• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Sadece hak yedirip içirmekle mi oluyor pinkiş :KK66: seninki daha gıcırmış :KK53:
Kelime hazinen imkan sağlıyorsa yenisini alayım, kendi cümlem geri dönünce ona verecek cevap kalmıyor :) Kim senin hangi konuda hakkını yedi? Lafa bak, ortada tercih hakkı var, işine gelmeyen seçilmiş diye hakkını helal etmeyecekmiş :-)

Screenshot_2017-04-17-20-33-45-1.png

:KK70::KK70: Tabi %50 yi bu yaşlarına kadar yedirdin içirdin etmezsen işleri yaş.
Kafalar gıcır gıcır maşallah.
Kul hakkı deyince aklınız sadece boğaza yemeğe gidiyorsa size bir şey anlatmak kediye fransızca öğretmek gibi birşey hoş o kedi öğrenirde bu zihniyetten bi yol olmaz..

Kelime hazinen imkan sağlıyorsa yenisini alayım, kendi cümlem geri dönünce ona verecek cevap kalmıyor :) Kim senin hangi konuda hakkını yedi? Lafa bak, ortada tercih hakkı var, işine gelmeyen seçilmiş diye hakkını helal etmeyecekmiş :-)
Ben etmiyorum sen neden üstüne alındın bacım için rahatsa ne ala :dondurma:

:KK70::KK70: Tabi %50 yi bu yaşlarına kadar yedirdin içirdin etmezsen işleri yaş.
Kafalar gıcır gıcır maşallah.

Yalnız kul hakkı yalnızca yemek içmekle olmuyor. Haksızlık karşısında susmak, mazlumun yanında olmamak da bir kul hakkıdır. Kulaklarının duyduğu, gözlerinin gördüğünü inkar etmenin de vebali vardır mesela..

Kul hakkı deyince aklınız sadece boğaza yemeğe gidiyorsa size bir şey anlatmak kediye fransızca öğretmek gibi birşey hoş o kedi öğrenirde bu zihniyetten bi yol olmaz..
Yav ne alaka kul hakkı? Nerede kul hakkı? Seçime girdik seçime, 2 tercih vardı herkes istediğini tercih etti, sizin gibi düşünmeyen hak mı yemiş oldu? Sizin yediğiniz daha mı çok bu durumda? Sen kendi zihniyetinle yol almayı becer de o sana yeter.

arastirmami yaptinda %40 diyorsun

Araştırmayı ben yapmıyorum kurumlar yapıyor.
Örneğin eğitim seviyesi ile ilgili araştırmalar var.
Sokak röportajları var.

Paylaşılan fotoğraflar ve videolar var.

Karşılıklı muhabbet edildiğinde söylenilen ve alınan cevaplar var.

Bunları topladığımız zaman %40 i bulur.

Bir de siz neden hopluyorsunuz.
Siz öyle olmayabilirsiniz. Diğerlerinin öyle olmadığı anlamına gelir mi bu.

Bana aksini iddia edebilir misiniz :)
mesela zeka seviyesinin yüksek olduğunu,okuma oranının yüksek olduğunu, bilimsel olarak her gün bir proje tamamlandığı ortamlar var da bizim mi haberimiz yok.

İlkokul çocuğu bile siyaset yapıyor ülkede.
Seçmen yaşına gelmemiş velet daha hiçbir bilgisi olmadan takım tutar gibi particilik yapıyor.

Neyse öyle iste. Buraya destan da yazsam sizi inandiramam. Kabullenmeme sorununuz var.

Back