- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.928
- 133
ben bunu bildirdim zaten sıkıntı yokAyeti kaldirdigin için zaten ban yiyeceksin.paylaşmadan önce dusunecektin :)
AynenSonuç hayır çıksa bunca dalavereye rağmen diyeceğiz
he he vedebu he he seni hic ciddiye almadim kac senedir zatenSonuç hayır çıksa bunca dalavereye rağmen diyeceğiz
ama kabul edin lutfen o ayet olmadı cunku burda iki taraf var bir evet veren bir de hayır hayır cıksa ben boyle birsey paylassam sizde derdiniz dusman bizmiyiz diye..benim orda lehinize derken evet verdiniz ve evet cıktı buda sizin isteginiz oluyor anlamındaydıBu benim lehimemi ,ALLAH aşkına ülkenin sistemini oyladık ,Recep Tayyip Erdoğanı değil,
ki öyle olsaydı şu an çok çok mutlu olabilirdim ,sonuçta %51 küsür mutlu bu anayasadan ,%49 u değil ,ne olacak göreceğiz
aa demokrasi, çok seslilik, hoşgörü falan..off off off bence sen hiç konuşma ya.
Kimleri ne hakla münafık olarak nitelendirdiğinizi sorabilir miyizArkadaşlar münafıklara cevap vermeyiniz. Onlar dini kendilerine göre kullanarak ortalıkta fitne yayarlar. Karşılık vermeyelim ki amaçlarına ulaşamasınlar.
Müslüman dinini, ucuz siyasete alet etmez.
Bilmez misin, hanidir Allah'i da, Kuran'i da kendi tekellerine aldilar. Kendilerinden gerisi kafir.Siz bu ayeti yazarak ne demek istiyorsunuz??? Ayette bahsi geçen düşman kim ya kim??? Sendeki nasıl bir cesaret nasıl bir cahillik ya. Tiksiniyorum senin gibilerden. Milleti böyle böyle birbirine düşman ettiniz. ne geçiyor elinize kime niye yaraniyirsunuz??????
Öylemi aynı şekilde anayasa değişikliğini talep eden hdp olsa evet mi diyecektinizBu benim lehimemi ,ALLAH aşkına ülkenin sistemini oyladık ,Recep Tayyip Erdoğanı değil,
yanlış anladınız...ama kabul edin lutfen o ayet olmadı cunku burda iki taraf var bir evet veren bir de hayır hayır cıksa ben boyle birsey paylassam sizde derdiniz dusman bizmiyiz diye..benim orda lehinize derken evet verdiniz ve evet cıktı buda sizin isteginiz oluyor anlamındaydı
İsterseniz özelden konuşabiliriz.Kimleri ne hakla münafık olarak nitelendirdiğinizi sorabilir miyiz
Ülkenin istikrarı tek bi insana bağlı olsaydı kurtuluş savaşında onca şehit vermezdik.. demekki 1kişiyle kurulmuyomuş gelecek. Ama ne yazıkki geçmişimiz unutturuluyo.Ay pardon görmezden gelmedim akıllı, inançlı, milletini seven, çabalayan bir lider demek Bir ülke demek ...ha sen seversin, sevmessin o ayrı ülkemin istikrarı için EVET
aa demokrasi, çok seslilik, hoşgörü falan..
pardon.
siz sadece sizin gibilere yaşam hakkı tanırdınız. :)))
Genelden bu acıklamayı yaptıgınıza göre acıklamasını da yapabileceğinizi sanmıstım. Cok acıklayıcı yanıtınız için tesekkurlerİsterseniz özelden konuşabiliriz.
Bu ülkenin sınavı ne kadar zor ya..... Ahhh ah....Bilmez misin, hanidir Allah'i da, Kuran'i da kendi tekellerine aldilar. Kendilerinden gerisi kafir.
Ne olur beni ciddiye al be kuzumhe he vedebu he he seni hic ciddiye almadim kac senedir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?