Ben de düşünüyorum zaman zaman bunu. o zamana sağ çıkamaz vefat ederse mesela en basiti ne olacak?
O devasa güç kime gidecek
Sanki ölümsüzlüğü bulduk ve ömür boyu o hep bizi yönetecek gibi görüyorlar ama hadi vefat etti diyelim o zaman ne olacak?
Ekonomi bu şekilde giderse olamayacak da zaten
2019 seçim gecesi görün siz curcunayı, ben çok uzaklarda olacağım o vakit ancak sokağa da çıkmayın ha.
Ondan önce tabi bence referandumdan hayır çıkacak
Ben de düşünüyorum zaman zaman bunu. o zamana sağ çıkamaz vefat ederse mesela en basiti ne olacak?
O devasa güç kime gidecek
Sanki ölümsüzlüğü bulduk ve ömür boyu o hep bizi yönetecek gibi görüyorlar ama hadi vefat etti diyelim o zaman ne olacak?
Bende cok uzaklarda olacagim insallah dinimiz aminama ekonomi cok daha once bitecek gibi gorunuyor, dolarin 4 olmasi ne demektir yahu..
Cevap şu
"Reis en iyisini bilir"
Bir de videonun birinde bir amcadan başkanlığa dair yorum şuydu
"Çünkü bak buralar önceden çer çöptü, artık sokaklarımız temiz"
Ben mavi ekran verdim tabi
Sanki meclis üyeleri ya da RTE gelip temizliyor sokağı
Sasirmiyorum her yer de var o onlar yokken gaz kuyruğu vardı ekmek kardneyle verilmişti falan geyikleri.
Sağlık hizmetleri harika para vermiyoruz derler ama bn grip olsam katılım payı otuz TL ödüyorum. Eskiden sağlık ocağına para vermezdim artık veriyorum diyorum. Sinirleniyorlar çok onlardan
Siz iki şanslı gibi değilim ben gidemiyorum cakiliyim buraya.
Ve umarım iyi bir şeyler görürüm artık
Hayır çıkacağına dair umudum pek yok açıkçası ama en azından yaşayabileceğim bir ortam olsun istiyorum.
Umarım ben de gidemesem de en azından yaşayabilirim.
Bende cok uzaklarda olacagim insallah dinimiz aminama ekonomi cok daha once bitecek gibi gorunuyor, dolarin 4 olmasi ne demektir yahu..
David Rockefeller gibi 100 yıl yaşayacak sanıyorlar,
üstelik kendi değimiyle "vasıflı" insan da bırakmadı etrafında, veliahtı yok yani.
zaten daha önce de yazmıştım, bu ülke sandıktan ne başarılarla çıkan özallar, demireller, çillerler gördü hani şimdi nerdeler? ne adları, ne partileri ne ideolojileri kaldı...
bu da geçecek, ama arkasında bıraktığı enkazı kim nasıl temizleyecek işte asıl kaygı uyandırıcı olan bu.
David Rockefeller gibi 100 yıl yaşayacak sanıyorlar,
üstelik kendi değimiyle "vasıflı" insan da bırakmadı etrafında, veliahtı yok yani.
zaten daha önce de yazmıştım, bu ülke sandıktan ne başarılarla çıkan özallar, demireller, çillerler gördü hani şimdi nerdeler? ne adları, ne partileri ne ideolojileri kaldı...
bu da geçecek, ama arkasında bıraktığı enkazı kim nasıl temizleyecek işte asıl kaygı uyandırıcı olan bu.
O zaman şöyle bakalım olaya. Yasama yürütme yargı kavramlarını bilirsiniz. Yasama yürütme ve yargı işlemleri birbirinden bagımsız yürütülür. Maddeleri incelediğinizde anayasaya ve başkanlık sistemine evet dediğinizde yasama yürütme ve yargının büyük bir bölümü %85 civarı denebilir tek bir kişide toplanacak. Başkanı denetleyecek bir kurum yok. Başkanın yaptığı yanlışı dile getirip ona engel olacak bir kurum olmayacak. Başkan milletvekillerini kendisi atayacak istediği takdirde meclisi feshedebilecek ve yeni bir meclis kurabilecek. Cumhurbaşkanı yani devlet başkanı partili olacak. Tarafsız olmayacak.Iste hayircilar neden hayir diyor ulkemin menfaati icin neden hayir diyorsunuz bunlari anlatin bize biz de ona gore bir karar verelim bilgilendirin bizi..
