- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
sebep?
Cunku dusmani oldurendir bilmem ne demek bunca insanin inancina saygisizlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sebep?
Sen niye hayircilari düşman olarak gosteriyosun yada goruyosun o ayette ne yazıyo haberin var mi??sebep?
kim hirsiz? o sandiklarin basinda hayir diyende var evet diyende siz butun sandik acan gorevlileri hirsizmi yaptiniz simdiSonuclara inanmayın arkadaşlar, hepsi yalan...
Sandıklardan hayır çıkıyor. Hırsızlık ve sahtekarlık iş başında.
Evetkim hirsiz? o sandiklarin basinda hayir diyende var evet diyende siz butun sandik acan gorevlileri hirsizmi yaptiniz simdi
Sorumu görnezden geldiniz .aydınlatın biziSiz Erdoğan ı mı oyladınız ?? Erdoğan ı seviyor musunuz sevmiyor musunuz anketi yapıldıda haberimiz mi yok
Biz geleceğimizi devletimizin istikbalini oyladık ama hay allah yanlış mı yaptık
Galibaevet ya cok ilginc anadolu ajansı kendi actı heralde gidip gelde guven iste
Sorumu görnezden geldiniz .aydınlatın biziSiz Erdoğan ı mı oyladınız ?? Erdoğan ı seviyor musunuz sevmiyor musunuz anketi yapıldıda haberimiz mi yok
Biz geleceğimizi devletimizin istikbalini oyladık ama hay allah yanlış mı yaptık
çünkü sandık başı görevlileri sayım biter bitmez, telefonla bildiriyor parti merkezlerine.evet ya cok ilginc anadolu ajansı kendi actı heralde gidip gelde guven iste
siz acsaydiniz bir memur olarak.o zaman sizde o.hirsizlarin icinde olurdunuz :) onlar memur kendileri o.goreve gonullu gidiyor.halktan insanlar yani
neden ,sizi rahatsız eden ne, benim yorumum sizi ilgilendirmez ,karışmayın lütfen ,kimseye ithamda bulunmuyorum,alıntı yapmıyorum,inaç ile ilgili bir ayette değil,burada kendimize atıfta bulunuyorum demekki hala içimizde birşeyler eksik,yani ALLAH cc böylesini uygun görmüş diyorum çünkü hiç bir zaman evet çıksın diye değil vatanımız için hayırlısı çıksın diye dua ettim ...Allahi kitabi karistirma
boyle boyle guzel alıyorlar gunahlarımızı bosverin:) sayelerinde kalmadı:)
Ne uzuluyosun canım emin ol biz gene en doğrusunu yaptık evet diyen arkadaşlar düşünsünAllah sonumuzu hayır etsın ezanımız dınmesın bayragımız ınmesın ınsallah hayır dedık olmadı ınsallah hayırlısı olsun artık... ınsallah bekledıgımız gıbı olmaz ınsallah hersey daha guzel olur yapacak bısey yok uzulmekten baska
Ee en başından beri Hayırlısı olsun denmedi mi burada ?
Hayırlısı oldu demekki
Siz bu ayeti yazarak ne demek istiyorsunuz??? Ayette bahsi geçen düşman kim ya kim??? Sendeki nasıl bir cesaret nasıl bir cahillik ya. Tiksiniyorum senin gibilerden. Milleti böyle böyle birbirine düşman ettiniz. ne geçiyor elinize kime niye yaraniyirsunuz??????Dualarımızn karşılığı budur belkide ,daha iyi bir sonuç olsa iyi güzel olurdu ama Rabbimin vardır bir bildiği
Ve şunu iyi bilin ki, ey mü'minler! Düşmanı öldüren siz değildiniz, Allah'tı onları öldüren. Onlara attığın zaman sen atmadın, ama Allah attı. Bu da Allah'ın güzel bir denemeyle mü'minleri denemesi içindi. Şüphesiz ki Allah, herşeyi iştendir, bilendir.
ben mi?Sen niye hayircilari düşman olarak gosteriyosun yada goruyosun o ayette ne yazıyo haberin var mi??
Bu ne basiretsiz bir yorumdur yahu?Dualarımızn karşılığı budur belkide ,daha iyi bir sonuç olsa iyi güzel olurdu ama Rabbimin vardır bir bildiği
Ve şunu iyi bilin ki, ey mü'minler! Düşmanı öldüren siz değildiniz, Allah'tı onları öldüren. Onlara attığın zaman sen atmadın, ama Allah attı. Bu da Allah'ın güzel bir denemeyle mü'minleri denemesi içindi. Şüphesiz ki Allah, herşeyi iştendir, bilendir.