Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Atatürk degılmı hocaları asan CHP degılmı Camılerı ahır yapan Kuranı Kerımı yakıp yıkan hepsıde googlede ac oku eyyy cahıl kım dinimin düşmasnıysa Düsmanımdır bitti

Hangi din?
Çocuklara tecavüz edilen kurumları korumalı mı mesela sizin dininizin düşmanı olmamak için.

Ayrıca Atamızı anıp, arkasından onu sevenlere cahil demen de ayrıca komik, bugün dünyanın en ileri ülkelerinde Atamızı anlatıyorlar, Norveç dilinde "Atatürk gibi düşünmek" diye bir deyim var ve zeki ileri görüşlü fikirler öne süren kişiler için kullanılıyor. Referandum sonucu ne olursa olsun bu ülkenin kurucusunun Atatürk olduğu gerçeği değişmeyecek, ve onu bu şekilde kötüleyemezsiniz.

Siz de haklısınız.
Ama hayır diyenler de hep aynı savunma içinde, farkında değil misiniz gerçekten..
Konu açıldığından beri gözlemliyorum, kendi fikrimi söylemeden arada yorum yapıyorum. ( Fikrimi önemli görmüyorum burda, paylaşsam ne paylaşmasam ne, diyerek, o ayrı konu)

Tamamen iktidar karşıtlığından dolayı hayır diyecekler de o kadar fazla ki.
Bunu da inkar edemeyiz.
Savunulan şey hep aynı, hadi şimdi rte yönetti, sonra ne olacak?
Mevzu bu..
İyi de bu sistem o kadar ucu açık, o kadar basit mi?
Bu düşünülmemiş midir? Ben de bunu anlamıyorum.
Samimiyim, henüz tam olarak emin olmadığım için böyle orta yollu konuşuyorum zaten..

Tek isteğim saygı.
Bıkkınlık geldi artık siyasi konularda tartışamamaktan.
Ben yıllar önce burda 'bizim neyimize siyaset, biz tartışamıyoruz' demiştim. Üzerime saldırdılar resmen. Ne kadın düşmanlığım kaldı ne cahilliğim.
Oysa sadece bunu vurgulamak istedim.
Saygılı çerçevede tartışalım!

Atamiza hakaret suc kapsaminda degil sanirim artik. Herkes nasil agzina geleni soyleyebiliyor cozemedim.

İtalyan üniversiteleri uluslararası ilişkililer bölümünde Atatürkün politikası ile ilgili ders bulunur. (kendim Romada eğitim gördüm biliyorum)

Çinde ortaokulda Atatürk dersi verilir. Konu da demiyorum bakın apayrı, başlı başına ders.

Meksiko City'de dahi Atatürkün heykeli bulunmaktadır. Daha Hollanda, Belçika gibi nice ülkelerde ismi sokaklara da verilmiştir.

Öyle bir adam, kıymeti bilinecek bir gün diyorum ama umarım çok geç olmadan insanlar anlayacak yabancı düşmanların elinde oyuncak olmadan Cumhuriyeti kurabilmemiş olmamızı.

Senin benim gibi Anadolu insanı işte bak.

Konu içerisinde eski konulardan yazdığım mesajimi bul.
Alıntıla.

Sonra gel benden bunun açıklamasını dinle.

Bekliyorum.
Ben sizden eski konularda ne yazdığınızın hesabını sormadım ki.
Kazen bugün 3 soru sordu,herkes hala eski konulardan ,parti muhabbetlerinden devam ediyor,bu konu hakkında ,değişecek maddeler hakkında kimse yorum yazmıyor,onu belirttim.Madem hayır dememiz gerekiyor,makul sebeplerle ikna edin bizi.

Eyy ab eyy amerika eyyy israil diye esip gürleyen, iç işlerimize karıştırtmayacağız diyen, dış mihrakların oyununa gelmeyeceğiz diyen bir lider nasıl oldu da ab'ye tam üyelik müzarekelerinde sorun çıkmasın diye zina serbestisine boyun eğdi? Konu budur.

