'den 2.700 çıktmıştı. 518 milyar olan borsa şirketlerinin değeri bir günde 21 milyar eriyerek 497 milyar liraya gerilemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?