• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Yıllarca bu iş böyle süregelmiş.
Bir dönüp baksanıza bir defa çirkeflik yapmadığınız an var mı?
Bu referandumun adil olmadığını mı savunuyor sunuz evet bizde öyle savunuyoruz keşke azcık aklınız çalışsa:KK67:
Ben sıktım dişimi ya sabır dedim ama artık kendinize gelin ..
Demokratik olmadan hilesiz seçimi bir tek ak parti mi yaptı .?

Doğuda insanlar tehdit edilerek zorla hayır dedirtildi.
Maskeleli pkk lılar gizlice evlere sızıp ev halklarını (bu il veya ilçeden evet çıkarsa hepinizi havaya uçururuz) diye tehdit etti be neyden bahsediyorsun.?
O ki sandıklarda hilelerden bahsediliyor ve hırsızlık var deniyor o halde bende doğudaki sandıklarda hırsızlık var diyorum.
Siz varya iflah olmaz nankörlersiniz OKADAR ...

Bir bakalım kimler HAYIR demiş...
Mıy mıy mıy konuşan hiçbir ideolojisi olmayan sırf muhalefet olayımda bir kenardan maaş alayım diyen bir CHP
Halkı sindirip pkk bayraklarıyla seçime giden halkı hayır kullanması için tehdit eden bir PKK
Türkiyenin zerre menfaatini düşünmeyen yıllarca Celal BAYAR ,DEMİREL,Turgut ÖZAL,ECEVİT,Tansu ÇİLLER,Mesut YILMAZ'ı kendi stratejik oyunlarının parçası yapan ve yıllardır sürekli devleti darbelerle indiren ABD
Amerikanın köpeği olan ve Türkiye yi 80 li yıllardan beri bölmek için tüm stratejileri mubah gören FÖTÖ

Bu işte bir terslik yok mu ?
Biz kimsenin bize torpili olacak diye Ülken'in geleceğini kendi menfaatlerimize tercih etmiyoruz etmeyiz bazıları gibi.
Ayrıca senin 7 sülaleni maaşlı çalıştıracak kadar durumum iyi paraya ihtiyacım yok merak etme haddini bil.:KK67:
Sizin anlamadığınızı size anlatmak bizim işimiz değil eğitim bebeklikten başlar.
İşte En büyük devrim dün gece oldu ve Ülkemiz artık bağımsızlığını ilan etti.
Önümüzde 2 yıl var kim aklınıza yatarsa artık onun yönetimini tercih edersiniz olur biter ama düşünecek kadar aklınız kalmışsa.:cool:

Çok ilginç
Halbuki doğu oylarına bakıldığında hdp nin coğunlukla evet dediği çıkmış ortaya. Zorla hayır dedirtmeleri(!) işe yaramadıysa demek ki. Kimlerle aynı oyu vermiş oldunuz şimdi? Tuh ya.

Bir uyandirma cabasi herkeste allah kolaylik versin.

Iki tarafta karsidakine uyanin artik diyor.
Dunku sonuca gore demekki uyanik olanlarda baya uyanik uyuyanlarda.

Herkes artik daha saygi duymali karsi tarafa.

Çok ilginç
Halbuki doğu oylarına bakıldığında hdp nin coğunlukla evet dediği çıkmış ortaya. Zorla hayır dedirtmeleri(!) işe yaramadıysa demek ki. Kimlerle aynı oyu vermiş oldunuz şimdi? Tuh ya.

Allah Allah sen doğuyu neresi sanıyorsun acaba harita bilgin varsa bir bak derim.
Evet tüh yaa..:işsiz:

Bir akıllı sizsiniz zaten .:kahve: Ah siz olmasanız ne yapardık?
Hala konuşuyoruz evet ve hep konuşacağız sizin gibi.

