• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
bilmiyorum abd son bir açıklama yaptımı geçerliliği şaibeli buradaki insanları sindirip kabul ettirebilir iktidar ama ab abd yanı başlarında ister mi bir başka iran benzeri devlet
bilmiyorum bekleyelim görelim

ABD ister
AB İstemez
O yüzden bu kadar hayır çıksın istiyorlardı zaten
Yığınla göçmen daha istemiyorlar ülkelerinde
Bu ülkede savaş çıksa, bölünse en yakın kaçış kapısı Avrupa (Suriyeye göç etmeyeceğimize göre)
Kıskandıkları için değildi kendi keyiflerini düşündükleri içindi ama biraz fazla egomuz şişkin ülkece :p

ABD ister
AB İstemez
O yüzden bu kadar hayır çıksın istiyorlardı zaten
Yığınla göçmen daha istemiyorlar ülkelerinde
Bu ülkede savaş çıksa, bölünse en yakın kaçış kapısı Avrupa (Suriyeye göç etmeyeceğimize göre)
Kıskandıkları için değildi kendi keyiflerini düşündükleri içindi ama biraz fazla egomuz şişkin ülkece :p
abd tüm enerjisini ortadoğu projesine vermiş durumda bazen düşünüyorum da bu referamdumda bu projenin bir parçası mı?

Konu şimdi Ata kime mi döndü ? Hay Allah ım ..

Ata kime göre ne demekse o kişinin Atası o dur da başkasının değerlerine hakaret etmek ne demek oluyor yahu , çıldırdınız iyice.

Ama sonunda ayırdım linacım, senin öyle olmadığını biliyorum ve işin kötüsü sadece senin öyle olmadığını biliyorum.
Hatta yorumuma yazacaktım senin ismini sonra nasıl olsa okuduğunda alınmaz diyerek yazmadım.

Evet benim için 15 sene boyunca akp tarafından haksızlığa uğratılmış bütün insanları bir kere bile umursamayanlar vicdan yoksunudur.

18 maddeyi okumadan oylamaya gidenler akıl yoksunudur.

şaibe ve hileyi görmezden gelip bir gün adaletin kendilerine de gerekli olacağını düşünmeden hareket edenler ise merhamet yoksunudur.
Bunu parti meselesine çevirip evet verende hayır verende o kadar çok ki malesef keşke sayısal değerleri olmasa

Allahım dehşet içinde okudum neler neler konuşulmuş :110:

ne yaptin simdi beni mi asagilamis oldun.

Tebrik ederim tatmin olduysan gozardi ediyorum seni.

Artik baska uyelerden alabilirsin hirsini.

Gerçi o hirsi biraz zor alirsin cunku sadece sagduyulu olalim sakin sekilde soruna cozum odakli yaklasalim diyen birine yani bana bile boyle dalga geçen bir cevabı uygun görüyorsan... Gerisini tahmin etmek zor değil.

Zaten kendinizi düzgün şekilde ifade etmeyi bile bilmediğinizi bilerek boşuna yazıyorum yazmıştım. Yine yanılmadım. Herkes kendine yakışanı yazmış dün akşam
Sen beni çok yanlış anlamışsın :deli: başka bir yorumdan bahsettim ben. Arkadaşın biri hile yapılmasa kk daki oran çıkar Türkiye genelinde demiş. Yok artık diyorum yani. %48 küsür nerde %72 nerde. Hayır çıkmadığına içerleyenler artık ne diyeceğini nasıl saçma cümleler kuracağını şaşırdı.

Mesajımdan ne anlaşıldı bilmiyorum. Demek istediğim buydu

Hayır afişi dagitanlar için mi diyorsun ? Örnek mi verdin ?

Gözaltı olayı için diyorum. Benim cevremde yok demissin ya.
Örnekler verdim.
Görmediysen tekrar alıntılayayım.

Bunu gerçekten inanarak mı soruyorsun?

İrfan Değirmenci işten atıldı gerçeğiyle tanıştırayım seni ve devam edeyim.

2 ve 3 Ocak'ta İstanbul Okmeydanı'nda Başkanlık karşıtı kampanya çalışması yürüten Halkevleri üyesi 2 kişi gözaltına alındı.

MHP muhaliflerinden Meral Akşener'in Çanakkale'de ilk toplantısı için Kolin Otel'le anlaştı. Ancak iddiaya göre otele yapılan baskılarla otel yönetimi geri adım attı. Akşener'in otele geldiği saatlerde otelin elektrikleri kesildi.

5 Ocak'ta İzmir'de 'Hayır' kampanyası afişi asan TKP üyesi 5 kişi idari para cezasına çarptırıldı.

9 Ocak'ta Anayasa Görüşmeleri'nin başladığı gün, Emek ve Demokrasi İçin Güç Birliği Platformu'nun TBMM önünde yapacağı basın açıklaması polis tarafından engellenirken aralarında milletvekillerinin de bulunduğu kitleye plastik mermi ve tazyikli suyla saldırı gerçekleştirildi.

