Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Esasında sorun neden çıkıyor biliyor musun?İslamla cumhuriyet birbirinden kopuk olarak algılanıyor.Cumhuriyeti savunan birinin ağzına islamı alması itici geliyor.Kişi islamı savununca tamam cumhuriyeti istemiyor ,4.eş olmayı kabul ediyor diye saçma bir yorum yapılıyor.Sanki islamın şartı 4 evlilik yapmakmış gibi.Başörtüsünü savunsa cumhuriyete aykırı deniliyor.Ne münasebet .Başörtümü de takarım ,cumhuriyeti de savunurum.

Deynep huuuu,Cumhuriyet'e sahip olmak istemeyen kesimlerde var onları ne etcez peki..
Cumhuriyete sahip olmak istemeyen kişi zaten AKP ye de oy vermiyor ki .İslamı savunmayla ,cumhuriyeti istememeyi birbirine karıştırarak siz sebep oluyorsunuz buna.

Gayler biseksüeller ve içkiciler tam da sizlerin arasından çıkıyor, çamur atmayın!

İnsanları tercihleri ile yargılayıp daha sonra bu sayfalarda birlik olmalıyız nağaraları atmayın.

Daha padişahların içtiğine saygı duymayan hemde o padişahları benimseyen bir kişilik olmak hastalıktır.

Egonuza Ata olarak kabul ettiğiniz insanı bütünüyle kabul etmesi gerektiğini öğretin lütfen.

Kime veriyor o zaman sence..
Görmedikmi adamlar aleni sosyal medyada osmanlı dedi,şeriat dedi bunlar kim peki..

Ben de tarih okudum.
Ve senin gibi tarihçi görmedim emin olabilirsin.
Dizilerden değil, okulundan, tarihimden öğrendim yani sevgili üye.
Üzgünüm ama olmadı, başkasını bul,engin tarih bilginle ezeceğin.

Bu da son mesajımdır.
Bu foruma bir daha girmeyeceğim.
Ülkem selametle varolsun, başka birşey istemem.. Der ve susarım..

İyi forumlar...

Kime veriyor o zaman sence..
Görmedikmi adamlar aleni sosyal medyada osmanlı dedi,şeriat dedi bunlar kim peki..

Abla görüyor musun ?Cumhuriyeti savunanlara, Mustafa Kemal Atatürk'ü önder olarak görenlere dinsiz diyenlere şimdi çıkmış ne diyor.

Allahım sen aklıma mukayet ol yarabbi.

Hı hı tamam.
Siz de beni alıntılamayın lütfen. hoşçakalın

Sen benim tarihi dizilerden öğrendiğimi nerden çıkartıyorsun ki?
Dizi dizi dizi. O kadar izleyip etkisi altında kalmayan biri ne diye diziden tarih öğrenildiğini vurgulasın?

Sizin de bilginiz ortada. Daha gururunuzu geri plana atıp tarihi gerçekliği ile kabul edemiyorsunuz bana gelmiş dizi diyorsunuz.

Yav he he.

Dünden beri tutuyorum kendimi hem okumamak, hem yazmamak için.. Ama hayır olmuyor.
Ne zamandan beri Atatürk'e düşman olundu bu kadar ?
Bu vatan için her şeyini ortaya koymuş birine bu kin, bu nefret nereden geliyor ?
Hangi yaptığı zorunuza gitti bu kadar ? Kadınlara özgürlük vermesi mi ? Seçme seçilme hakkı vermesi mi ?
Gençleri, çocukları baş üstünde tutmuş olması mı ?
Sen hangi partiyi desteklersen destekle, umurumda değil.
Ama aynı zamanda bütün varlığını, hayatını Türk milleti için, Cumhuriyet için ortaya koymuş birine minnet duymak zorundasınız. Saygı göstermek zorundasınız.
Ayrıca siz kim oluyorsunuz da dinimize laf edebiliyorsunuz. Bunu yaparken de kendinize Müslüman diyebiliyorsunuz.
Herkes haddini bilsin..

Ben sosyal medyada yazılan herşeye inanmıyorum.Kimi de ortalığı karıştırmak için sahte hesap açıp yazıyor.

Bunu yapan kimler sence...

Bence buna ironik olarak en çok Erdoğan sevinirdi

Kesinlikle öyle..

bilmiyorum abd son bir açıklama yaptımı geçerliliği şaibeli buradaki insanları sindirip kabul ettirebilir iktidar ama ab abd yanı başlarında ister mi bir başka iran benzeri devlet
bilmiyorum bekleyelim görelim

Herhalde sesleri çıkmadı daha,isterler bence diye düşünüyorum ..

Abla görüyor musun ?Cumhuriyeti savunanlara, Mustafa Kemal Atatürk'ü önder olarak görenlere dinsiz diyenlere şimdi çıkmış ne diyor.

Allahım sen aklıma mukayet ol yarabbi.

Kafam bi milyon varya,üzülüyorum güzel ülkem ne hale getirildi gurur duysunlar artık..

Teker teker kişiler odalara alınıyor , kimliği masada kalmak şartıyla içeriye girip oyunu kullanıyor ve çıktığında herkesin gözü önünde tek zarfini atıp gidiyor. 7 gözlemcinin karşısında nasıl bir hile olabilir anlamıyorum.

Daha sonra sandıklar bitine kadar en koyulari başlarından ayrılmıyor sandiklarin hem gözlemci hem halk olarak.

Adamolacakkız bir vatandaş olarak onlarca tutanak tuttuğunu söyledi. Bunun gibi yüzlerce kişi vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…