• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Hepsinin canı cehenneme feto sempetizanlarının zamanında ben MHP liydim sen git bu lafları öpenlere şöyle ne dememi bekliyorsun aferin feto eline sağlık mi her AK partili olannilka salya sümük öpüp fetocu mu olacakmış öyle bi kanun mu varmış gecmiste
Ya inanamıyorum hakikaten mi?

Elini eteğini öptüğünüz, sümüklü mendillerine yüz sürdüğünüz adam şimdi tukaka oldu.

O adamı yolu açan kim???Kimle beraber yürüttüler bu yollarda.Şimdi suçlu Feto oldu.Öbürleri mağdur mazlum.

Kandırıldılar değil mi? Bu mahallede misket oyunu değil arkadaşım.Gazetelerde, tv lerde babbas bağırdı insanlar

bunlar tehlikeli diye.Onlar ne yaptı Fettullah Hoca Efendiye feto d.yemezsiniz diye ayağa kalktılar, milleti

toplayıp hapse attılar.

Bir de kalkıp ah feto ahhh fetonun yardakçıları ne olacak???

O adam 50 yıldır yürüdü bu yolları
Herkez biliyor kimler yoldaşlık etti
Zamanında önce a sonra b sonra c oldu
Son on iki yılda akp karşı olsa chp sahip çıkardı şimdi olduğu gibi
Herkezi kalıba sokmaktan vazgeçin
Nereden biliyorsunuz arkadaşın fetocu olduğunu?

Chp sahip çıkardı şimdi oldugu gibi derken?

Akşam eve gittiğimde arastiracagim , kimler işten atılmış diye. Benim çevremdekiler neden atilmadi ? Isyerinde , memuriyette bile neredeyse alnına yazacakti hayır i.
Ne yapmışlar ki atilmislar eğer atilmislarsa.
Tek sebep hayır olamaz.

İrfan Degirmenci'nin başka ne sebebi olabilir.
Tek sebep hayırcı olmaları.

Sizin kafanız nasıl çalışıyor hala çözebilmiş değilim. Ne yani sizin etrafınızda atılan kimse yok diye bu saydıklarım yalan mi oluyor.

İşten de attılar gözaltına da aldılar.
Elektrikleri de kestiler. Standlara da saldırdılar.

Heeee şimdi anladım. Bunları yandaş medya vermiyor. :) vermedi yani.
Çıkıpta biz böyle böyle yaptık derler mi hiç.
Pardon şimdi dank etti.
A haber, atv vs bunlardan bahsetmedi hiç.

Yalnız siz bunları kabul etmemekte direnirken bir gün başınıza aynısı gelmesi çok muhtemel.
Her zaman haksızlık karşısında yer almanızı tavsiye ederim..

Bu da bonus olsun.

Hayırlı akşamlar.

Sizin için su ifadeyi sürekli dile getiriyorum;

"Kendi canları yanmadığı sürece başkalarının başına gelen haksızlığa ses çıkartmıyorlar"

Bunu o kadar güzel doğruluyorsunuz ki.

Buna istinaden Kazen abinin de sürekli dile getirdiği " Adalet bir gün herkese lazım olacak" çok yakışıyor.

Hepsini geziciler yaptı zaten..
Haklısınız sizlerde...
Yakıp yıkan provokatörleri hiç söylemiyoruz bile..
Camiyede alkollü gittiler,türbanlı bacıyada işediler bunlar nasıl unutulur demi...

Gezi diyince sizinde akliniza iyi seyler gelmedi degilmi.. yani bidaha olmasini hic birimiz istemeyiz sanirim.

"AGİT RAPOR HAZIRLAMIŞ, ÖNCE HADDİNİZİ BİLİN"

"Burayı yadırgayanlar oldu, biz ne dedik bu Külliye milletindir dedik. İşte millet, işte devlet. Buluştuk mu? Konuştuk mu? Evet'inize kurban olayım. Hükümetimiz bir yandan yatırımları hızla devam ettirirken yeni projelerin hazırlıklarını yürütecektir. Yeni sistemi tüm unsurlarıyla uygulamaya geçirmiş olacağız. Türkiye'nin demokraside, ekonomide, dış politikada, güvenlikte atması gereken çok önemli adımlar var. AGİT diye bir örgüt var Avrupa'da. Kendilerine göre rapor hazırlıyorlar. Türkiye'deki seçimler şöyle olmuş böyle olmuş. Önce haddinizi bilin. Sizin hazırlayacağınız siyasi içerikli raporları biz ne görürüz, ne duyarız, ne biliriz. Biz yolumuza devam ederiz"
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-erdogan-bestepede-halka-sesleniyor.1003030/

IMG_20170417_194007.jpg

Al işte zihniyeti bozuklar böyle fırsat kolluyorlardi. İstediklerini yapabilmek için ellerine olağan koşullar geçince yapacakları belli.