10 Ocak'ta Ankara Valiliği 'güvenlik gerekçesiyle' her türlü gösterinin yasaklandığını duyurdu.

11 Ocak'ta Sinop'ta 'Başkanlığa Hayır' afişi asan 2 TKP üyesi gözaltına alındı.

Ankara Tuzluçayır'da 'Başkanlığa Hayır' kampanyası yürüten 2 Halkevi üyesi gözaltına alındı.

12 Ocak'ta Karaman CHP Gençlik Kolları üyesi 3 kişi 'Başkanlığa Hayır' yazılamaları sebebiyle gözaltına alındı.

13 Ocak'ta Adana'da Halkevleri üyesi 4 kişi, 'Başkanlığa Hayır' bildirisi dağıtmaları gerekçesiyle gözaltına alındı.

31 Ocak'ta CHP PM Üyesi Sera Kadıgil, attığı tweetlerden dolayı gözaltına alındı.

3 Şubat'ta Antalya'da "Hayır' afişi yapan 3 kişi gözaltına alındı.

EMEP'in Tuzla’nın Aydınlı Mahallesi’nde üzerinde “Tek Adam Rejimine ve OHAL Anayasasına Hayır!” yazan Emek Partisi imzalı 500 afiş bir gecede söküldü.

12 Şubat'ta Posta Gazetesi'nde çalışan Hakan Çelenk, 'Hayır' dediği için kovuldu.

Denizli’de MHP’li “hayır”cılara verilen salon kaymakam tarafından iptal edildi.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde 'Hayır' bildirisi dağıtan öğrencilere özel güvenlik saldırdı, 8 öğrenci gözaltına alındı.

8 Mart’ta Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu'nun Silifke’deki toplantısı basıldı, masalar, sandalyeler kırıldı.

Saadet Partisi’ne ve ona yakın Anadolu Gençlik Derneği’ne ‘Hayır’ dedikleri için salon verilmedi.

13 Mart Çanakkale’de ‘hayır’ çalışması yapan Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyeleri gözaltına alındı.

Aydın'da HAYIR etiketi yapıştıran 3 Hazirancı'ya 7'şer bin TL, toplam 21 bin TL ceza kesildi.

Kocaeli’de Meral Akşener'in 'hayır' toplantısı 40-50 kişilik bir grup tarafından basılmak istendi fakat engellendi.

23 Mart’ta Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Hayır çalışması yapan öğrencilerden 20 kişi gözaltına alındı.

Ankara Valiliği Meral Akşener’in mitingine “Sizi koruyamayız” diyerek izin vermedi.

Konya’da “Hayır” bildirisi dağıtan 7 kişi gözaltına alındı.

Sadece gözaltı dedik ama dayanamadım yine, hem gözaltılar, hem kovulmalar, hem engellemeler, hem toplantı ve gösteriye izin verilmemeler, hem hayırcıların gösteri yapacağı salonun elektriğini kesenler, hem maddı cezalar, hem şiddet gösterenler hepsi bir arada.

Buyrunuz.
İnanmıyorsanız tek tek internete yazıp araştırınız.
Bunlar sadece benim kaydettiklerim.

Listenin belki yarısı bile değil.

Senin çevren neresi ki öyle? Tunceli mi? Malum en çok hayır oradan çıktı. O yüzden görmemiş ve duymamış olabilirsin ama Türkiye'nin dört bir yanında durum bu şekilde idi.

Bir de Sinan Ogan'ın saldırıya uğraması var onu unutmuşum.
Bakın ülkede ki kin ve nefreti görebiliyor musunuz.

Sen bana böyle sıralayabilir misin Hayırcılar Evet afişi dağıtanları darp etti, evet toplantıları saldırıya uğradı.Evetçilere para cezası kesildi, Evetciler ülkenin dört bir yanında gözaltına alındı, işten atıldı..

Bu evetçiler yani yukarıda saydığım şeyleri yapanlar ve sebep olanlar, baştakilerin hırs ve koltuk sevdası ile sokağa sürülmüş zihniyetinde şiddet dışında hiçbir şey barındırmayan kişilerdir.

Bunları inkar edebilir misiniz?Bunları inkar edemedğiniz gibi seçimde ki hileleri de edemezsiniz.

Zaten ülke olarak çok temiz, ahlaklı, dürüst, imanında, kitabında niyazında olduğumuz söylenebilir mi?Bir sürü yolsuzluk, ahlaksızlık varken bunların olduğuna neden ikna olmuyorsunuz ki?

Her şey ortada gördüğün gibi 1Sen

Back