• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Çıkacak kararda önemli gerçi..

AGİT raporunu bekliyormuş ABD

Demokrasiyi şimdi mi getirecekler onu bekliyorlar zaar

Umarım AB kapısında yeni bir savaşın çıkmasına engel olur

Türkiyenin yasal kurumlarından pek bir ümidim yok zira zaten tek bir kişiye hizmet etmekteler

Ama AİHMden umutluyum

AGİT raporunu bekliyormuş ABD

Demokrasiyi şimdi mi getirecekler onu bekliyorlar zaar

Umarım AB kapısında yeni bir savaşın çıkmasına engel olur

Türkiyenin yasal kurumlarından pek bir ümidim yok zira zaten tek bir kişiye hizmet etmekteler

Ama AİHMden umutluyum

Sonuç rapora göre bakalım netice ne olacak..
Güzel bir sonuç çıkar umarım..

ne guzeldi degilmi gezi, otobusler, arabalar, sokaklar, dukkanlar yakilip yikilmisti!!! Kac can gitmisti?
Sorma canım sorma zevk alıyorlar galiba gençler yaralanıp ölünce ne bilim şimdi çıkıp derler AK partinin polisi yaktı çadırları diye ah feto ah bi ölsen sen ne güzel olur

ne guzeldi degilmi gezi, otobusler, arabalar, sokaklar, dukkanlar yakilip yikilmisti!!! Kac can gitmisti?

Hepsini geziciler yaptı zaten..
Haklısınız sizlerde...
Yakıp yıkan provokatörleri hiç söylemiyoruz bile..
Camiyede alkollü gittiler,türbanlı bacıyada işediler bunlar nasıl unutulur demi...

Sorma canım sorma zevk alıyorlar galiba gençler yaralanıp ölünce ne bilim şimdi çıkıp derler AK partinin polisi yaktı çadırları diye ah feto ah bi ölsen sen ne güzel olur

Ya inanamıyorum hakikaten mi?

Elini eteğini öptüğünüz, sümüklü mendillerine yüz sürdüğünüz adam şimdi tukaka oldu.

O adamı yolu açan kim???Kimle beraber yürüttüler bu yollarda.Şimdi suçlu Feto oldu.Öbürleri mağdur mazlum.

Kandırıldılar değil mi? Bu mahallede misket oyunu değil arkadaşım.Gazetelerde, tv lerde babbas bağırdı insanlar

bunlar tehlikeli diye.Onlar ne yaptı Fettullah Hoca Efendiye feto d.yemezsiniz diye ayağa kalktılar, milleti

toplayıp hapse attılar.

Bir de kalkıp ah feto ahhh fetonun yardakçıları ne olacak???

Eminim sizde böyle videolara denk gelmissinizdir direk Video paylaşmayı bilmiyorum ama resim yolluyorum 3 ü farklı yerde çekilmiş 3u dede kahkaha ata ata adam Oh Oh diye diye evet basıp zara koyuyor

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-17-18-31-51.png
    Screenshot_2017-04-17-18-31-51.png
    221,6 KB · Görüntüleme: 43
Hepsini geziciler yaptı zaten..
Haklısınız sizlerde...
Yakıp yıkan provokatörleri hiç söylemiyoruz bile..
Camiyede alkollü gittiler,türbanlı bacıyada işediler bunlar nasıl unutulur demi...
Ne olursa olsun gezi çok can yaktı
Gezicilerden provakatörlerden
Çok canlar yandı
Bidaha Allah yaşatmasın o olayları diye dileyelim değil mi?
O yaptı bu yaptının faydası yok
Olaylar çıkarsa yine canlar yanacak
Yazık günah..

Elini eteğini öptüğünüz, sümüklü mendillerine yüz sürdüğünüz adam şimdi tukaka oldu.

O adamı yolu açan kim???Kimle beraber yürüttüler bu yollarda.Şimdi suçlu Feto oldu.Öbürleri mağdur mazlum.

Kandırıldılar değil mi? Bu mahallede misket oyunu değil arkadaşım.Gazetelerde, tv lerde babbas bağırdı insanlar

bunlar tehlikeli diye.Onlar ne yaptı Fettullah Hoca Efendiye feto d.yemezsiniz diye ayağa kalktılar, milleti

toplayıp hapse attılar.

Ay ne iğrençsin ya kim sümüklü mendilini öpmüş o pisliğin ben başından beri karşıyım o adama ki benim o şerefsiz le alakam yok isteyen istediğini istediği yerinden öpsün beni zerre bağlamaz

toplayıp hapse attılar.

O adam 50 yıldır yürüdü bu yolları
Herkez biliyor kimler yoldaşlık etti
Zamanında önce a sonra b sonra c oldu
Son on iki yılda akp karşı olsa chp sahip çıkardı şimdi olduğu gibi
Herkezi kalıba sokmaktan vazgeçin
Nereden biliyorsunuz arkadaşın fetocu olduğunu?

Degerlendirilmeli ve bundan daha fazla Video var bire bir çekilmiş adam kahkaha ata ata evet é basıyor pes pese. Din bırakmadılar insanda herseyden soğudum

Birebir delil bunlar,kaale alınırmı bilmiyorum cidden ..

Ne olursa olsun gezi çok can yaktı
Gezicilerden provakatörlerden
Çok canlar yandı
Bidaha Allah yaşatmasın o olayları diye dileyelim değil mi?
O yaptı bu yaptının faydası yok
Olaylar çıkarsa yine canlar yanacak
Yazık günah..

İnsanlar boşu boşuna öldü gözleri çıktı.
Uafacık bir çocuk boşuna öldü..

Back