sağolsana çooook geniş bir yaşam alanı sunuyorum şimdi.
benim dışımda herkese konuş ama bana konuşma.
oldu mu?
Öylemi aynı şekilde anayasa değişikliğini takep eden hdp olsa evet mi diyektiniz
Gidin yabariz erdoğan mitinlere katıldıktan sonra %7 oranında artış kaydedilmiş
Erdoğan için değilmişte vatan millet içinmiş
basladi yine susmazdaNe olur beni ciddiye al kuzum
Müslümanlıkla alakası nedir bu durumun?Çok iyi müslüman oldukları için mi mühürsüz zarfları da kabul ediyorlar?
Mesaj at canım. Reisin burdan göremez.SENİ BAŞKAN YAPTIK REİS!!!!
E tamam bende kimin ihmali varsa ya da hile hurdası varsa ona diyorum.Müslümanlıkla alakası nedir bu durumun?
Tam anlamadınız sanırım, seçmenin kullandığı tercih mühüründen bahsedilmiyor; sandık kurulu başkanının ihmali var burada, zarfa ve pusulaya basması gereren mühür mevzu olan. Yani seçmen neye bastısa mührü o geçerli.
atıyorum merak etme :)Mesaj at canım. Reisin burdan göremez.
Yani????Büyük şehirlerin hemen hepsi HAYIR.
Öfff git başka yerde trolle insanları Allah rızası içinBaşbakan'dan yine meşhur şarkıyla cevap:
"gece gölgenin rahatına bak,
evet çıktı keyfine bak"
:)
ne demek baskın bir oy cıkmadıgı ıcın uzgunum ya bu ulkede sadece sızın duşuncenızdekı ınsanlar yok tamam mı bunu bıraz kavrayın artık!ben bunu açıkladım zaten ,Erdoğan'ı ilk ağızdan dinleyene kadar kararım hayırdı (tabi parti seçimi olsa kesinlikle Erdoğanı seçerdim ,içimde hiç bir şüphe olmadan)
ve dinledim ikna oldum EVET verdim pişman değilim ama baskın bir oy çıkmadığı için uzgünüm ve sorguluyorum
Hdp açık açık pkknın partisi ülkeyi birletirmek adına değil ,ayrıştırmak ve bölmek adına bir anayasa yapar ,hainyasa yapar konuşmaya bile değmez hdpyi
ama chp dersen okurdum ,irdelerdim
Niye üzerine alındınki! Adamlar ysk damgası olmayan oyları gecerli sayıyorlarsa bu sahtelarlık hırsızlık değilmidir???siz acsaydiniz bir memur olarak.o zaman sizde o.hirsizlarin icinde olurdunuz :) onlar memur kendileri o.goreve gonullu gidiyor.halktan insanlar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?