Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

mühürsüz oylarda seçim kurulunun ihmali olabilir evet ama başka şeyler de olabilir. Örneğin hazır tercih basılmış oy getirebilir kişi cebinde, ekipten aldığını da geri cebine koyar.
Peki bunu neden yapar dersen;
1- oy verme yetkinliğinde değildir, okuma yazması yoktur veya çok yaşlıdır hastadır vs.
2- geri götürdüğü oy pusulası karşısında bir menfaat eşde edecektir.

Veya başka başka ihtimaller.
Bu yüzden işi kuralına uygun yapmak zorunluluktur, o zaman deriz şeriaın kestiği parmak acımaz.

Ayrıca:
Osmanlı sadece Fatih ile sınırlı değildir.
Eğer kendinize Ata diye illa birilerini bulacaksanız diğer padişahları yabana atmayacaksınız. Hepsini kabul edeceksiniz.

Ancak Türkiye Cumhuriyeti'nin tek bir Atası vardır o da Mustafa Kemal ATATÜRK'tür.
Her şeyi gerçekliği ile ele almak tarih bilincini oluşturur.
Safsata ve gazla konuşmak değil.

Hanedanda/Atada seçicilik

Hiç içki içen 4. Muratın, efendime söyleyeyim gay/biseksüel padişahların adı yok

Bu kadar uzun cümleler kurmuş yine de soruma bizzat cevap vermemişsiniz.
Süslü ve uzun cümleler kurmakla olmuyor değil mi, resmen kendinizle çelişiyor ve çok talihsiz bir yorum yapıyorsunuz!!!!

Ertuğrul'un, Fatih'in,Kanuni'nin, Alparslan'ın, M. Kemal'in bizzat torunu olmalıymışız mantığınıza göre!
Hepsi bizim atamız.

Siz soyağacınızı hatasız eksiksiz öğrendiniz sanırım. Kim peki atanız?
M. Kemalin çocuğu olmadığına göre o değil, onu anladım.
Ama ülkemizi kurtarmış, ordan dolayı ata oluyor.
Fatih de fetihler yaptı,çağ kapattı ama malesef atamız olamıyor, neden? Torunu değiliz, hanedandan olmalıydık, tüh..

Bu kadar talihsiz bir yorum olamazdı, 690 sayfada birinci ilan ediyorum sizi, tebrikler iyi saçmaladınız.

BEN MUHAlefetçiyim ama emin ol bende çok kızıyorum kılıçdaroğlu ve bahçeliye zaten bıraksalar keşke ama mübarekler gitmiyolar ki

Hiç içki içen 4. Muratın, efendime söyleyeyim gay/biseksüel padişahların adı yok

Değil mi?
Bir de Padişahlar içmezdi diye dolanırlar.
4. Murad hem içmiş hem yasaklamış olmaz ki ama Bugün olduğu gibi kendilerine mübah ama bize değil.
Abdülhamit, 2. Bayezid, 2. Selim vs vs
Bir Kanuni işte :)

Atada seçiciliği yapanları görün lütfen...

Ayrıca destursuz ağzınıza almayın o padişahların isimlerini...
Haddinizi bilin, gay filan ne demek!

Sarı selimde içiyordu sülüman kızıyordu bide..

Algılamanızda sıkıntı mı var hanımefendi :)
Ben atamız değil demiyorum. İronik bir şekilde paşayı öteleyen fatihi alan zihniyetin atası fatih olamaz diyorum.
Süslü değil gerçekliktir yazdıklarım. Siz hazmedemiyorsunuz.

Bakın ne yazmışım;

Mehmet İstanbul'u fethederek atamız oldu, Atatürk ise Fatih'in fethettiği İstanbul'u tekrar Konstantinapolis olmasına attığı adımı durdurduğu için atamız oldu.

Anlıyor musunuz?

Padişahlarda senin benim gibi insan ne diye destur çekeceğiz?

Ben neden Mehmet ve Fatih diye ayırmışım yazımda onun bile farkında olmayarak bana cevap veriyorsunuz bence daha çok okuyun.
Kitap kokusunu çekmekle okumak bir değil.

Atada seçiciliği yapanları görün lütfen...

Ayrıca destursuz ağzınıza almayın o padişahların isimlerini...
Haddinizi bilin, gay filan ne demek!

Niye gay olmak mı kötü mü?
Veya da toplumla ilgili kararları alırken kötü kararlar vermesine mi sebep olur?
Osmanlıda oğlancılık konusunu araştırın isterseniz.

Ben hiç ayırt etmem
Bu topluma hizmet etmiş, iyiliğini düşünmüş herkes benim atamdır
Cinsel eğilimi, rengi, dininden bağımsız olarak

İstediğinizi seçip
Bir kısımı dışlayan mantık samimiyetsiz

Tarihini muhteşem yüzyıl adlı zırvalıktan öğrenenler, haddinizi bilin!
Hangi cüretle Osmanlıyı bu denli aşağılıyorsunuz?
Seviyesizliğiniz mide bulandırıyor.

Nasıl olsa koruma kanunları ile korunmayan padişahlar onlar değil mi! Rahatsınız...
Peheyy!
Kimler ağzına sakız yapıyor kimleri!
Önce, - dolaylı yoldan- Mustafa Kemal atamız sayılmaz diyen üyeye cevap verseydiniz!

Gayler biseksüeller ve içkiciler tam da sizlerin arasından çıkıyor, çamur atmayın!

Rahatlıkla banlanabilirim...

Çevir kazı yanmasın sevgili üye.. Hadi kolay gelsin sana.

İş güc var sayfalar birikiyor merak edip bakiyorum amaaaan diyorum bu ne seviyesizlik ya rabbi yazdigima yazacagima takip ettigime edecegime pisman oluyorum.

Agzini bozmadan yaymadan cirkinlesmeden yorum yazanlari sevgiyle okuyorum.
Sagolun iyi ki varsiniz bu kadar seviyesizlige ragmen

Ben gay/biseksüel olsam üzülmem niye üzüleyim

Vebalılar mı hahah

İçkici de diyebilirsiniz

Lezbiyen de deyin

Hakaret gibi kullanmanız çok denişik
Hakaret gibi kullanan sizsiniz, şaka mısınız yahu. Kendiniz aşağılamadınız mı ilk önce

Sizin saydıklarınızdan olmaktansa vebalı olmayı tercih ederdim evet.

Hakaret gibi kullanan sizsiniz, şaka mısınız yahu. Kendiniz aşağılamadınız mı ilk önce

Sizin saydıklarınızdan olmaktansa vebalı olmayı tercih ederdim evet.

^ Zihniyet derim sadece

2017 yılında insanları insanları dil, din, ırk, cinsel eğilime göre ayıran barışçıl zihniyet mesajı yukarıdadır, isteyen okusun der çayımı sigaramı içmeye kaçarım

Bilinçsizlik bu olsa gerek.
Tarihi dizilerden öğrenen sizin zihniyetinizdir.

Biz dizileri dizi olarak izleriz. Orada gerçeklik aramayız.

Muhteşem Yüzyıl da Kanuni'yi kadın düşkünü olarak gören biz değiliz ki. Dizi izleyip onun öyle olduğunu sanıp tepki gösterenler tarihi dizilerden öğrenir. Padişahların evlatlarını boğdurttuğunu diziden öğrenenler sizsiniz.
Diriliş izleyip kendini Osmanlıcılık yaparken bulanlar tarihi diziden öğrenenlerdir.

Bence siz haddinizi bilin.
4 sene tarih okudum böyle egomanyatik atacı görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…