- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Chess bana kalırsa bu seçimin geçerliliği uzun süre tartışılır kabul edilmeyebilirde
Edilmeyecek zaten ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chess bana kalırsa bu seçimin geçerliliği uzun süre tartışılır kabul edilmeyebilirde
Esasında sorun neden çıkıyor biliyor musun?İslamla cumhuriyet birbirinden kopuk olarak algılanıyor.Cumhuriyeti savunan birinin ağzına islamı alması itici geliyor.Kişi islamı savununca tamam cumhuriyeti istemiyor ,4.eş olmayı kabul ediyor diye saçma bir yorum yapılıyor.Sanki islamın şartı 4 evlilik yapmakmış gibi.Başörtüsünü savunsa cumhuriyete aykırı deniliyor.Ne münasebet .Başörtümü de takarım ,cumhuriyeti de savunurum.ama devamlı hep cumhuriyete atıf yapılan seyler yazılıyor bu gercekten rahatsız edici bizde de bu sefer onyargı olusuyor cumhuriyeti ortadan kaldırma dusuncelerimi var diye haksızmıyız peki sen istiyorsun demiyorum da o kesimden cok fazla boyle seyler cıkıyor.. aslında cumhuriyete hepimizin ihtiyacı var
Cumhuriyete sahip olmak istemeyen kişi zaten AKP ye de oy vermiyor ki .İslamı savunmayla ,cumhuriyeti istememeyi birbirine karıştırarak siz sebep oluyorsunuz buna.Deynep huuuu,Cumhuriyet'e sahip olmak istemeyen kesimlerde var onları ne etcez peki..
DESTURSUZ mu töbe ya saçmalama sendeAtada seçiciliği yapanları görün lütfen...
Ayrıca destursuz ağzınıza almayın o padişahların isimlerini...
Haddinizi bilin, gay filan ne demek!
Gayler biseksüeller ve içkiciler tam da sizlerin arasından çıkıyor, çamur atmayın!
Esasında sorun neden çıkıyor biliyor musun?İslamla cumhuriyet birbirinden kopuk olarak algılanıyor.Cumhuriyeti savunan birinin ağzına islamı alması itici geliyor.Kişi islamı savununca tamam cumhuriyeti istemiyor ,4.eş olmayı kabul ediyor diye saçma bir yorum yapılıyor.Sanki islamın şartı 4 evlilik yapmakmış gibi.Başörtüsünü savunsa cumhuriyete aykırı deniliyor.Ne münasebet .Başörtümü de takarım ,cumhuriyeti de savunurum.
Cumhuriyete sahip olmak istemeyen kişi zaten AKP ye de oy vermiyor ki .İslamı savunmayla ,cumhuriyeti istememeyi birbirine karıştırarak siz sebep oluyorsunuz buna.
Edilmeyecek zaten ..
Aksilik ya 2 gündür kızım rahatsız ,takip edemiyorum burayı .Kimbilir ne yazılar yazıldı,bayağı sayfalar artmış.
Ben sosyal medyada yazılan herşeye inanmıyorum.Kimi de ortalığı karıştırmak için sahte hesap açıp yazıyor.Kime veriyor o zaman sence..
Görmedikmi adamlar aleni sosyal medyada osmanlı dedi,şeriat dedi bunlar kim peki..
Edilmeyecek zaten ..
Edilmeyecek zaten ..
Ben de tarih okudum.Bilinçsizlik bu olsa gerek.
Tarihi dizilerden öğrenen sizin zihniyetinizdir.
Biz dizileri dizi olarak izleriz. Orada gerçeklik aramayız.
Muhteşem Yüzyıl da Kanuni'yi kadın düşkünü olarak gören biz değiliz ki. Dizi izleyip onun öyle olduğunu sanıp tepki gösterenler tarihi dizilerden öğrenir. Padişahların evlatlarını boğdurttuğunu diziden öğrenenler sizsiniz.
Diriliş izleyip kendini Osmanlıcılık yaparken bulanlar tarihi diziden öğrenenlerdir.
Bence siz haddinizi bilin.
4 sene tarih okudum böyle egomanyatik atacı görmedim.
Kime veriyor o zaman sence..
Görmedikmi adamlar aleni sosyal medyada osmanlı dedi,şeriat dedi bunlar kim peki..
Teşekkür ederim boğaz enfeksiyonu,mide bulantısı kusma..Dünü acilde geçirdim serum falan.Az uyudu da dinlenirken buraya gireyim dedim.Ne oldu kızına geçmiş olsun..
Hı hı tamam.İnsanları tercihleri ile yargılayıp daha sonra bu sayfalarda birlik olmalıyız nağaraları atmayın.
Daha padişahların içtiğine saygı duymayan hemde o padişahları benimseyen bir kişilik olmak hastalıktır.
Egonuza Ata olarak kabul ettiğiniz insanı bütünüyle kabul etmesi gerektiğini öğretin lütfen.
Ben de tarih okudum.
Ve senin gibi tarihçi görmedim emin olabilirsin.
Dizilerden değil, okulundan, tarihimden öğrendim yani sevgili üye.
Üzgünüm ama olmadı, başkasını bul,engin tarih bilginle ezeceğin.
Bu da son mesajımdır.
Bu foruma bir daha girmeyeceğim.
Ülkem selametle varolsun, başka birşey istemem.. Der ve susarım..
İyi forumlar...
Sen benim tarihi dizilerden öğrendiğimi nerden çıkartıyorsun ki?
Dizi dizi dizi. O kadar izleyip etkisi altında kalmayan biri ne diye diziden tarih öğrenildiğini vurgulasın?
Sizin de bilginiz ortada. Daha gururunuzu geri plana atıp tarihi gerçekliği ile kabul edemiyorsunuz bana gelmiş dizi diyorsunuz.
Yav he he.
Ben sosyal medyada yazılan herşeye inanmıyorum.Kimi de ortalığı karıştırmak için sahte hesap açıp yazıyor.
Bence buna ironik olarak en çok Erdoğan sevinirdi
bilmiyorum abd son bir açıklama yaptımı geçerliliği şaibeli buradaki insanları sindirip kabul ettirebilir iktidar ama ab abd yanı başlarında ister mi bir başka iran benzeri devlet
bilmiyorum bekleyelim görelim
Abla görüyor musun ?Cumhuriyeti savunanlara, Mustafa Kemal Atatürk'ü önder olarak görenlere dinsiz diyenlere şimdi çıkmış ne diyor.
Allahım sen aklıma mukayet ol yarabbi.
mühürsüz oylarda seçim kurulunun ihmali olabilir evet ama başka şeyler de olabilir. Örneğin hazır tercih basılmış oy getirebilir kişi cebinde, ekipten aldığını da geri cebine koyar.
Peki bunu neden yapar dersen;
1- oy verme yetkinliğinde değildir, okuma yazması yoktur veya çok yaşlıdır hastadır vs.
2- geri götürdüğü oy pusulası karşısında bir menfaat eşde edecektir.
Veya başka başka ihtimaller.
Bu yüzden işi kuralına uygun yapmak zorunluluktur, o zaman deriz şeriaın kestiği parmak acımaz.