Biz olmasaydık çukura daha erken batardınız biz varız 2017yi buldu çukura batmanız. Konuş sen konuş kaçacak ülke ararken de göreceğim senin konuşmalarını. Mesleğim icabı yargıda olacağım benim mesleğimi hakkıyla tarafsız yapmama izin vermediniz adaletin zerresini hak etmiyorsunuz evet verenler ben de zerresini göstermeyeceğim hak etmeyen bu sistemi getiren halka.

Sonuç herkes için hayırlara vesile olsun.En Büyük TÜRKİYE.Benim tahminimde aynen birbirine yakın olacaktı sonuçlar.
Çünkü her AKP ve MHP seçmeni evete basmadı.
Çünkü eyaletti ,Erdoğandan sonrası idi ,tek adamlıktı derken hayırcılar iyi çalıştı.
Çünkü meydanlarda maddelerden çok ,birbirleriyle sataşmalar konuşuldu.Halk okusa da maddeleri tam anlayamadı ,şüpheyle yaklaştı.
Ha tek adamlıktı ,tüm yetkileri kendim için bile istemem derken Kılıçdaroğlu,tek adama karşı olduğunu söylerken CHP başkanlık için aday koymayacak mı?Öyle ya madem karşılar aday da koymamaları lazım.Aklımda deli sorular:confused:

Yazılanlardan sonra rahmetli dedem geldi aklıma .
Kendisi Beşiktaş taraftarıydı.
Beşiktaş yenince sevinirdi ama yenilince hakemi satın almışlar derdi.:olamaz:

Hele bir video izledim arka arkaya seri şekilde evet mührü basılan videoyu.
Sandık başında her partiden yetkililer olacak.
Müşahitler ve sandık başkanları olacak.
Kapı açık ,sıra bekleyenler olacak.
Ayrıca güvenliği sağlayan asker ve polisler olacak .
Böyle bir ortamda birçok oy pusulası alıp seri seri evet mührü basılacak öyle mi?
Tabii sonuç belli.İlla çamur atılacak ya ,Kazandılar ama hileyle denecek ya .Yersen...

Biz olmasaydık çukura daha erken batardınız biz varız 2017yi buldu çukura batmanız. Konuş sen konuş kaçacak ülke ararken de göreceğim senin konuşmalarını. Mesleğim icabı yargıda olacağım benim mesleğimi hakkıyla tarafsız yapmama izin vermediniz adaletin zerresini hak etmiyorsunuz evet verenler ben de zerresini göstermeyeceğim hak etmeyen bu sistemi getiren halka.

Bak sen yaa hadi git ordan :kahve:
Türkiyenin yargı sistemi tarafsız yürüyorduda biz mi bozduk .
Sen beni savunacak kapasitede değilsin zaten sana ihtiyacım yok evetçi çevrem çok sen işine bak.

Ben öngörüyü kime demişim sen kime mal etmişsin.
Başörtüyü kim çıkarın artık demiş yav? Hem de böyle bir vaziyette. BU NE CESARETTİR YA RABBİ diyen Melih gÖkçek gibi hissediyorum şuan.
Senin askeriyeye girmen de eminim ki umurlarında değildir ama işte bir kendini çok önemli zannetme huyu var sizde. Kimse büyümemizi istemiyor, kimse bizi çekemiyor falan fıstık. O da öyle bir seydir.
Acaba baska neler demişlerdi? Kehanet gibi bilmişler valla merak ettim diğer söylediklerini.

Ya kime mal edicem iyimisin arkadasim?
Sen cok o gorulu dedin o zaman konusananlara bende sapkin dedim.

O konusanin gercegini soyledim sana anlasilmaz olan nedir?

Yav birde neye inanmiyorsun aklim almiyor yasamamis olabilirsin ama bunlar yasandi.
Nasil sort gozune batip icinden icinden hirslaniyorsa birileri aynen digeride o hirsla annemin ortusunu cekistirebiliyor ucundan tutupta.

Falan fistik degil yani. O gun mayo diyen oyle sahsiyetlerdi o yuzden öngörülü degil benim gozumde.

