• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Arkadaşlar hakkımızda hayırlısı artık,hala yüzde elli dimdik ayaktayız,azınlık değiliz biz.
Vatandaşlık görevimizi yaptık,zaman içinde hangi tarafın kandırıldığını göreceğiz zaten.

Biz hayır verenler hiç bir zaman kandırıldık demiyecegiz

Ve gerçek şu ki ülkenin yarısından fazlası hayır dedi aslında...bu saatten sonra oturup gerçek olguyu siyasetçiler düşünsün biraz ve bundan korksunlar.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iste-yurt-disi-referandum-sonuclari.1002874/

yurtdışı sonuçları

Sonuçlara göre ABD'de seçmenlerin %84,4'ü hayır derken, evet diyenlerin oranı %15,6'da kaldı.

Kanada'da da %72,8 hayır çıkarken evet, 27,2'de kaldı.

Suudi Arabistan: Evet: % 41,66 Hayır: % 58,34

Almanya: Evet: % 63,11 Hayır: % 36,89

Avusturya: Evet: % 72,34 Hayır: % 27,66

Hollanda: Evet: % 69,98 Hayır: % 30,02

yanlış hatırlamıyorsam, birleşik krallıkta 14.9 evet hayır oranı da 85.1 di, haberde yazmamış ama

Demokratik Cumhuriyeti yikip rejimi tek bir adamin askina diktatorluk rejimine cevirenlere hic saygi duymuyorum. Sehitlerimizin mezarda kemikleri sizliyordur bugun. Turk milleti ozgur olsun diye bu topraklarda sehit oldu onlar, siz ise bir adama kole ettiniz bu ulkeyi 100 yil sonra yeniden. Hala ilerleme dusunuyorsun he mi? Bir on yil icinde getirir Amerika sana da demokrasiyi, paramparca oldugunda Irak gibi, Afgan gibi, Suriye gibi, gorursun sen ilerlemeyi. O zaman ogrenirsin BOP projesinin es baskani olmanin ne demek oldugunu, Ortadogu cehennemini de yasarken gorursun. Mahvettiniz elbirligi ile guzelim ulkeyi, bir de gelmis saygi ve hosgoru bekliyor. Pess..

Şundan hiç şüphem yok ki; o günler geldiğinde herkesten daha masum ve mağdur olan yine onlar olacak ve bir sekilde ülkeyi o duruma düşüren yine bizmişiz gibi gösterileceğiz. Tıpkı yıllarca fetöyle yatıp kalkıp sonunda bizi fetöcü yaptıkları gibi.
Bataklığa kendileri sokmamış gibi, coşkuyla evet diyenler onlar değilmiş gibi.
Onlar ülkesini düşünen vatanperverler, bizler de vatan haini olacağız.
Bu aymazlığa saygı bekleniyor bir de. Sanki futbol maçı oynamışız da yenilgiyi kabullenmiyoruz. Yaptıklarının ne anlama geldiğinin hala farkında değiller. Milletvekili seçimi olsa hak vereceğim. Yerel seçim olsa tamam neyse diyeceğim. Ama bu bir ülkenin kader seçimiydi. Ve bunun şaibeli bir sekilde yapılmasına göz yumup bir de saygı duymamız bekleniyor.
Ülkenin bu hale gelmesine ön ayak olanlara saygı duyamayacağım kimse kusura bakmasın.

Bende evet oyu verenlerdenim hayirli olsun ins sonuclar ayrimsiz herkes icin hepimiz icin.

Cok sevdigim insanlar var burdan hayatimda olan onlar benimle ayni oyu vermediler.
Kimseyi zerre kadar kirmayi asla istemem bilen biliyor zaten.
Ama sacma sapan durumlarada tıka basa tokum.

Eski uyeyim cok sacmalik gordum kk da.
Tayyip erdoganin 2007 temmuz seciminde guclu oy almasiyla moral bozuklugundan sacmalayan arkadaslar vardi sohbette.
Belki yazmisimdir tekrar etmek istedim.

Artik mayoyla bile denize giremeyiz...
Hepimize zorla carsaf giydirirler....
Hepimizi kapatirlar....
Cumhuriyet laiklik elden gidicek...
Yandik bundan sonra bizi konusturmazlar bile....
Vs vs seklinde bir dolu sacmalikla sabahlamistik burda sohbette.

O insanlar hala rahat yasiyorlar bosuna dertlendiler komik oldular.

