Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketAnayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?
Ay pardon görmezden gelmedim akıllı, inançlı, milletini seven, çabalayan bir lider demek Bir ülke demek ...ha sen seversin, sevmessin o ayrı ülkemin istikrarı için EVET
Duble yollar için Evet suriyeliler için Evet cbnimiz için Evet kafaya bak ya istikrarmis neyin istikrari bütün batı bize düşman isteseler al aşağı ederler bizi sen saniyo musun yapmazlar cb kışkırtıyor onları hemde bizde karsi
ayeti kaldırdım yalnız amacım hayır verenleri hain,düşman göstermek değildi ,Rabbim bilsin ne deyim ....
artı açıklamak gerekirse
kendimize bakmalıyızdı ,demekki birşeyler eksikmiş ,demekki bazı şeyleri görememişiz ,yani kendimize öz eleştiri idi Ülkem için vatanım için hangisi hayırlıysa o olsun diye dua ettim .Artı sandığınız gibi fanatiklikle değil araştırarak ,özümseyerek vermeye çalıştım oyumu
Beni burada bilen bilir ,yanlış anlamaya o kadar meyillisiniz kii... ne deyimm
bana hakaret edenleri bildirdim,eğer hatalıysam benide banlarlar yapacak birşey yok ,sitenin kurallarını ihlal ettiysem kusura bakmayın malum uzun süredir yokum Mune Kazen
Sandık başlarından direk bildiriliyor genel merkezlere Tv da verilen veriler bunlardır Daha sonra sandık başkanları sandıkları teslim ediyor Ysk teslim alıp kontrol edip onayladığı yüzdeyi veriyor
Ay pardon görmezden gelmedim akıllı, inançlı, milletini seven, çabalayan bir lider demek Bir ülke demek ...ha sen seversin, sevmessin o ayrı ülkemin istikrarı için EVET
Oyunu kullanmadın mı Kakao hala büyük harflerle evet yazıyorsun bitti oylama Sana oyun ne diye sormamış zaten sen açıklaman olmadığı için evet yazıp geçiyorsun tabi olmayan düşünceyi yazamazsın sende haklısın.
ayeti kaldırdım yalnız amacım hayır verenleri hain,düşman göstermek değildi ,Rabbim bilsin ne deyim ....
artı açıklamak gerekirse
kendimize bakmalıyızdı ,demekki birşeyler eksikmiş ,demekki bazı şeyleri görememişiz ,yani kendimize öz eleştiri idi Ülkem için vatanım için hangisi hayırlıysa o olsun diye dua ettim .Artı sandığınız gibi fanatiklikle değil araştırarak ,özümseyerek vermeye çalıştım oyumu
Beni burada bilen bilir ,yanlış anlamaya o kadar meyillisiniz kii... ne deyimm
bana hakaret edenleri bildirdim,eğer hatalıysam benide banlarlar yapacak birşey yok ,sitenin kurallarını ihlal ettiysem kusura bakmayın malum uzun süredir yokum Mune Kazen
evet verdiniz ve secim sizin lehinize sonuclandıgını dusundugunuz icin.. Ve şunu iyi bilin ki, ey mü'minler! Düşmanı öldüren siz değildiniz, Allah'tı onları öldüren. Onlara attığın zaman sen atmadın, ama Allah attı. Bu da Allah'ın güzel bir denemeyle mü'minleri denemesi içindi. Şüphesiz ki Allah, herşeyi iştendir, bilendir. paylasımınız bu.. cocukmuyuz ne amacla paylastınız burda ki dusman kim peki soylermisiniz nasıl bir alaka kurmamızı bekliyorsunuz ve evet bu sekilde sanki biz Allahın kotu gordugu insanlarmısız gibi gostermeye calısarak bizim gunahımızı alıyorsunuz