Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
ama kabul edin lutfen o ayet olmadı cunku burda iki taraf var bir evet veren bir de hayır hayır cıksa ben boyle birsey paylassam sizde derdiniz dusman bizmiyiz diye..benim orda lehinize derken evet verdiniz ve evet cıktı buda sizin isteginiz oluyor anlamındaydı

Arkadaşlar münafıklara cevap vermeyiniz. Onlar dini kendilerine göre kullanarak ortalıkta fitne yayarlar. Karşılık vermeyelim ki amaçlarına ulaşamasınlar.
Müslüman dinini, ucuz siyasete alet etmez.
Kimleri ne hakla münafık olarak nitelendirdiğinizi sorabilir miyiz

Bilmez misin, hanidir Allah'i da, Kuran'i da kendi tekellerine aldilar. Kendilerinden gerisi kafir.

Bu benim lehimemi ,ALLAH aşkına ülkenin sistemini oyladık ,Recep Tayyip Erdoğanı değil,
Öylemi aynı şekilde anayasa değişikliğini talep eden hdp olsa evet mi diyecektiniz
Gidin ya bariz erdoğan mitinlere katıldıktan sonra %7 oranında artış kaydedilmiş
Erdoğan için değilmişte vatan millet içinmiş

yanlış anladınız...

vatanımdaki vatanımız adına kendi düşüncesiyle hayır diyenlere neden hain diyeyim ,sonuçta evet verende ,hayır verende bizim insanımız

Ay pardon görmezden gelmedim akıllı, inançlı, milletini seven, çabalayan bir lider demek Bir ülke demek ...ha sen seversin, sevmessin o ayrı ülkemin istikrarı için EVET
Ülkenin istikrarı tek bi insana bağlı olsaydı kurtuluş savaşında onca şehit vermezdik.. demekki 1kişiyle kurulmuyomuş gelecek. Ama ne yazıkki geçmişimiz unutturuluyo.
Ben bastığım her toprak zerresindeki şehidimin kanına hürmet ederim.
Cumhuriyet varken ne zararı olduki size bunu anlamıyorum.
Neyse artık sabaha süper güç türkiye olarak abd yi rusyayı japonyayı sollamış olarak uyancaz demekki (!)

hayırcı arkadaşlar,
siz nasıl YSK yı evetçi gösteriyorsanız
bence YSK dibine kadar hayırcıdır.
önceki seçimlerde gördük bunu.

o yüzden gerilmek yerine yarını bekleyelim.
evet yüksek oran olarak tescillenirse, siz itiraz edersiniz.

hayır tescillenirse, biz itiraz ederiz.

kimse memnun değil yani.

ama sonuç olarak Allah'ın izniyle;

SENİ BAŞKAN YAPTIK REİS!!!!

üniversite sınavına 1 dk geç geldiği için yüzlerce çocuğun bir senesini ye..
seçimden önce açıkladığın mühürsüz oylar geçersizdiri seçim bitince öyle uygun gördük diyerek geçerlidir de..
yatacak yeriniz yok .
keserin sapı size dönük olduğunda herşey mübah dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…