• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Anlamıyorsunuz bi daha anlatıcam. Arkadaşlar YSK DAHA ÖNCE DE HUKUKSUZ KARAR VERMİŞ ZATEN sevgili hukuktan ısrarla anlamaya çalışmayanlar. O madde 10 dediğin ayrıca eski mevzuat of be hukuku burada anlatmaktan artık bana daral geldi hoş bi işe de yaramıyor da. Kanuna aykırı karar veremez kanunu meclis yapar diğerleri de uygular! YSK diyor ki biz daha önce de kanunu uygulamadık hukuksuzluk yaptık yine hukuksuzluk yapıyoruz. Anlayın artık ya
anlarlar mı sence :) boşuna yoruyorsun kendini

Sen satılmış hakim savcı görmek istiyorsan git adliyeye bak. Hiçbir şeyden haberin yok biliyormuş gibi boş keseden atıyorsun. Sen tarafsız yargıyı gör bundan sonra

Hazırım umutluyum mutluyum göreceğim tabi :kahve:
Ben göreceğimi gördümde asıl sen göreceksin hazırlıklı ol.

Ilk mesajinizda yazacaktım vazgeçtim , Son dört mesajınız kendi okulunuz , o kimsenin yanından geçemeyecegi ! okul ve karşı tarafın eğitimi . Bu mu sizin tartışma biciminiz. Ayıp.

Öyle evet bu. Azıcık eğitim olsa o kafa aydınlanacak çünkü. Gerçi bazı kafalar yine nato kafa nato mermer ama. Benim savunacak kapasitede olmadığımı söyledi ben de buna karşılık o göstergeyi sundum sen o kapasitede değilsin diyene lafınız yok ama? Hakkaniyetliyseniz o tarafa da alıntı yapın

Şu fashist terörist yüzü kapalı elinde kalasnikof ve taramalı silahla kahvehane basıp daha sonra buralarda AK parti ve MHP ye oy verilmeyecek diye halkı tehdit edenler vardı ya o bölgeden hangi sonuç çıktı çok merak ediyorum.

Hazırım umutluyum mutluyum göreceğim tabi :kahve:
Ben göreceğimi gördümde asıl sen göreceksin hazırlıklı ol.
izcim peki göremezsek cocuklarımıza ve torunlarımıza bunun hesabını verebilecekmiyiz.
tamam inançlısın umutlusun buna saygım sonsuz ama hadi umut edilen olmadı ?

Ya hu yapmayin allah askina konusmak isteyip yazdim insan soguyor boyle mesajlarla.

Okudugunuz yanindan gectiginiz okullarla kendinizi cok ulasilmaz hissedin eyvallahta burdan neyin havasini atiyorsunuz bizene okudugunuz okuldan sizin egitim seviyenizden kapasitenizden?

Cok seviyesiz oluyor yapmayin allah aşkina.
Bilginiz varsa yazin ogrenelim o kadar

Bundan bu kadar mı gocundunuz kapasite yok diyene laf yok ben onu söyleyince oo niye söyledin. Bilgimizi yazdık hala daha eski mevzuatı yeni mevzuat diye paylaşıyorlar

Ya hu yapmayin allah askina konusmak isteyip yazdim insan soguyor boyle mesajlarla.

Okudugunuz yanindan gectiginiz okullarla kendinizi cok ulasilmaz hissedin eyvallahta burdan neyin havasini atiyorsunuz bizene okudugunuz okuldan sizin egitim seviyenizden kapasitenizden?

Cok seviyesiz oluyor yapmayin allah aşkina.
Bilginiz varsa yazin ogrenelim o kadar

Burda bir anket paylaşılmış ya geçenlerde
Evet diyenlerin eğitim seviyesi İLKOKUL ORTAOKUL
hayır diyenler LİSE ÜNİ
Evet diyen yaş ortalaması. 35 .60
Hayır diyenler 18.35

Ulan ben o anketi yapıp bizi yok sayanınnnnn .....
İşte bunun gibilerde birşey oldum sanıyor :KK67:

ama her yer aynı değil ki, ben İstanbulda kullandım oyumu , kardeşim Şırnakta mesela .
benim gözlemlerim ile onun ki bir değil ki, küçük yerlerde ve doğuda sandık başında her partiden biri olamıyor malesef..
çamur atmak değil olay , siz gerçekten hiç hile olmadığına inanıyor musunuz ?

Guzel arkadasim :KK60: hile olsa neden bazi yerlerde oy kabi olsunki?

Neden her partiden biri olamiyor?

Evet icin hile yapildiysa neden bazi illerde yapip yukseltilmiyo?
Tuncelide mesela yapsinlar hile niye yapamiyolarda ordaki oylari biraz artirmiyolar?

Olgunlaşamamış meyve çürüyerek düşer ,,bekliyorum :kahve:

Boş
Burda bir anket paylaşılmış ya geçenlerde
Evet diyenlerin eğitim seviyesi İLKOKUL ORTAOKUL
hayır diyenler LİSE ÜNİ
Evet diyen yaş ortalaması. 35 .60
Hayır diyenler 18.35

Ulan ben o anketi yapıp bizi yok sayanınnnnn .....
İşte bunun gibilerde birşey oldum sanıyor :KK67:

Ben bir şey oldum evet sen ne oldun? Noktalı yere getireceğin küfürden senin ne olduğun belli. O çukura batışınızı zevkle izleyeceğim.

izcim peki göremezsek cocuklarımıza ve torunlarımıza bunun hesabını verebilecekmiyiz.
tamam inançlısın umutlusun buna saygım sonsuz ama hadi umut edilen olmadı ?

Bebeğim bu Ülke çok acılar çekti cidden ne yanlış kararlar verildi Ülkemizi Atatürk ten sonra adam gibi kim kalkındırdı .
Medeniyete aç kaldık resmen.
Ya bu kişi seçimi değil ki yasa değişimi ben kendi çocuklarımın hayatının daha garantide olacağını düşündüm verdim.
Sen aksini düşündün verdin. Birdaha çocuklarımız darbe görmesin sefalet yaşamasın modern ve eşit yaşasın diye umut ediyorum.
Geleceği kimse bilemez ama seni temin ederim bugünden daha iyi olacağımıza inanıyorum.:KK60:

Bundan bu kadar mı gocundunuz kapasite yok diyene laf yok ben onu söyleyince oo niye söyledin. Bilgimizi yazdık hala daha eski mevzuatı yeni mevzuat diye paylaşıyorlar

Ben niye gocunucam arkadasim ikinizinde yazismasindan rahatsiz oldumda yazdim isim vermedim ki?

Herkes uslubuyla verdigi bilgiyide cok guzel okutuyor bence.

Bebeğim bu Ülke çok acılar çekti cidden ne yanlış kararlar verildi Ülkemizi Atatürk ten sonra adam gibi kim kalkındırdı .
Medeniyete aç kaldık resmen.
Ya bu kişi seçimi değil ki yasa değişimi ben kendi çocuklarımın hayatının daha garantide olacağını düşündüm verdim.
Sen aksini düşündün verdin. Birdaha çocuklarımız darbe görmesin sefalet yaşamasın modern ve eşit yaşasın diye umut ediyorum.
Geleceği kimse bilemez ama seni temin ederim bugünden daha iyi olacağımıza inanıyorum.:KK60:
inşallah canımmm bende senin umudundan istiyorum

Back