Demem o ki Türk insanina rahat yoktur.
Her daim tetikte olunmali bazi seylerden korkulmali elbette ama korkununda fazlasi insana darbe yapmaya calisan tanklari alkislatir kurtarici sandirir ben unutmadim o alkışları.

Neyden korkacagimizi daha iyi dusunmeli.

Bahceli'nin durumu ortadayken ve Demirtaş içerde olduğundan dolayı seçmeninin başında değilken hayır cephesinin tek lideri olan Kılıçdaroğlu'nun bu kadar pasif kalması, bu basiretsizliği beni daha da çileden çıkarttı.
Bu neyin mülayimliği ya? Gecenin bir körü Ümit Özdağ Ysk'nın kapısında insanların oylarını korumaya çalışırken acaba sen ne yapıyorsun?
Bir git artık, bir bırak git ya.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iste-yurt-disi-referandum-sonuclari.1002874/

yurtdışı sonuçları

Sonuçlara göre ABD'de seçmenlerin %84,4'ü hayır derken, evet diyenlerin oranı %15,6'da kaldı.

Kanada'da da %72,8 hayır çıkarken evet, 27,2'de kaldı.

Suudi Arabistan: Evet: % 41,66 Hayır: % 58,34

Almanya: Evet: % 63,11 Hayır: % 36,89

Avusturya: Evet: % 72,34 Hayır: % 27,66

Hollanda: Evet: % 69,98 Hayır: % 30,02

yanlış hatırlamıyorsam, birleşik krallıkta 14.9 evet hayır oranı da 85.1 di, haberde yazmamış ama

Şu listeye finlandiyayıda ekleyeyim, %72 hayır dedi...
En yüksek hayır oyunu birleşik arap emirliği demiş. Ayrıca orta doğu ülkelerinde yaşan Türklerin nerdeyse hepsi hayır demiş. Anlayana....

Bende evet oyu verenlerdenim hayirli olsun ins sonuclar ayrimsiz herkes icin hepimiz icin.

Cok sevdigim insanlar var burdan hayatimda olan onlar benimle ayni oyu vermediler.

Tayyip erdoganin 2007 temmuz seciminde guclu oy almasiyla moral bozuklugundan sacmalayan arkadaslar vardi sohbette.

Hepimizi kapatirlar....

Her daim tetikte olunmali bazi seylerden korkulmali elbette ama korkununda fazlasi insana darbe yapmaya calisan tanklari alkislatir kurtarici sandirir ben unutmadim o alkışları.

Hmm hemen bakalım.

Artik mayoyla bile denize giremeyiz... <<< Yapım aşamasında. Misal şort giyip gezmek biraz cesaret işi artık. Ne malum birinin de bizim kafamızı tekmelemeyeceği değil mi? Şortla başladıysak mayoya da sıra gelebilir belli olmaz. Ha bir de sahil kesimin görüşleri malum. Biraz zorluyor suan herhalde.

Hepimize zorla carsaf giydirirler.... <<< Henüz gerçekleşmedi.

Hepimizi kapatirlar.... <<< Henüz gerçekleşmedi.

Cumhuriyet laiklik elden gidicek... <<< Yapım aşamasında. Dün temelleri atıldı.

Yandik bundan sonra bizi konusturmazlar bile.... <<< Buna bir tik atalım. Şuan konuşan her muhalif terörist damgası yiyor. Kimisi dövülüyor, kimisi içeri alınıyor, kimisi tehdit ediliyor. Burada bile insanlar yazacağım ama başıma bir sey gelirse diye korkuyorum diye söze başlıyor.

Valla 2007 yılında konustuklarınızı görürseniz benim yerime tebrik edin. Gayet öngörülülermiş.

Benim de sonuç faydaniza çıkınca her şey adabiyla yapilmiscasina söylemlerde bulunmanız midemi bulandırıyor. Ysknin yaptığı yanlış. Sınav başladıktan sonra kural değişmez. Hi ama bundan daha önemlisi var bence. O da şu. Eşit koşullarda mı yarış yapıldı ? Evet reklamları kanallarda kaç dk yayınlandı hayır reklamlarına kaç dk ayrıldı ? Düne kadar her Allah'ın günü cbaskani bir kanalda açıklamalarda idi. Bu mu yani demokratik seçim. Zaten demokrasinin umrunuzda olduğunu falan da düşünmüyorum ayrıca. Başka da bir şey yazmayacağım. barı bir cikariniz olsa partiden ise falan katiyorlardir umarım sizi.

