- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama öyle olduğunu İyi biliyorsun tadlumGüzel avuntu.
Istediği kadar çeki düzen versin artık büyük şehirleri alamazVeee, İstanbul Ankara İzmir buralarda hayır çıkmış.varsin çıksın.buda şu demekki Erdoğan partisine çeki düzen verecek ve ona göre adımlar atacaktır bu Oylama gene AKP partisine yaradı açıklar onarilacaktir
Alır, alır merak etme unutma bu anayasanın değiştirilmesi referandumuIstediği kadar çeki düzen versin artık büyük şehirleri alamaz
Siz Erdoğan ı mı oyladınız ?? Erdoğan ı seviyor musunuz sevmiyor musunuz anketi yapıldıda haberimiz mi yokŞunu unutmayalım bu seçim anayasanın değiştirilmesi içindi ve Erdoğan'ın karşısında Hollanda,, İsviçre,,Almanya,, Fransa,,ve, içimizdeki CHP,, MHP,, HDP ye rağmen gene Harika Bir başarı buda şu demekki bu millet Erdoğan'ı seviyor ve sahip çıkıyor.. Bir adam yukarıdakilere karşı üstün başarı helâl olsun
Haticeye değil neticeye bakmak lazım : DBu tabloya kazandık diye bakanlar yazık size
Boş lakirdilar bunlar Bir lider Bir ülke demek tadlum.. Sende Erdoğan için dışarı cikmadinBenim içim hep rahat neden biliyo musun ben hep vatanımi düşünerek hareket ettim sizin gibi bi adam için değil siz darbe günü bile ülke için değil cb için gittiniz aman bişey olmasın ona diye ama diyeceksiniz adım kadar eminim
Tamam ama cb başkan olmasi da var içinde bu demek oluyoki artık Türkiyenin yarısı cbninin gerçek yüzünü görmüş biz siz goremedinizAlır, alır merak etme unutma bu anayasanın değiştirilmesi referandumu
Hayir bu tabloyla kazansaydi zafer diyecektiniz ama.... cok sukur cok guzel kazandik diye bakiyoruz))Bu tabloya kazandık diye bakanlar yazık size
Hımmm... Sizin zihniyetinize gayet uygun bir düşünce. Hatırlıyorum da bir genel seçimden sonra AKP yine zaferle çıkmıştı ve Erdoğan şöyle bir açıklama yapmıştı : gördüğünüz üzere bazı arkadaşlar artık bizimle değil. Onları bazı yanlışları yüzünden eledik. parti içerisinde hallettik.Veee, İstanbul Ankara İzmir buralarda hayır çıkmış.varsin çıksın.buda şu demekki Erdoğan partisine çeki düzen verecek ve ona göre adımlar atacaktır bu Oylama gene AKP partisine yaradı açıklar onarilacaktir
Alakası yok canım erdoganla ne alakasi var lafa gelince darbe yapan askerler tsknin yüzde biri sadece dedi geriye %99 askerimiz var milyonlarca polisimiz var onlar benim guvenligimi sağlayacak devlet benim guvenligimi sağlayacak ben onların değil kusura bakma onlar kendi kuyularina dusuyolardi ama gene siz kandinizBoş lakirdilar bunlar Bir lider Bir ülke demek tadlum.. Sende Erdoğan için dışarı cikmadin