Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
bilmiyorum abd son bir açıklama yaptımı geçerliliği şaibeli buradaki insanları sindirip kabul ettirebilir iktidar ama ab abd yanı başlarında ister mi bir başka iran benzeri devlet
bilmiyorum bekleyelim görelim

ABD ister
AB İstemez
O yüzden bu kadar hayır çıksın istiyorlardı zaten
Yığınla göçmen daha istemiyorlar ülkelerinde
Bu ülkede savaş çıksa, bölünse en yakın kaçış kapısı Avrupa (Suriyeye göç etmeyeceğimize göre)
Kıskandıkları için değildi kendi keyiflerini düşündükleri içindi ama biraz fazla egomuz şişkin ülkece

abd tüm enerjisini ortadoğu projesine vermiş durumda bazen düşünüyorum da bu referamdumda bu projenin bir parçası mı?

Konu şimdi Ata kime mi döndü ? Hay Allah ım ..

Ata kime göre ne demekse o kişinin Atası o dur da başkasının değerlerine hakaret etmek ne demek oluyor yahu , çıldırdınız iyice.

Bunu parti meselesine çevirip evet verende hayır verende o kadar çok ki malesef keşke sayısal değerleri olmasa

Allahım dehşet içinde okudum neler neler konuşulmuş

Sen beni çok yanlış anlamışsın başka bir yorumdan bahsettim ben. Arkadaşın biri hile yapılmasa kk daki oran çıkar Türkiye genelinde demiş. Yok artık diyorum yani. %48 küsür nerde %72 nerde. Hayır çıkmadığına içerleyenler artık ne diyeceğini nasıl saçma cümleler kuracağını şaşırdı.

Mesajımdan ne anlaşıldı bilmiyorum. Demek istediğim buydu

Hayır afişi dagitanlar için mi diyorsun ? Örnek mi verdin ?

Gözaltı olayı için diyorum. Benim cevremde yok demissin ya.
Örnekler verdim.
Görmediysen tekrar alıntılayayım.

Her şey ortada gördüğün gibi 1Sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…