Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi %50 yi bu yaşlarına kadar yedirdin içirdin etmezsen işleri yaş.Hakkımı helal etmiyorum öteki tarafta görüşmek üzere cicişler
Sadece hak yedirip içirmekle mi oluyor pinkiş seninki daha gıcırmışTabi %50 yi bu yaşlarına kadar yedirdin içirdin etmezsen işleri yaş.
Kafalar gıcır gıcır maşallah.
Tabi %50 yi bu yaşlarına kadar yedirdin içirdin etmezsen işleri yaş.
Kelime hazinen imkan sağlıyorsa yenisini alayım, kendi cümlem geri dönünce ona verecek cevap kalmıyor :) Kim senin hangi konuda hakkını yedi? Lafa bak, ortada tercih hakkı var, işine gelmeyen seçilmiş diye hakkını helal etmeyecekmişSadece hak yedirip içirmekle mi oluyor pinkiş seninki daha gıcırmış
Kul hakkı deyince aklınız sadece boğaza yemeğe gidiyorsa size bir şey anlatmak kediye fransızca öğretmek gibi birşey hoş o kedi öğrenirde bu zihniyetten bi yol olmaz..Tabi %50 yi bu yaşlarına kadar yedirdin içirdin etmezsen işleri yaş.
Ben etmiyorum sen neden üstüne alındın bacım için rahatsa ne alaKelime hazinen imkan sağlıyorsa yenisini alayım, kendi cümlem geri dönünce ona verecek cevap kalmıyor :) Kim senin hangi konuda hakkını yedi? Lafa bak, ortada tercih hakkı var, işine gelmeyen seçilmiş diye hakkını helal etmeyecekmiş
Tabi %50 yi bu yaşlarına kadar yedirdin içirdin etmezsen işleri yaş.
Yav ne alaka kul hakkı? Nerede kul hakkı? Seçime girdik seçime, 2 tercih vardı herkes istediğini tercih etti, sizin gibi düşünmeyen hak mı yemiş oldu? Sizin yediğiniz daha mı çok bu durumda? Sen kendi zihniyetinle yol almayı becer de o sana yeter.Kul hakkı deyince aklınız sadece boğaza yemeğe gidiyorsa size bir şey anlatmak kediye fransızca öğretmek gibi birşey hoş o kedi öğrenirde bu zihniyetten bi yol olmaz..
Alınmıyorum ki güldüm geçtim eğlenceliydi yorumun benim için.Ben etmiyorum sen neden üstüne alındın bacım için rahatsa ne ala
Ne oldu da mazlum oldunuz ben de sessiz kaldım?Yalnız kul hakkı yalnızca yemek içmekle olmuyor. Haksızlık karşısında susmak, mazlumun yanında olmamak da bir kul hakkıdır. Kulaklarının duyduğu, gözlerinin gördüğünü inkar etmenin de vebali vardır mesela..
Evet genelde eğlenceli yorumlar yaparım ama senin hak'ın yedirip içirmekle olduğunu yazman daha eğlenceliydi bence.Alınmıyorum ki güldüm geçtim eğlenceliydi yorumun benim için.
arastirmami yaptinda %40 diyorsun