En büyük korkum iç savaş.
Biz böyle bir şey yaşamadık şimdiye kadar.
Ancak atılım yapan ülkelerin tümünde böyle büyük bir buhran ve krizin olduğu dönemler oldu.
Sonra haklarını korumayı öğrendiler.
Soldan bir parti temizlemeye çalışacak.
Yarım yamalak ya temizledi ya temizleyemedi, halk bir iş beceremiyor bunlar diyecek.
yine sağ bir parti seçeceğiz.
Yine bugün olanları yaşayacağız. Yine halk diyecek ekonomi çok başka bir yere gidiyor.
Yine soldan bir parti seçeceğiz
Arada birkaç darbe olur falan
Böyle
Patern değişmiyor
arapça öğretmenim yaptı dediğiniz için söyledim ben de zaten. hem imam hatiplerdeki öğretmenler de düzgün olacak diye bi kaide yok. onlar da oraya atamayla geliyorlar sonuçta.Mesele ders degil zaten mesele bunun imam hatip gibi bir yerde yasanip, sikayet ettiginde "imam hatiplerde boyle sey olmaz yeaa" seklinde yaklasilmasi.. bakin mesela benim yazdigima inanmayan var, ben ne diyeyim bence herkes gondersin evladini.. ha bu arada bir sey degistiyse o okullarda bende ofis degilim..
arapça öğretmenim yaptı dediğiniz için söyledim ben de zaten. hem imam hatiplerdeki öğretmenler de düzgün olacak diye bi kaide yok. onlar da oraya atamayla geliyorlar sonuçta.
kızlar burada yazılanları okuyorum da, hep aynı fikirde olanlar bir araya gelmişsiniz ama gerçek hayat bu değil. benden söylemesi :) burası sanal alem.
evet belki insanlar gerçek ama internet erişim imkanı olmayan ya da bu siteden haberdar bile olmayan bir sürü insan tanıyorum. evet oyu verecek. o yüzden buradaki anketi çok da dikkate almayın derim.
benim demek istediğim, arapça öğretmenleri arap dili ve edebiyatı bölümü mezunlarıdır. ihtiyaç dahilinde başka derslere giriyordur. eğitimini aldığı için değil yani. imam hatiplerdeki öğretmenlerin düzgün olması gerekmiyor derken, atama yaparken kim ahlaklı kim ahlaksız nasıl belirlenecek? keşke bilinebilse de öyle insanlar hiçbir okulda görev yapamasa.Iyi de imam hatiplerde kuran derslerine arapca ogretmenleri giriyor zaten, 6 sene boyunca benim hadis, arapca ve kuran derslerime ayni kisiler girdi.. ama kuranla taciz kelimesini ayni cumleye getirmek istemedigim icin iki mesajda da atlamak istemistim, karistirmasaydiniz iyiydi.. imam hatiplerdeki ogretmenlerin duzgun olmasi gerekmiyorsa dindar nesil ciksin diye mantar gibi acilan okullardaki nesilleri kim cikaracak? diyorum ya ben isteyen herkesin gondermesi taraftariyim zaten yanlis anlamayin.. bir gun geldiginde bu yazdiklarimi anacaksiniz ama is isten gececek..
Sonuç ciddi farkla hayır görünüyor. Her seçim öncesi yapılan ankette X partiye oy vermeyeceğim diye oylandigi gibi..Ama sonuç ciddi farkla evet oluyor.ben de bu ikili oynayanları anlamıyorum. Gerçek referandumda evet çıkacağını düşünüyorum maalesef.
benim demek istediğim, arapça öğretmenleri arap dili ve edebiyatı bölümü mezunlarıdır. ihtiyaç dahilinde başka derslere giriyordur. eğitimini aldığı için değil yani. imam hatiplerdeki öğretmenlerin düzgün olması gerekmiyor derken, atama yaparken kim ahlaklı kim ahlaksız nasıl belirlenecek? keşke bilinebilse de öyle insanlar hiçbir okulda görev yapamasa.
Kararsız olanlar kullanmazlar.Çoğu kişi neye evet,neye hayır diyeceğinden emin değil.Bir de çok ta az değil oylama sayısı.Yemek yarışmaları oylamasında bile yaklaşık bu kadar oy kullanılıyor.Oy kullanan kişi sayısı az gibi geldi. Keşke bütün üyeler kullansa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?