- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
8 hafta sonra aciklanicakmis abla olumsuzluklar fazla onlarda anlamış ama sonucu degistirir mi ki keşke degistirse ama bilemedim
Vatan partisi de referandum konusunda gerekli başvuru ve itirazları yapacakmış
Hatta yarın kamuoyu açıklaması yapacaklarmış
Yapsınlar hemen..
Artık tüm muhalif partilerin ve muhalif halkın itiraz etmesi gereklidir
Zaten vatandaş olarak da itiraz edip dava açma hakkımız var
GEZİ II nin sinyalleri de verildi bu arada
Bugün Ankara, İzmir, İstanbul ve Samsunda eylem için buluşma noktaları ayarlanmış :)
Tamam bizde dava açalımda sonuç değişecekmi..
En azından yasa dışı eylemlere karşı olduğumuz belli
Çıkacak kararda önemli gerçi..
AGİT raporunu bekliyormuş ABD
Demokrasiyi şimdi mi getirecekler onu bekliyorlar zaar
Umarım AB kapısında yeni bir savaşın çıkmasına engel olur
Türkiyenin yasal kurumlarından pek bir ümidim yok zira zaten tek bir kişiye hizmet etmekteler
Ama AİHMden umutluyum
Sorma canım sorma zevk alıyorlar galiba gençler yaralanıp ölünce ne bilim şimdi çıkıp derler AK partinin polisi yaktı çadırları diye ah feto ah bi ölsen sen ne güzel olurne guzeldi degilmi gezi, otobusler, arabalar, sokaklar, dukkanlar yakilip yikilmisti!!! Kac can gitmisti?
ne guzeldi degilmi gezi, otobusler, arabalar, sokaklar, dukkanlar yakilip yikilmisti!!! Kac can gitmisti?
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem...an-evet-oyu-goruntusu-cok-tartisildi-1795905/ oylar nasıl çalındı Video var bunlarda göz önünde olmalı bence
Degerlendirilmeli ve bundan daha fazla Video var bire bir çekilmiş adam kahkaha ata ata evet é basıyor pes pese. Din bırakmadılar insanda herseyden soğudumBunlar direk kanıt işte...
Sorma canım sorma zevk alıyorlar galiba gençler yaralanıp ölünce ne bilim şimdi çıkıp derler AK partinin polisi yaktı çadırları diye ah feto ah bi ölsen sen ne güzel olur
Ne olursa olsun gezi çok can yaktıHepsini geziciler yaptı zaten..
Haklısınız sizlerde...
Yakıp yıkan provokatörleri hiç söylemiyoruz bile..
Camiyede alkollü gittiler,türbanlı bacıyada işediler bunlar nasıl unutulur demi...
Ay ne iğrençsin ya kim sümüklü mendilini öpmüş o pisliğin ben başından beri karşıyım o adama ki benim o şerefsiz le alakam yok isteyen istediğini istediği yerinden öpsün beni zerre bağlamazYa inanamıyorum hakikaten mi?
Elini eteğini öptüğünüz, sümüklü mendillerine yüz sürdüğünüz adam şimdi tukaka oldu.
O adamı yolu açan kim???Kimle beraber yürüttüler bu yollarda.Şimdi suçlu Feto oldu.Öbürleri mağdur mazlum.
Kandırıldılar değil mi? Bu mahallede misket oyunu değil arkadaşım.Gazetelerde, tv lerde babbas bağırdı insanlar
bunlar tehlikeli diye.Onlar ne yaptı Fettullah Hoca Efendiye feto d.yemezsiniz diye ayağa kalktılar, milleti
toplayıp hapse attılar.
Bir de kalkıp ah feto ahhh fetonun yardakçıları ne olacak???
O adam 50 yıldır yürüdü bu yollarıYa inanamıyorum hakikaten mi?
Elini eteğini öptüğünüz, sümüklü mendillerine yüz sürdüğünüz adam şimdi tukaka oldu.
O adamı yolu açan kim???Kimle beraber yürüttüler bu yollarda.Şimdi suçlu Feto oldu.Öbürleri mağdur mazlum.
Kandırıldılar değil mi? Bu mahallede misket oyunu değil arkadaşım.Gazetelerde, tv lerde babbas bağırdı insanlar
bunlar tehlikeli diye.Onlar ne yaptı Fettullah Hoca Efendiye feto d.yemezsiniz diye ayağa kalktılar, milleti
toplayıp hapse attılar.
Bir de kalkıp ah feto ahhh fetonun yardakçıları ne olacak???
Degerlendirilmeli ve bundan daha fazla Video var bire bir çekilmiş adam kahkaha ata ata evet é basıyor pes pese. Din bırakmadılar insanda herseyden soğudum
Ne olursa olsun gezi çok can yaktı
Gezicilerden provakatörlerden
Çok canlar yandı
Bidaha Allah yaşatmasın o olayları diye dileyelim değil mi?
O yaptı bu yaptının faydası yok
Olaylar çıkarsa yine canlar yanacak
Yazık günah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?