- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
BEN zaten hayır dedim ve çok umutluydum bu seçimde hayır çıkıcak diye ama bi tarafımda her zamanki gibi gene bişey yaparlar dedim ve olduda zaten üzülmüyo muyum üzülüyorum çünkü bizim zorluklarla kurduğumuz cumhuriyet rejimini kaldrdılar önce andımız sonra bayramlar bahaneyle kutlanmıyo şimdi bu ama adama dinci diyolar bu kadar kafaları beyinleri tek adama devr olmuş utanmasalar Allah yerine koycaklar dün bend egördüm 16 yaşlarında kız arabada recep tayyip erdoğan diye arababdan çıkmış bağırıyo ben bigün öyle Atatürk dendiğinii ne bilim başka bir atamızın adını duymadım varsa yoksa tayyip tayyip ama yok adamı en yükseğe çıkarmayı başardılar amaaaa günün birinde derseler keşke yapmasaydık o zaman acımıycam onlaraBu akillanmak değil. Çünkü bu parti meselesi değildi. Her nekadar buna çekip gündem olsuturulduysa da bu geleceğimizin secimiydi. ? !
Iki sene sonra yürürlüğe konulacak bu sistem bize ne getirecek bilinmediği için hayır verildi.
Hala işin gırgırındasiniz. Bir taraf yenildigini düşünüyor , diğer taraf düğün yapıyor.
Dün trafikteyken ak parti bayrakları ile konvoy yapanlara toslayasim geldi.
Yine kaybettik diye düşünüp ortalığı velveleye veren kesim ile de karşılıklı kufurlesmek istedim.
Sırf düşmanlık olsun , akp den nefret ettiği için hayır diyen kesim ile sırf işin içinde akp var diye evet diyen kesim aynı dilden konuşuyor. Kendi içlerinde bogulacaklar.
Birbirlerini yiye dursunlar ki , burada çok onlardan , olan olacak.
Bilinçli vatandaş verdi oyunu oturdu. Olacak olan onlara olacak.