- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kapasitem yok mu? Senin yanından geçemeyeceğin okul mezunuyum ben. Yargı tarafsız değil diye b.ka batması mı gerekiyordu illa ne HSYKdab haberin var ne AYMden bi sus ya. Çoktur evetçi çevren çıkarcılar sizi biz de çıkarcı olsaydık çıkarı hukukun üstünlüğüne tercih ederdik
Uzun uzun yazmışsın 2kediannesi ama içerik boş. Yapım aşamasında derken bile örneğin yok.
Ilk verdiğin örneğin zıttı da var ayrıca. Otobüste başörtüsü çekilip şiddete maruz kalan kişi de mi unutuldu ve niceleri. Önceleri , sonraları. O zamanlar, bu zamanlar insanlık nerede(ydi) ?
Bu sistemle değil insan olmayan varliklarla alakalı. Her zaman olacak maalesef bu dusmanliklar olduğu sürece.
...
Şuan ki sistem hakkında benimde cekincelerim , korkularım var ancak artık felaket senaryoları çizilmesi kimsenin işine yaramaz.
Bence o chp için çalışmıyor. Başkalarına yardımcı oluyorBahceli'nin durumu ortadayken ve Demirtaş içerde olduğundan dolayı seçmeninin başında değilken hayır cephesinin tek lideri olan Kılıçdaroğlu'nun bu kadar pasif kalması, bu basiretsizliği beni daha da çileden çıkarttı.
Bu neyin mülayimliği ya? Gecenin bir körü Ümit Özdağ Ysk'nın kapısında insanların oylarını korumaya çalışırken acaba sen ne yapıyorsun?
Bir git artık, bir bırak git ya.
Benim 4 yasindaki oglumda cok seviyor Cumhurbaskanimizi çocukların acayip bir ilgisi vardün camdan sofra bezi silkeliyorum çocuk 10 yaşında yok babasıyla annesi oy vermeden geliyor.
babaaaaaaaaa diyorrr evet basdın değilmi bak konuşmam diyor..
yorum yapmaya gerek varmı? cocuk daha 10 yaşında yok anayasının a sını bilmiyor
bilmiyoda bu kadar nasıl emin konuşuyor hatta babasına bile baskı yapabiliyor?
Çağdaşlık ve laiklikte örtü yok
O yüzden onları saymıyorlar.
Hiç korkma canım Ülkemize güneş doğacak Evvelallah.
Uzun uzun yazmışsın 2kediannesi ama içerik boş. Yapım aşamasında derken bile örneğin yok.
Ilk verdiğin örneğin zıttı da var ayrıca. Otobüste başörtüsü çekilip şiddete maruz kalan kişi de mi unutuldu ve niceleri. Önceleri , sonraları. O zamanlar, bu zamanlar insanlık nerede(ydi) ?
Bu sistemle değil insan olmayan varliklarla alakalı. Her zaman olacak maalesef bu dusmanliklar olduğu sürece.
...
Şuan ki sistem hakkında benimde cekincelerim , korkularım var ancak artık felaket senaryoları çizilmesi kimsenin işine yaramaz.
Dün gece dinledim. YSKda kabul edilmemesi gerektiğine ilişkin kanun var mevzuatta ama kabul edilebileceğine karar vermişler. Böyle bir karar veremez mümküb değil yok böyle bir şey ya sen yasama organı değilsin ne kararı alıyorsun orda kanun var bunu nasıl kabul edebilirim? Hukuk skandalı. Gelmişler bik bik seçim kazandık diyorlar sonra. Kazanırsınız tabi bu kadar dolap dümen niye çevrildi tarafsız hiçbir kurul kalmadı artık
hile de goreceli bir kavram artık! siz inanmak istediğinize inanın. milletin yıllardır tercihi bu, gizli oy açık sayim daha hala hile mi?aslında uyustu
tek fark; kk da hile yok!
ama her yer aynı değil ki, ben İstanbulda kullandım oyumu , kardeşim Şırnakta mesela .Sonuç herkes için hayırlara vesile olsun..Benim tahminimde aynen birbirine yakın olacaktı sonuçlar.
Çünkü her AKP ve MHP seçmeni evete basmadı.
Çünkü eyaletti ,Erdoğandan sonrası idi ,tek adamlıktı derken hayırcılar iyi çalıştı.
Çünkü meydanlarda maddelerden çok ,birbirleriyle sataşmalar konuşuldu.Halk okusa da maddeleri tam anlayamadı ,şüpheyle yaklaştı.
Ha tek adamlıktı ,tüm yetkileri kendim için bile istemem derken Kılıçdaroğlu,tek adama karşı olduğunu söylerken CHP başkanlık için aday koymayacak mı?Öyle ya madem karşılar aday da koymamaları lazım.Aklımda deli sorular
Yazılanlardan sonra rahmetli dedem geldi aklıma .
Kendisi Beşiktaş taraftarıydı.
Beşiktaş yenince sevinirdi ama yenilince hakemi satın almışlar derdi.
Hele bir video izledim arka arkaya seri şekilde evet mührü basılan videoyu.
Sandık başında her partiden yetkililer olacak.
Müşahitler ve sandık başkanları olacak.
Kapı açık ,sıra bekleyenler olacak.
Ayrıca güvenliği sağlayan asker ve polisler olacak .
Böyle bir ortamda birçok oy pusulası alıp seri seri evet mührü basılacak öyle mi?
Tabii sonuç belli.İlla çamur atılacak ya ,Kazandılar ama hileyle denecek ya .Yersen...
Madde 10 ne diyor?
Taraflı hukuk sisteminizide gördük.
Suçsuz binlerce insan asıldı hakimler savcılar satıldı.Rüşvetin bini bin para. Ama öyle ya biz evet dedik adil hukuku bozduk
Ne saçmalıyorsun sen hala ya? Çağdaşlıkla laikliğin ne olduğunu biliyor musun ne senin eğitim seviyen? İsteyen kapanır isteyen açılır beni ilgilendirmez isteyen istediği dine inanır ben Müslüman olmak zorunda ya da kapanmak zorunda mıyım arkadaşım? Güneş tersinden doğacak doğarsa Suriye güneşi doğacak bu kadar ebleh olunmaz ki ya
Ne saçmalıyorsun sen hala ya? Çağdaşlıkla laikliğin ne olduğunu biliyor musun ne senin eğitim seviyen? İsteyen kapanır isteyen açılır beni ilgilendirmez isteyen istediği dine inanır ben Müslüman olmak zorunda ya da kapanmak zorunda mıyım arkadaşım? Güneş tersinden doğacak doğarsa Suriye güneşi doğacak bu kadar ebleh olunmaz ki ya
hile de goreceli bir kavram artık! siz inanmak istediğinize inanın. milletin yıllardır tercihi bu, gizli oy açık sayim daha hala hile mi?
Ilk mesajinizda yazacaktım vazgeçtim , Son dört mesajınız kendi okulunuz , o kimsenin yanından geçemeyecegi ! okul ve karşı tarafın eğitimi . Bu mu sizin tartışma biciminiz. Ayıp.