Yıllarca bu iş böyle süregelmiş.
Bir dönüp baksanıza bir defa çirkeflik yapmadığınız an var mı?
Bu referandumun adil olmadığını mı savunuyor sunuz evet bizde öyle savunuyoruz keşke azcık aklınız çalışsa:KK67:
Ben sıktım dişimi ya sabır dedim ama artık kendinize gelin ..
Demokratik olmadan hilesiz seçimi bir tek ak parti mi yaptı .?

Doğuda insanlar tehdit edilerek zorla hayır dedirtildi.
Maskeleli pkk lılar gizlice evlere sızıp ev halklarını (bu il veya ilçeden evet çıkarsa hepinizi havaya uçururuz) diye tehdit etti be neyden bahsediyorsun.?
O ki sandıklarda hilelerden bahsediliyor ve hırsızlık var deniyor o halde bende doğudaki sandıklarda hırsızlık var diyorum.
Siz varya iflah olmaz nankörlersiniz OKADAR ...

Bir bakalım kimler HAYIR demiş...
Mıy mıy mıy konuşan hiçbir ideolojisi olmayan sırf muhalefet olayımda bir kenardan maaş alayım diyen bir CHP
Halkı sindirip pkk bayraklarıyla seçime giden halkı hayır kullanması için tehdit eden bir PKK
Türkiyenin zerre menfaatini düşünmeyen yıllarca Celal BAYAR ,DEMİREL,Turgut ÖZAL,ECEVİT,Tansu ÇİLLER,Mesut YILMAZ'ı kendi stratejik oyunlarının parçası yapan ve yıllardır sürekli devleti darbelerle indiren ABD
Amerikanın köpeği olan ve Türkiye yi 80 li yıllardan beri bölmek için tüm stratejileri mubah gören FÖTÖ

Bu işte bir terslik yok mu ?
Biz kimsenin bize torpili olacak diye Ülken'in geleceğini kendi menfaatlerimize tercih etmiyoruz etmeyiz bazıları gibi.
Ayrıca senin 7 sülaleni maaşlı çalıştıracak kadar durumum iyi paraya ihtiyacım yok merak etme haddini bil.:KK67:
Sizin anlamadığınızı size anlatmak bizim işimiz değil eğitim bebeklikten başlar.
İşte En büyük devrim dün gece oldu ve Ülkemiz artık bağımsızlığını ilan etti.
Önümüzde 2 yıl var kim aklınıza yatarsa artık onun yönetimini tercih edersiniz olur biter ama düşünecek kadar aklınız kalmışsa.:cool:

Şundan hiç şüphem yok ki; o günler geldiğinde herkesten daha masum ve mağdur olan yine onlar olacak ve bir sekilde ülkeyi o duruma düşüren yine bizmişiz gibi gösterileceğiz. Tıpkı yıllarca fetöyle yatıp kalkıp sonunda bizi fetöcü yaptıkları gibi.
Bataklığa kendileri sokmamış gibi, coşkuyla evet diyenler onlar değilmiş gibi.
Onlar ülkesini düşünen vatanperverler, bizler de vatan haini olacağız.
Bu aymazlığa saygı bekleniyor bir de. Sanki futbol maçı oynamışız da yenilgiyi kabullenmiyoruz. Yaptıklarının ne anlama geldiğinin hala farkında değiller. Milletvekili seçimi olsa hak vereceğim. Yerel seçim olsa tamam neyse diyeceğim. Ama bu bir ülkenin kader seçimiydi. Ve bunun şaibeli bir sekilde yapılmasına göz yumup bir de saygı duymamız bekleniyor.
Ülkenin bu hale gelmesine ön ayak olanlara saygı duyamayacağım kimse kusura bakmasın.
Tabi ki canim eyalet falan konusulmaya baslansin bak gor buralari sen. Neyseki soz ucup yazi kaliyor

Hepimizi kapatirlar....

