• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Sorabilir mıyım neden muhursuz oylar zarflar gecersiz değil??
ona ben de şaşırdım açıkçası.
ysk son dakika açıklaması yaptı, geçerli sayılacağına dair.
yalanlandı mı o haber?

mesela ben de evetçi biri olarak, hayırların sayısını artırmak için yapılmış son dakika hamlesi olarak düşündüm.

neden ,sizi rahatsız eden ne, benim yorumum sizi ilgilendirmez ,karışmayın lütfen ,kimseye ithamda bulunmuyorum,alıntı yapmıyorum,inaç ile ilgili bir ayette değil,burada kendimize atıfta bulunuyorum demekki hala içimizde birşeyler eksik,yani ALLAH cc böylesini uygun görmüş diyorum çünkü hiç bir zaman evet çıksın diye değil vatanımız için hayırlısı çıksın diye dua ettim ...

sizi bi kaç gündür takip ediyorum , az çok ne minvaldesin anladım ,dürüst olun ve günahınızı aldığımı bizzat bana söyleyin
daha fazla yazacak söze gerek yok

evet verdiniz ve secim sizin lehinize sonuclandıgını dusundugunuz icin..
Ve şunu iyi bilin ki, ey mü'minler! Düşmanı öldüren siz değildiniz, Allah'tı onları öldüren. Onlara attığın zaman sen atmadın, ama Allah attı. Bu da Allah'ın güzel bir denemeyle mü'minleri denemesi içindi. Şüphesiz ki Allah, herşeyi iştendir, bilendir.
paylasımınız bu.. cocukmuyuz ne amacla paylastınız burda ki dusman kim peki soylermisiniz nasıl bir alaka kurmamızı bekliyorsunuz ve evet bu sekilde sanki biz Allahın kotu gordugu insanlarmısız gibi gostermeye calısarak bizim gunahımızı alıyorsunuz

evet ya cok ilginc anadolu ajansı kendi actı heralde gidip gelde guven iste
Sandık başlarından direk bildiriliyor genel merkezlere
Tv da verilen veriler bunlardır
Daha sonra sandık başkanları sandıkları teslim ediyor
Ysk teslim alıp kontrol edip onayladığı yüzdeyi veriyor

Arkadaşlar münafıklara cevap vermeyiniz. Onlar dini kendilerine göre kullanarak ortalıkta fitne yayarlar. Karşılık vermeyelim ki amaçlarına ulaşamasınlar.
Müslüman dinini, ucuz siyasete alet etmez.
Ama aynı şeyi yapıyorsunuz
Keşke farklı şekilde uyarsanızda bir manası olsa

Back