IMG_20170417_194259.jpg

:) kitlenin zihniyet hep aynı be ya

Sorma canım sorma zevk alıyorlar galiba gençler yaralanıp ölünce ne bilim şimdi çıkıp derler AK partinin polisi yaktı çadırları diye ah feto ah bi ölsen sen ne güzel olur

Ay ne iğrençsin ya kim sümüklü mendilini öpmüş o pisliğin ben başından beri karşıyım o adama ki benim o şerefsiz le alakam yok isteyen istediğini istediği yerinden öpsün beni zerre bağlamaz

Size hakaretinizi aynen iade ediyorum.Yaptığınız yorumun içeriğinin bile farkında değilsiniz.

Bu size son cevabım.Ne dediğini bilmeyen insanlara cevap yetiştiremiyeceğim.

"AGİT RAPOR HAZIRLAMIŞ, ÖNCE HADDİNİZİ BİLİN"

"Burayı yadırgayanlar oldu, biz ne dedik bu Külliye milletindir dedik. İşte millet, işte devlet. Buluştuk mu? Konuştuk mu? Evet'inize kurban olayım. Hükümetimiz bir yandan yatırımları hızla devam ettirirken yeni projelerin hazırlıklarını yürütecektir. Yeni sistemi tüm unsurlarıyla uygulamaya geçirmiş olacağız. Türkiye'nin demokraside, ekonomide, dış politikada, güvenlikte atması gereken çok önemli adımlar var. AGİT diye bir örgüt var Avrupa'da. Kendilerine göre rapor hazırlıyorlar. Türkiye'deki seçimler şöyle olmuş böyle olmuş. Önce haddinizi bilin. Sizin hazırlayacağınız siyasi içerikli raporları biz ne görürüz, ne duyarız, ne biliriz. Biz yolumuza devam ederiz"
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-erdogan-bestepede-halka-sesleniyor.1003030/

Vizyonu bu kadar çünkü.Kendisi sarayında Avrupayı Amerikayı sallamadan dünyada yer edinebileceğini zannediyor.

Yakında başlar gönül alma turlarına.

(yatırım derken??? neyi kastettiğni anlayan anlatsın.Ben anlayamadım da.)

Size hakaretinizi aynen iade ediyorum.Yaptığınız yorumun içeriğinin bile farkında değilsiniz.

Bu size son cevabım.Ne dediğini bilmeyen insanlara cevap yetiştiremiyeceğim.
Bence sen ne dediğini bilmiyorsun önce ilk yorumuna bak bi feto ye zamanında gel gel diyenler el etek mi öpmüş hadi onlar öptü diyelim AK parti içinde ki herkes mi öpmüş oluyor. Gezi olaylarında sırf iki taraf birbirine iyice düşsün diye çadırlar yakilmadi mi siz kurunun yanında yaşı yakmamayi bir öğrenin önce. Beğenmezsen de yorum yapma geç burda herkes herkese cevap verse savaş çıkardı galiba bu da size benim son yorumum.

Atatürk düşmanları çıkıyor işte meydana. Anca dış mihraklar. İçinizdeki görmezsiniz ama. Yazıklar olsun şu zihniyete sahip insanlara. Atatürk'ü bu kadar aşağılama fırsatı verenlere de yazıklar olsun ! Ama asla amacına ulaşamayacak bu tür insanlar. Çok istedikleri idam bunlara da nasip olacak mı?

FrKafka FrKafka bu tipler a haberin eserleri, antenleri başka kanal çekmiyo galiba, internette akitle en son haber çekiyodur sadece

yalnız bunlar küfür içerdiğinden sitede paylaşmak yasak olabilir

Anladım. Ben sadece zihniyetlerini göstermek istedim.

Çünkü söylediğimizde inanmıyorlar. Ama gerçeklik bu şekilde. %50 seçmenin %40'inin zihniyet bozuk.

Ayrıca YSK başkanının bu videosunu gördünüz mü?

Back