• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Öyle evet bu. Azıcık eğitim olsa o kafa aydınlanacak çünkü. Gerçi bazı kafalar yine nato kafa nato mermer ama. Benim savunacak kapasitede olmadığımı söyledi ben de buna karşılık o göstergeyi sundum sen o kapasitede değilsin diyene lafınız yok ama? Hakkaniyetliyseniz o tarafa da alıntı yapın

Kapasitenizi illa okuduğunuz okul ile mi savunacaksınız ?
Bombacilar , teröristlerin çoğu en iyi üniversitelerin öğrencilerinden seçiliyor.
Kapasite açan okul değildir.

Ve evet tartışmalar esnasında , tezini savunmak yerine karşı tarafa hakaret etmek elbette hoş bir görüntü değil. Bunların toplamıdır kapasite.
Sizin yazdığınız bana daha abes geldi.

Burda bir anket paylaşılmış ya geçenlerde
Evet diyenlerin eğitim seviyesi İLKOKUL ORTAOKUL
hayır diyenler LİSE ÜNİ
Evet diyen yaş ortalaması. 35 .60
Hayır diyenler 18.35

Ulan ben o anketi yapıp bizi yok sayanınnnnn .....
İşte bunun gibilerde birşey oldum sanıyor :KK67:

Kendini ifade ederken karsidakini batirmak guzel degil.
Bunun gibiler demekte hic hos degil.
Konudan cikip kisisel sacmaliga donusuyor

Benim mesleğimi hakkıyla yapmama izin vermeyenler utansın ben hiç utanmıyorum. Bundan sonra göstereceğim ben tarafsız yargıyı. Alıntı yapmayı kes bana yazmıyorum artık

Bu yorumlarını itiraf kabul edip gereğini yapacağım merak etme :kahve:

Bundan bu kadar mı gocundunuz kapasite yok diyene laf yok ben onu söyleyince oo niye söyledin. Bilgimizi yazdık hala daha eski mevzuatı yeni mevzuat diye paylaşıyorlar

Bu forumda en çok gözümün aradığıdır hukuk mezunları. Konularda çok ihtiyaç oluyor .
Ama bas bas , benim geçtiğim yere bile yaklaşamazsin diyen bir avukatın sözleri benim için gecersizdir.. Çünkü hoş değil.
Ilk mesajda sinir anıyla çıkmıştır ağızdan dedim. Yok sonraki mesajlarda hep devam edildi. Bu yüzden yazdım size.

Herkes önce okuduğu okulu yazıp mi söze başlasın ?

Kendini ifade ederken karsidakini batirmak guzel degil.
Bunun gibiler demekte hic hos degil.
Konudan cikip kisisel sacmaliga donusuyor

Boşver ortada konuda yok zaten çünkü adabıyla konuşacak bir muhalefet olmadıkça bizi kötüye teşvik edenler çok olacak.
Aslında tamda konunun içindeyiz hayırcı olarak tehdit ediyor baksana maşaalah

Cumhuriyetimiz,haklarimiz,özgürlügümüz elden gitti havai fişekler patlatiliyor ülkemde Allahim sen akil,fikir ihsan eyle bu insanlara firsat verme bizi zalimin zulmünden bi tek sen korursun.Aydinlik gunlerimiz karardi.
Hakkimizda hayirlisi artik..
Dışarı da gösteri yapan insanlar bunların sözlük anlamını bile bilmiyor...Makar
Buna alet olan herkes sürüm sürüm sürünür inşallah vakti geldiğinde.. .
AMİNNN...vicdanlar ne durumda Rahat mı?Vicdanı olmayan insandan korkarım ben...Bi parti uğruna bu ülkede vicdan öldü kör sağır dilsiz....

Boşver ortada konuda yok zaten çünkü adabıyla konuşacak bir muhalefet olmadıkça bizi kötüye teşvik edenler çok olacak.
Aslında tamda konunun içindeyiz hayırcı olarak tehdit ediyor baksana maşaalah

Son düzenleme:
Hayatımın başka hiçbir alanında bana uğramayan tutuculuk konu siyaset olunca kendini gösteriyor nedense. Yani fikrimi açık açık beyan etmekten hoşlanmıyorum. Kime oy atıcan diyenlere sana ne diyorum :) Ulu orta fikir beyan edilecek konu olsa perdeleri çekip gizli gizli oy kullanılmazdı diye düşünüyorum. En yakınlarım bile bir türlü emin olamıyorlar sağcı mıyım solcu mu :KK53:

Benim verdiğim oy çoğunluk mu değil mi önemli değil. İçim rahat çünkü oy kullandım, söz hakkım var. Sonuç ne olursa olsun can güvenliğimizin olduğu mutlu ve aydınlık bir gelecek olur umarım.

Sadece bunu söylemek istedim :)

Back