• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Madde 10 ne diyor?
17884396_169114203611965_7424637708616228914_n.jpg

Benim kapasitem yok mu? Senin yanından geçemeyeceğin okul mezunuyum ben. Yargı tarafsız değil diye b.ka batması mı gerekiyordu illa ne HSYKdab haberin var ne AYMden bi sus ya. Çoktur evetçi çevren çıkarcılar sizi biz de çıkarcı olsaydık çıkarı hukukun üstünlüğüne tercih ederdik

Oy oy oy bak sen benim yanından geçemeyeceğim okul yok Ülkede ama AMERİKA da okumuşsan doğrudur :KK48:

dün camdan sofra bezi silkeliyorum çocuk 10 yaşında yok babasıyla annesi oy vermeden geliyor.
babaaaaaaaaa diyorrr evet basdın değilmi bak konuşmam diyor..

yorum yapmaya gerek varmı? cocuk daha 10 yaşında yok anayasının a sını bilmiyor
bilmiyoda bu kadar nasıl emin konuşuyor hatta babasına bile baskı yapabiliyor?

Uzun uzun yazmışsın 2kediannesi ama içerik boş. Yapım aşamasında derken bile örneğin yok.
Ilk verdiğin örneğin zıttı da var ayrıca. Otobüste başörtüsü çekilip şiddete maruz kalan kişi de mi unutuldu ve niceleri. Önceleri , sonraları. O zamanlar, bu zamanlar insanlık nerede(ydi) ?

Bu sistemle değil insan olmayan varliklarla alakalı. Her zaman olacak maalesef bu dusmanliklar olduğu sürece.
...

Şuan ki sistem hakkında benimde cekincelerim , korkularım var ancak artık felaket senaryoları çizilmesi kimsenin işine yaramaz.

Çağdaşlık ve laiklikte örtü yok :kahve:
O yüzden onları saymıyorlar.
Hiç korkma canım Ülkemize güneş doğacak Evvelallah.

Anlamıyorsunuz bi daha anlatıcam. Arkadaşlar YSK DAHA ÖNCE DE HUKUKSUZ KARAR VERMİŞ ZATEN sevgili hukuktan ısrarla anlamaya çalışmayanlar. O madde 10 dediğin ayrıca eski mevzuat of be hukuku burada anlatmaktan artık bana daral geldi hoş bi işe de yaramıyor da. Kanuna aykırı karar veremez kanunu meclis yapar diğerleri de uygular! YSK diyor ki biz daha önce de kanunu uygulamadık hukuksuzluk yaptık yine hukuksuzluk yapıyoruz. Anlayın artık ya

Son düzenleme:
Bahceli'nin durumu ortadayken ve Demirtaş içerde olduğundan dolayı seçmeninin başında değilken hayır cephesinin tek lideri olan Kılıçdaroğlu'nun bu kadar pasif kalması, bu basiretsizliği beni daha da çileden çıkarttı.
Bu neyin mülayimliği ya? Gecenin bir körü Ümit Özdağ Ysk'nın kapısında insanların oylarını korumaya çalışırken acaba sen ne yapıyorsun?
Bir git artık, bir bırak git ya.
Bence o chp için çalışmıyor. Başkalarına yardımcı oluyor

dün camdan sofra bezi silkeliyorum çocuk 10 yaşında yok babasıyla annesi oy vermeden geliyor.
babaaaaaaaaa diyorrr evet basdın değilmi bak konuşmam diyor..

yorum yapmaya gerek varmı? cocuk daha 10 yaşında yok anayasının a sını bilmiyor
bilmiyoda bu kadar nasıl emin konuşuyor hatta babasına bile baskı yapabiliyor?
Benim 4 yasindaki oglumda cok seviyor Cumhurbaskanimizi çocukların acayip bir ilgisi var

Çağdaşlık ve laiklikte örtü yok :kahve:
O yüzden onları saymıyorlar.
Hiç korkma canım Ülkemize güneş doğacak Evvelallah.