Arkadaş partiyi islamla bağdaştırmış sorumu da bunun üzerine sordum. Googledan çok basit bir araştırmayla sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.

Sol alttaki "Biz iktidarken zina bir daha konu edilemez" başlığına dikkat.

Atatürk ün ne kadar zeki ve vatansever olduğunu görmemek için beyni direk kapatmak gerek, gözü kulağı kapatmak bile yetmez.

Evet istiyorlar. Şeriat istiyoruz diyorlar.

Hakim ve savcılar yüksek kuruluna 12 hakımden 6sını Cumhurbaşkanının atadığı bir ortamda mahkemelerin tarafsızlığı mı? Neden güvenelim? Taraf olmayan bertaraf olur demediler mi zamanında ?

Muneyi sizin etiketlediğinize dikkat etmedim. O mesajı yazmamın sebebi daha ilk sayfalarda "kazen neden bu konuyu açtı" "ne gerek var bu konuya" diyenlerdi. 80 sayfaya yaklaştı konu henüz hepsini okuyamadım. Ara ara atlayarak okuyorum ve sizin bütün yorumlarınızı okuyamadım. Evet demek için Atatürk'ü gerekçe gösterenlere komik dedim. Bütün evetçilere değil. Cümlem şu " eveti savunmak için Atatürk'e saydıranlar". Sizin evet gerekçelerinizi okuyacağım denk geldiğimde.

Ben yazdım, alıntılıyorum aşağıdaki mesaj

Ben AKPnin İslamla çok alakası olduğuna inanmıyorum zaten.

Ancak din kitleleri yönetmek için güzel bir araçtır.

Onlar da pekala bunun ekmeğini yiyor yıllardır.

İslamla bağı olsa, dedikleri kadar dinine bağlı olsa kendi mal mülk içinde yaşarken halkın nefesi açlıktan kokmaz.
Yolsuzluğa, haram lokma yemeye karşı olurlar.
Şimdi herkes diyecek ki halkın elinde iphonelar, altında arabalar var.
Bu sizin çevrenizde gördüğünüz.
Herkesin çevresi kendine göre şekilleniyor.
Sen avmde, restoranda gezerken tabii ki bu insanları görmeyeceksin.
AKPnin derdinin iktidar, güç ve para olduğunu düşünüyorum

Bastaki kim olursa olsun benim oyum yine hayir olurdu bir cumhuriyetci olarak.o cumhuriyetcinin dunyaya kazik cakacak hali yok.oldugunde yerine kim gececek nerden bilebilirim.hadi feto yandaslari gecerse.o zaman pisman olmiycakmisiniz.yapmayin Allah askina.vatanini milletini sevenlerin boyle biseyi kabul etmemesi gerekir.lutfen iyi dusunun..

Atamiza hakaret suc kapsaminda degil sanirim artik. Herkes nasil agzina geleni soyleyebiliyor cozemedim.

Yok o konuda ilerledik, artık kimseyr hakaret edilemiyor,
Mesela öznesiz bir şekilde "hırsız var" demek bile sanki cb ye hakaret etmişsin gibi muamele görüyor. Çok ileriyiz çok.

Tabi ki de EVET. Düşmanlarımız yani İsrail, İngiliz, ve Amerika bu ülkede başkanlık sistemi istemiyor. Neden? Düşmanlarımızla aynı fikirde olacak değilim ya!

Yok o konuda ilerledik, artık kimseyr hakaret edilemiyor,
Mesela öznesiz bir şekilde "hırsız var" demek bile sanki cb ye hakaret etmişsin gibi muamele görüyor. Çok ileriyiz çok.
Sonra da ozgurlukten bahsediliyor. Elalem benim memleketimi kurtarana hakaret etsin ama ben yolsuza hirsiza tepki gosterince iceri atilayim. Ne guzel ozgurluk,ne guzel adalet

Akp şimdi de güç ve iktidarın sahibi değil midir ?Seçimlerden zaten 1.parti çıkmıyor mu senelerdir?Yapmadıkları daha doğrusu yapamadıkları için bir araç olamaz mı bu anayasa değişikliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…