- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Ya inanamıyorum hakikaten mi?
Elini eteğini öptüğünüz, sümüklü mendillerine yüz sürdüğünüz adam şimdi tukaka oldu.
O adamı yolu açan kim???Kimle beraber yürüttüler bu yollarda.Şimdi suçlu Feto oldu.Öbürleri mağdur mazlum.
Kandırıldılar değil mi? Bu mahallede misket oyunu değil arkadaşım.Gazetelerde, tv lerde babbas bağırdı insanlar
bunlar tehlikeli diye.Onlar ne yaptı Fettullah Hoca Efendiye feto d.yemezsiniz diye ayağa kalktılar, milleti
toplayıp hapse attılar.
Bir de kalkıp ah feto ahhh fetonun yardakçıları ne olacak???
O adam 50 yıldır yürüdü bu yolları
Herkez biliyor kimler yoldaşlık etti
Zamanında önce a sonra b sonra c oldu
Son on iki yılda akp karşı olsa chp sahip çıkardı şimdi olduğu gibi
Herkezi kalıba sokmaktan vazgeçin
Nereden biliyorsunuz arkadaşın fetocu olduğunu?
Akşam eve gittiğimde arastiracagim , kimler işten atılmış diye. Benim çevremdekiler neden atilmadi ? Isyerinde , memuriyette bile neredeyse alnına yazacakti hayır i.
Ne yapmışlar ki atilmislar eğer atilmislarsa.
Tek sebep hayır olamaz.
Hepsini geziciler yaptı zaten..
Haklısınız sizlerde...
Yakıp yıkan provokatörleri hiç söylemiyoruz bile..
Camiyede alkollü gittiler,türbanlı bacıyada işediler bunlar nasıl unutulur demi...
o arkadasin fetocu oldugunu nerden biliyorsun insanlari kaliba sokma diyor. Sonra da Chp sahip çıkıyor fetoye diyor.Chp sahip çıkardı şimdi oldugu gibi derken?
o arkadasin fetocu oldugunu nerden biliyorsun insanlari kaliba sokma diyor. Sonra da Chp sahip çıkıyor fetoye diyor.
Sorma canım sorma zevk alıyorlar galiba gençler yaralanıp ölünce ne bilim şimdi çıkıp derler AK partinin polisi yaktı çadırları diye ah feto ah bi ölsen sen ne güzel olur
Ay ne iğrençsin ya kim sümüklü mendilini öpmüş o pisliğin ben başından beri karşıyım o adama ki benim o şerefsiz le alakam yok isteyen istediğini istediği yerinden öpsün beni zerre bağlamaz
"AGİT RAPOR HAZIRLAMIŞ, ÖNCE HADDİNİZİ BİLİN"
"Burayı yadırgayanlar oldu, biz ne dedik bu Külliye milletindir dedik. İşte millet, işte devlet. Buluştuk mu? Konuştuk mu? Evet'inize kurban olayım. Hükümetimiz bir yandan yatırımları hızla devam ettirirken yeni projelerin hazırlıklarını yürütecektir. Yeni sistemi tüm unsurlarıyla uygulamaya geçirmiş olacağız. Türkiye'nin demokraside, ekonomide, dış politikada, güvenlikte atması gereken çok önemli adımlar var. AGİT diye bir örgüt var Avrupa'da. Kendilerine göre rapor hazırlıyorlar. Türkiye'deki seçimler şöyle olmuş böyle olmuş. Önce haddinizi bilin. Sizin hazırlayacağınız siyasi içerikli raporları biz ne görürüz, ne duyarız, ne biliriz. Biz yolumuza devam ederiz"
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-erdogan-bestepede-halka-sesleniyor.1003030/
Bence sen ne dediğini bilmiyorsun önce ilk yorumuna bak bi feto ye zamanında gel gel diyenler el etek mi öpmüş hadi onlar öptü diyelim AK parti içinde ki herkes mi öpmüş oluyor. Gezi olaylarında sırf iki taraf birbirine iyice düşsün diye çadırlar yakilmadi mi siz kurunun yanında yaşı yakmamayi bir öğrenin önce. Beğenmezsen de yorum yapma geç burda herkes herkese cevap verse savaş çıkardı galiba bu da size benim son yorumum.Size hakaretinizi aynen iade ediyorum.Yaptığınız yorumun içeriğinin bile farkında değilsiniz.
Bu size son cevabım.Ne dediğini bilmeyen insanlara cevap yetiştiremiyeceğim.
FrKafka bu tipler a haberin eserleri, antenleri başka kanal çekmiyo galiba, internette akitle en son haber çekiyodur sadece
yalnız bunlar küfür içerdiğinden sitede paylaşmak yasak olabilir
arastirmami yaptinda %40 diyorsunAnladım. Ben sadece zihniyetlerini göstermek istedim.
Çünkü söylediğimizde inanmıyorlar. Ama gerçeklik bu şekilde. %50 seçmenin %40'inin zihniyet bozuk.
Ayrıca YSK başkanının bu videosunu gördünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?