Hee, haklisin sacmalamis 2007 de yazanlar. Cunki cumhuriyet yerinde duruyor di mi.. Uyanin yav, ulkenin 90 yillik rejimi degisti, her hakkinizdan vazgecip ulkenin tapusunu tek adama verdiniz, dikta rejimi geldi, Cumhuriyet mi kaldi? Adi kaldi Cumhuriyetin Iran daki gibi, Suriyedeki gibi, Iraktaki gibi.. Bak, onlarin da adi Cumhuriyet, tam da geldigimiz nokta.Ulkenin her tarafi cember sakalli irticaci tipte insanlarla dolmus, dertleri kadin kiz sokaga ciksin mi cikmasin mi.. Sen hala irtica gelmedi diye sevin.. On yil olmus 2007den bu yana, bak neler oluyor yavas yavas.. Eyaletlere boleceklermis, Kurdistan, Lazistan, bilmem ne istan.. Bunlari konusmaya baslamis bu ulkeyi yonetenler, sen hala 2007de boyle demislerdi bosuna dertlendiler, komik oldular diyorsun..:confused: Vatan elden gidiyor vatan.. Uyanin artik bu gaflet uykusundan.. Aksamdan sabaha olmaz o isler, iste bak yavas yavas oluyor iste hepsi.. "Megerse hakliymislar, acaba sirada ne var" diyecegine hala sacmaliyorlardi diyorsun, saka gibi..

Hmm hemen bakalım.

Artik mayoyla bile denize giremeyiz... <<< Yapım aşamasında. Misal şort giyip gezmek biraz cesaret işi artık. Ne malum birinin de bizim kafamızı tekmelemeyeceği değil mi? Şortla başladıysak mayoya da sıra gelebilir belli olmaz.

Hepimize zorla carsaf giydirirler.... <<< Henüz gerçekleşmedi.

Hepimizi kapatirlar.... <<< Henüz gerçekleşmedi.

Cumhuriyet laiklik elden gidicek... <<< Yapım aşamasında. Dün temelleri atıldı.

Yandik bundan sonra bizi konusturmazlar bile.... <<< Buna bir tik atalım. Şuan konuşan her muhalif terörist damgası yiyor. Kimisi dövülüyor, kimisi içeri alınıyor, kimisi tehdit ediliyor. Burada bile insanlar yazacağım ama başıma bir sey gelirse diye korkuyorum diye söze başlayabiliyor.

Valla 2007 yılında konustuklarınızı görürseniz benim yerime tebrik edin. Gayet öngörülülermiş.

Onlar cok rahatlar siz tasalanmayin.

Tek rahatsiz olduklari artik benim askeriyeye falan girebilmem.

Herkesin cumhuriyet algisida farkli tabi ne diyim.

Sort ornegi cok itici cunku her iki kesimden ayarsiz dengesizler var bu asla butun insanlara mal edilemez.

Sortluya tekme atmaya calisan varsa basortuyu cekip cikarin artik sunu diyende var.

Bunlarin ikiside sapkindir öngörülü falan degil.

Tabi isteyen isteyene saygi gostersin banane bizene.

Evetciydim kaba tabirle tayyipciyim ama asla fanatik ve sapkin degilim.

Hee, haklisin sacmalamis 2007 de yazanlar. Cunki cumhuriyet yerinde duruyor di mi.. Uyanin yav, ulkenin 90 yillik rejimi degisti, her hakkinizdan vazgecip ulkenin tapusunu tek adama verdiniz, dikta rejimi geldi, Cumhuriyet mi kaldi? Adi kaldi Cumhuriyetin Iran daki gibi, Suriyedeki gibi, Iraktaki gibi.. Bak, onlarin da adi Cumhuriyet, tam da geldigimiz nokta.Ulkenin her tarafi cember sakalli irticaci tipte insanlarla dolmus, dertleri kadin kiz sokaga ciksin mi cikmasin mi.. Sen hala irtica gelmedi diye sevin.. On yil olmus 2007den bu yana, bak neler oluyor yavas yavas.. Eyaletlere boleceklermis, Kurdistan, Lazistan, bilmem ne istan.. Bunlari konusmaya baslamis bu ulkeyi yonetenler, sen hala 2007de boyle demislerdi bosuna dertlendiler, komik oldular diyorsun..:confused: Vatan elden gidiyor vatan.. Uyanin artik bu gaflet uykusundan.. Aksamdan sabaha olmaz o isler, iste bak yavas yavas oluyor iste hepsi.. "Megerse hakliymislar, acaba sirada ne var" diyecegine hala sacmaliyorlardi diyorsun, saka gibi..

Hakliymislar demem hakli degillerdi cunku BANA göre.
Şaka olan ne? Sen bana hak vermiyorsun bende sana vermek zorunda degilim.

Lokanta kadar komikti mayo denmesi o yuzden komik dedim gulmeyip gec zor degil.

Yıllarca bu iş böyle süregelmiş.
Bir dönüp baksanıza bir defa çirkeflik yapmadığınız an var mı?
Bu referandumun adil olmadığını mı savunuyor sunuz evet bizde öyle savunuyoruz keşke azcık aklınız çalışsa:KK67:
Ben sıktım dişimi ya sabır dedim ama artık kendinize gelin ..
Demokratik olmadan hilesiz seçimi bir tek ak parti mi yaptı .?