Ne saçmalıyorsun sen hala ya? Çağdaşlıkla laikliğin ne olduğunu biliyor musun ne senin eğitim seviyen? İsteyen kapanır isteyen açılır beni ilgilendirmez isteyen istediği dine inanır ben Müslüman olmak zorunda ya da kapanmak zorunda mıyım arkadaşım? Güneş tersinden doğacak doğarsa Suriye güneşi doğacak bu kadar ebleh olunmaz ki ya

Uzun uzun yazmışsın 2kediannesi ama içerik boş. Yapım aşamasında derken bile örneğin yok.
Ilk verdiğin örneğin zıttı da var ayrıca. Otobüste başörtüsü çekilip şiddete maruz kalan kişi de mi unutuldu ve niceleri. Önceleri , sonraları. O zamanlar, bu zamanlar insanlık nerede(ydi) ?

Bu sistemle değil insan olmayan varliklarla alakalı. Her zaman olacak maalesef bu dusmanliklar olduğu sürece.
...

Şuan ki sistem hakkında benimde cekincelerim , korkularım var ancak artık felaket senaryoları çizilmesi kimsenin işine yaramaz.

Yapım aşamasındanın nesine örnek vereceğim? Danışmanı dedi eyalet sistemi diye. E adamın gol diyor daha ben ne örneği vereceğim? Tayyibin ağzından duymadığımız her sey yalan mı oluyor? Ki bahsettiğimiz kişi DANIŞMAN.

Zaten sizdeki e onlar yaptı siz de yaptınız olayı bir türlü bitmeyecek. Bunu uzatalım mı mesela ben deyim ki ömer albayrak hayırcıların karıları helaldir dedi diyeyim, sen de denize dökeceğiz dediler de. Başörtüsünü çekip çıkarmakla kafasına tekme atmak kıyaslanamaz ayrıca. Daha dehşet bir örneğin varsa beklerim.

Çekincelerin, korkuların olduğu halde nasıl evet dedin mesela? İleride korkuların gercekleşirse vicdan azabı duymayacak mısın? Merak.

Dün gece dinledim. YSKda kabul edilmemesi gerektiğine ilişkin kanun var mevzuatta ama kabul edilebileceğine karar vermişler. Böyle bir karar veremez mümküb değil yok böyle bir şey ya sen yasama organı değilsin ne kararı alıyorsun orda kanun var bunu nasıl kabul edebilirim? Hukuk skandalı. Gelmişler bik bik seçim kazandık diyorlar sonra. Kazanırsınız tabi bu kadar dolap dümen niye çevrildi tarafsız hiçbir kurul kalmadı artık

Taraflı hukuk sisteminizide gördük.
Suçsuz binlerce insan asıldı hakimler savcılar satıldı.Rüşvetin bini bin para. Ama öyle ya biz evet dedik adil hukuku bozduk :KK14:

Sonuç herkes için hayırlara vesile olsun.En Büyük TÜRKİYE.Benim tahminimde aynen birbirine yakın olacaktı sonuçlar.
Çünkü her AKP ve MHP seçmeni evete basmadı.
Çünkü eyaletti ,Erdoğandan sonrası idi ,tek adamlıktı derken hayırcılar iyi çalıştı.
Çünkü meydanlarda maddelerden çok ,birbirleriyle sataşmalar konuşuldu.Halk okusa da maddeleri tam anlayamadı ,şüpheyle yaklaştı.
Ha tek adamlıktı ,tüm yetkileri kendim için bile istemem derken Kılıçdaroğlu,tek adama karşı olduğunu söylerken CHP başkanlık için aday koymayacak mı?Öyle ya madem karşılar aday da koymamaları lazım.Aklımda deli sorular:confused:

Yazılanlardan sonra rahmetli dedem geldi aklıma .
Kendisi Beşiktaş taraftarıydı.
Beşiktaş yenince sevinirdi ama yenilince hakemi satın almışlar derdi.:olamaz:

Hele bir video izledim arka arkaya seri şekilde evet mührü basılan videoyu.
Sandık başında her partiden yetkililer olacak.
Müşahitler ve sandık başkanları olacak.
Kapı açık ,sıra bekleyenler olacak.
Ayrıca güvenliği sağlayan asker ve polisler olacak .
Böyle bir ortamda birçok oy pusulası alıp seri seri evet mührü basılacak öyle mi?
Tabii sonuç belli.İlla çamur atılacak ya ,Kazandılar ama hileyle denecek ya .Yersen...
ama her yer aynı değil ki, ben İstanbulda kullandım oyumu , kardeşim Şırnakta mesela .
benim gözlemlerim ile onun ki bir değil ki, küçük yerlerde ve doğuda sandık başında her partiden biri olamıyor malesef..
çamur atmak değil olay , siz gerçekten hiç hile olmadığına inanıyor musunuz ?

Madde 10 ne diyor?
17884396_169114203611965_7424637708616228914_n.jpg

Bunu nasıl koyabiliyorsun? Keşke bir arastırsaydın önce.
Bu 2004 kanunu. 2010 da değiştirilmiş.

Sandık kurulunca verilen biçim ve renkte olmayan, üzerinde ilçe seçim kurulu ve sandık kurulu mührü bulunmayan, tamamı yırtılmış olan, üzerinde ilçe seçim kurulu ve sandık kurulu mührü dışında herhangi bir mühür, imza, yazı, parmak izi veya herhangi bir işaret bulunan zarflar geçersiz sayılır. Ancak, zarfın üzerinde, herhangi bir şekilde leke veya çizik olsa bile, bunun özel işaret koymak amacıyla yapıldığının kesin olarak anlaşılamaması halinde, bu zarflar geçerli sayılır. Madde 98 – (Değişik: 8/4/2010-5980/19 md.)

Taraflı hukuk sisteminizide gördük.
Suçsuz binlerce insan asıldı hakimler savcılar satıldı.Rüşvetin bini bin para. Ama öyle ya biz evet dedik adil hukuku bozduk :KK14:

Sen satılmış hakim savcı görmek istiyorsan git adliyeye bak. Hiçbir şeyden haberin yok biliyormuş gibi boş keseden atıyorsun. Sen tarafsız yargıyı gör bundan sonra

Ne saçmalıyorsun sen hala ya? Çağdaşlıkla laikliğin ne olduğunu biliyor musun ne senin eğitim seviyen? İsteyen kapanır isteyen açılır beni ilgilendirmez isteyen istediği dine inanır ben Müslüman olmak zorunda ya da kapanmak zorunda mıyım arkadaşım? Güneş tersinden doğacak doğarsa Suriye güneşi doğacak bu kadar ebleh olunmaz ki ya

Senden üstün olduğu kesin eğitim seviyemin leb leb leb geveleyip duruyorsun.
Senin yaşın küçük sanırım sen benim muhatapım olamazsın daha büyümen gerek yada geçmişi incele.
Laikliğin tanımını çok iyi biliyorum merak etme suratımıza çok çarptılar sen agulabugula gezerken.
Entrikalarını başka dizilere sakla bizim gördüğümüz göle görmen imkansız.

Ilk mesajinizda yazacaktım vazgeçtim , Son dört mesajınız kendi okulunuz , o kimsenin yanından geçemeyecegi ! okul ve karşı tarafın eğitimi . Bu mu sizin tartışma biciminiz. Ayıp.

Ya hu yapmayin allah askina konusmak isteyip yazdim insan soguyor boyle mesajlarla.

Okudugunuz yanindan gectiginiz okullarla kendinizi cok ulasilmaz hissedin eyvallahta burdan neyin havasini atiyorsunuz bizene okudugunuz okuldan sizin egitim seviyenizden kapasitenizden?

Cok seviyesiz oluyor yapmayin allah aşkina.
Bilginiz varsa yazin ogrenelim o kadar

Ilk mesajinizda yazacaktım vazgeçtim , Son dört mesajınız kendi okulunuz , o kimsenin yanından geçemeyecegi ! okul ve karşı tarafın eğitimi . Bu mu sizin tartışma biciminiz. Ayıp.

Olgunlaşamamış meyve çürüyerek düşer ,,bekliyorum :kahve:

Back