Sizde onemsemek var ne demek sizde yokmu?
Herkes onemlidir ya hu herkes :)

Saygı duyamadıgınız nedir türk miletimi yoksa milletin iradesimi..
Milli iradeye saygı lütfen

Ne milli iradesi ya siz hala seçimi kazandığınıZı mı sanıyorsunuz? Seçimi aptal saptal mühürsüz oy pusulularının kabulüyle kazandınız böyle bir hukuk skandalı olamaz ya. Önce şerefli olsunlar onlar millet iradesine saygı duysun saçma sapan yöntemlerle kazanılan seçimde ona milli değil başka irade derler anlayana. Mühürsüz oy pusulasının kabulünün hukukta asla açıklaması yok! Nerden mi biliyorum en iyi devlet okulunun hukuk fakültesi mezunuyum yazıklar olsun okuduğum okula verdiğim emeklere hukukub geldiği yere bak

Bak sen yaa hadi git ordan :kahve:
Türkiyenin yargı sistemi tarafsız yürüyorduda biz mi bozduk .
Sen beni savunacak kapasitede değilsin zaten sana ihtiyacım yok evetçi çevrem çok sen işine bak.

Benim kapasitem yok mu? Senin yanından geçemeyeceğin okul mezunuyum ben. Yargı tarafsız değil diye b.ka batması mı gerekiyordu illa ne HSYKdab haberin var ne AYMden bi sus ya. Çoktur evetçi çevren çıkarcılar sizi biz de çıkarcı olsaydık çıkarı hukukun üstünlüğüne tercih ederdik

Ne milli iradesi ya siz hala seçimi kazandığınıZı mı sanıyorsunuz? Seçimi aptal saptal mühürsüz oy pusulularının kabulüyle kazandınız böyle bir hukuk skandalı olamaz ya. Önce şerefli olsunlar onlar millet iradesine saygı duysun saçma sapan yöntemlerle kazanılan seçimde ona milli değil başka irade derler anlayana. Mühürsüz oy pusulasının kabulünün hukukta asla açıklaması yok! Nerden mi biliyorum en iyi devlet okulunun hukuk fakültesi mezunuyum yazıklar olsun okuduğum okula verdiğim emeklere hukukub geldiği yere bak
Ysk nin aciklamasini dinlediniz mi

Sonuç herkes için hayırlara vesile olsun.En Büyük TÜRKİYE.Benim tahminimde aynen birbirine yakın olacaktı sonuçlar.
Çünkü eyaletti ,Erdoğandan sonrası idi ,tek adamlıktı derken hayırcılar iyi çalıştı.
Çünkü meydanlarda maddelerden çok ,birbirleriyle sataşmalar konuşuldu.Halk okusa da maddeleri tam anlayamadı ,şüpheyle yaklaştı.
Ha tek adamlıktı ,tüm yetkileri kendim için bile istemem derken Kılıçdaroğlu,tek adama karşı olduğunu söylerken CHP başkanlık için aday koymayacak mı?Öyle ya madem karşılar aday da koymamaları lazım.Aklımda deli sorular:confused:

Böyle bir ortamda birçok oy pusulası alıp seri seri evet mührü basılacak öyle mi?
Tabii sonuç belli.İlla çamur atılacak ya ,Kazandılar ama hileyle denecek ya .Yersen...

Ya canım tarih tekerrür ediyor ve şaşırmadık tabiki :KK8:
Deli sorularının cevabını vereyim,herhalde ortalığı bize mi bırakacaklar :rolleyes:

Allah Allah sen doğuyu neresi sanıyorsun acaba harita bilgin varsa bir bak derim.
Evet tüh yaa..:işsiz:

Doğudan kastım güneydoğu o kısmı sanırım anlamışsındır da, senin için şöyle bir link bırakıyorum. Üşenmezsen incele lütfen. 1 kasım seçimi ve dün üzerinden gayet güzel karsılastırmalar var. Özellikle il il incelendiği bölüme bak. Gerçi okumazsın belki çünkü sonuclar üzebilir:KK43:
Bölgeden hayır cıkması hdp den evet oylarının da geldiği gerceğini değiştirmiyor. Ki dün cumhurbaşkanımızda bu konuya özellikle değinmişti.
http://www.aljazeera.com.tr/al-jazeera-ozel/evete-kurt-secmen-katkisi

Ya kime mal edicem iyimisin arkadasim?
Sen cok o gorulu dedin o zaman konusananlara bende sapkin dedim.

