• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
1.5 milyon gecersiz oy gecerli sayıldı deniyor her secimde boyle seyler olmak zorunda mı ya

evet ya cok ilginc anadolu ajansı kendi actı heralde gidip gelde guven iste
çünkü sandık başı görevlileri sayım biter bitmez, telefonla bildiriyor parti merkezlerine.
veya bir kısmı twitliyor sonuç kağıtlarını.
ysk da resmi olarak onaylıyor.

Allahi kitabi karistirma
neden ,sizi rahatsız eden ne, benim yorumum sizi ilgilendirmez ,karışmayın lütfen ,kimseye ithamda bulunmuyorum,alıntı yapmıyorum,inaç ile ilgili bir ayette değil,burada kendimize atıfta bulunuyorum demekki hala içimizde birşeyler eksik,yani ALLAH cc böylesini uygun görmüş diyorum çünkü hiç bir zaman evet çıksın diye değil vatanımız için hayırlısı çıksın diye dua ettim ...
boyle boyle guzel alıyorlar gunahlarımızı bosverin:) sayelerinde kalmadı:)

sizi bi kaç gündür takip ediyorum , az çok ne minvaldesin anladım ,dürüst olun ve günahınızı aldığımı bizzat bana söyleyin
daha fazla yazacak söze gerek yok

Allah sonumuzu hayır etsın ezanımız dınmesın bayragımız ınmesın ınsallah :KK43: hayır dedık olmadı ınsallah hayırlısı olsun artık... ınsallah bekledıgımız gıbı olmaz ınsallah hersey daha guzel olur yapacak bısey yok uzulmekten baska :KK43:
Ne uzuluyosun canım emin ol biz gene en doğrusunu yaptık evet diyen arkadaşlar düşünsün

:KK51:Dualarımızn karşılığı budur belkide ,daha iyi bir sonuç olsa iyi güzel olurdu ama Rabbimin vardır bir bildiği En Büyük TÜRKİYE

Ve şunu iyi bilin ki, ey mü'minler! Düşmanı öldüren siz değildiniz, Allah'tı onları öldüren. Onlara attığın zaman sen atmadın, ama Allah attı. Bu da Allah'ın güzel bir denemeyle mü'minleri denemesi içindi. Şüphesiz ki Allah, herşeyi iştendir, bilendir.
Siz bu ayeti yazarak ne demek istiyorsunuz??? Ayette bahsi geçen düşman kim ya kim??? Sendeki nasıl bir cesaret nasıl bir cahillik ya. Tiksiniyorum senin gibilerden. Milleti böyle böyle birbirine düşman ettiniz. ne geçiyor elinize kime niye yaraniyirsunuz??????

:KK51:Dualarımızn karşılığı budur belkide ,daha iyi bir sonuç olsa iyi güzel olurdu ama Rabbimin vardır bir bildiği En Büyük TÜRKİYE

Ve şunu iyi bilin ki, ey mü'minler! Düşmanı öldüren siz değildiniz, Allah'tı onları öldüren. Onlara attığın zaman sen atmadın, ama Allah attı. Bu da Allah'ın güzel bir denemeyle mü'minleri denemesi içindi. Şüphesiz ki Allah, herşeyi iştendir, bilendir.
Bu ne basiretsiz bir yorumdur yahu?
Hayırdır dinimiz imanımız sorgulandı da onu mu oyladık biz? Yönetim şekli değişmesine ne tuhaf manalar yüklüyorsunuz.

Back