Doğuda insanlar tehdit edilerek zorla hayır dedirtildi.
Maskeleli pkk lılar gizlice evlere sızıp ev halklarını (bu il veya ilçeden evet çıkarsa hepinizi havaya uçururuz) diye tehdit etti be neyden bahsediyorsun.?
O ki sandıklarda hilelerden bahsediliyor ve hırsızlık var deniyor o halde bende doğudaki sandıklarda hırsızlık var diyorum.
Siz varya iflah olmaz nankörlersiniz OKADAR ...

Bir bakalım kimler HAYIR demiş...
Mıy mıy mıy konuşan hiçbir ideolojisi olmayan sırf muhalefet olayımda bir kenardan maaş alayım diyen bir CHP
Halkı sindirip pkk bayraklarıyla seçime giden halkı hayır kullanması için tehdit eden bir PKK
Türkiyenin zerre menfaatini düşünmeyen yıllarca Celal BAYAR ,DEMİREL,Turgut ÖZAL,ECEVİT,Tansu ÇİLLER,Mesut YILMAZ'ı kendi stratejik oyunlarının parçası yapan ve yıllardır sürekli devleti darbelerle indiren ABD
Amerikanın köpeği olan ve Türkiye yi 80 li yıllardan beri bölmek için tüm stratejileri mubah gören FÖTÖ

Bu işte bir terslik yok mu ?
Biz kimsenin bize torpili olacak diye Ülken'in geleceğini kendi menfaatlerimize tercih etmiyoruz etmeyiz bazıları gibi.
Ayrıca senin 7 sülaleni maaşlı çalıştıracak kadar durumum iyi paraya ihtiyacım yok merak etme haddini bil.:KK67:
Sizin anlamadığınızı size anlatmak bizim işimiz değil eğitim bebeklikten başlar.
İşte En büyük devrim dün gece oldu ve Ülkemiz artık bağımsızlığını ilan etti.
Önümüzde 2 yıl var kim aklınıza yatarsa artık onun yönetimini tercih edersiniz olur biter ama düşünecek kadar aklınız kalmışsa.:cool:

Hala konuşuyorsunuz ya pes o hayır demiş bu hayır demiş. Ülke bağımsızlığını ilan etmişmiş bi gidin ya ülkeyi yıktılar bağımsızlık diyolar sen görürsün bağımsızlığı bikaç yıla. Aklımız kalmışsaymış aah ah sizde akıl olsaydı

Onlar cok rahatlar siz tasalanmayin.

Tek rahatsiz olduklari artik benim askeriyeye falan girebilmem.

Herkesin cumhuriyet algisida farkli tabi ne diyim.

Sort ornegi cok itici cunku her iki kesimden ayarsiz dengesizler var bu asla butun insanlara mal edilemez.

Sortluya tekme atmaya calisan varsa basortuyu cekip cikarin artik sunu diyende var.

Bunlarin ikiside sapkindir öngörülü falan degil.

Tabi isteyen isteyene saygi gostersin banane bizene.

Evetciydim kaba tabirle tayyipciyim ama asla fanatik ve sapkin degilim.

Ben öngörüyü kime demişim sen kime mal etmişsin.
Başörtüyü kim çıkarın artık demiş yav? Hem de böyle bir vaziyette. BU NE CESARETTİR YA RABBİ diyen Melih gÖkçek gibi hissediyorum şuan.
Senin askeriyeye girmen de eminim ki umurlarında değildir ama işte bir kendini çok önemli zannetme huyu var sizde. Kimse büyümemizi istemiyor, kimse bizi çekemiyor falan fıstık. O da öyle bir seydir.
Acaba baska neler demişlerdi? Kehanet gibi bilmişler valla merak ettim diğer söylediklerini.

Hala konuşuyorsunuz ya pes o hayır demiş bu hayır demiş. Ülke bağımsızlığını ilan etmişmiş bi gidin ya ülkeyi yıktılar bağımsızlık diyolar sen görürsün bağımsızlığı bikaç yıla. Aklımız kalmışsaymış aah ah sizde akıl olsaydı

Bir akıllı sizsiniz zaten .:kahve: Ah siz olmasanız ne yapardık?
Hala konuşuyoruz evet ve hep konuşacağız sizin gibi.

Back