O konusanin gercegini soyledim sana anlasilmaz olan nedir?

Yav birde neye inanmiyorsun aklim almiyor yasamamis olabilirsin ama bunlar yasandi.
Nasil sort gozune batip icinden icinden hirslaniyorsa birileri aynen digeride o hirsla annemin ortusunu cekistirebiliyor ucundan tutupta.

Falan fistik degil yani. O gun mayo diyen oyle sahsiyetlerdi o yuzden öngörülü degil benim gozumde.

Sizde onemsemek var ne demek sizde yokmu?
Herkes onemlidir ya hu herkes :)

Oyh darlandum.

Amin hayirli olsun ins.

Cok dogru ak parti secmeninin bir kismi vermedi. Ak parti dusunsun biraz nerde hata yaptik diye.

Bir danismandi son gunlerdeki ve mudehale edilmedi. Basit biri degil boyle ileri geri konusmasinin bir bedeli olur ins.

Son yillardaki her secimde elektirik deyip durdular bu sefer ses eden yok galiba.

Hmm hemen bakalım.

Artik mayoyla bile denize giremeyiz... <<< Yapım aşamasında. Misal şort giyip gezmek biraz cesaret işi artık. Ne malum birinin de bizim kafamızı tekmelemeyeceği değil mi? Şortla başladıysak mayoya da sıra gelebilir belli olmaz. Ha bir de sahil kesimin görüşleri malum. Biraz zorluyor suan herhalde.

Hepimize zorla carsaf giydirirler.... <<< Henüz gerçekleşmedi.

Hepimizi kapatirlar.... <<< Henüz gerçekleşmedi.

Cumhuriyet laiklik elden gidicek... <<< Yapım aşamasında. Dün temelleri atıldı.

Yandik bundan sonra bizi konusturmazlar bile.... <<< Buna bir tik atalım. Şuan konuşan her muhalif terörist damgası yiyor. Kimisi dövülüyor, kimisi içeri alınıyor, kimisi tehdit ediliyor. Burada bile insanlar yazacağım ama başıma bir sey gelirse diye korkuyorum diye söze başlıyor.

Valla 2007 yılında konustuklarınızı görürseniz benim yerime tebrik edin. Gayet öngörülülermiş.

Uzun uzun yazmışsın 2kediannesi ama içerik boş. Yapım aşamasında derken bile örneğin yok.
Ilk verdiğin örneğin zıttı da var ayrıca. Otobüste başörtüsü çekilip şiddete maruz kalan kişi de mi unutuldu ve niceleri. Önceleri , sonraları. O zamanlar, bu zamanlar insanlık nerede(ydi) ?

Bu sistemle değil insan olmayan varliklarla alakalı. Her zaman olacak maalesef bu dusmanliklar olduğu sürece.
...

Şuan ki sistem hakkında benimde cekincelerim , korkularım var ancak artık felaket senaryoları çizilmesi kimsenin işine yaramaz.

Ysk nin aciklamasini dinlediniz mi

Dün gece dinledim. YSKda kabul edilmemesi gerektiğine ilişkin kanun var mevzuatta ama kabul edilebileceğine karar vermişler. Böyle bir karar veremez mümküb değil yok böyle bir şey ya sen yasama organı değilsin ne kararı alıyorsun orda kanun var bunu nasıl kabul edebilirim? Hukuk skandalı. Gelmişler bik bik seçim kazandık diyorlar sonra. Kazanırsınız tabi bu kadar dolap dümen niye çevrildi tarafsız hiçbir kurul kalmadı artık

Back