Ayiklansin diye mi zaten belli de değil mi kim oldukları :/at izi it izine karıştı. ayıklansın diye Evet diyorum.
Ayiklansin diye mi zaten belli de değil mi kim oldukları :/
Bunu ışte şu evetcilere bi anlatabilsek 15 senedir ahhh neler güzel olcak ama yokSozde ayıklama yapanların adaletini ergenekonda gördüğüm için tablo benim için çok net, ne istediniz de vermedik dediklerine göre ne istedikleri de ne verildiği de kime verildiği de belli
Kandırıldık diyen önce kendini ayıklasın, sen kandırıldın vatandaş da kandırıldı onları da Allah affetsin o zaman,hem kim ayıklanacak fetö gitti yerine farklı sapıklar geldi hiçbir şey değişmedi
Bunu ışte şu evetcilere bi anlatabilsek 15 senedir ahhh neler güzel olcak ama yok
Keske sandik gorevlilerine soyleseydin. Arkada muhur vardi ama on bostu.. Ozellikle tembih ediyorlardi ortada kalmasin muhur bastiginizda diye. Cift muhur de olmamasi lazimArkadaşlar benim dikkatimi bir şey çekti, merak ediyorum
Bu seçim kağıtlarının (evet ve hayırın) tam orta yerinde TCli bir mühür vardı önlü arkalı
Bu normal mi?
İnternetteki kağıtların ortası boştu o yüzden soruyorum
Keske sandik gorevlilerine soyleseydin. Arkada muhur vardi ama on bostu.. Ozellikle tembih ediyorlardi ortada kalmasin muhur bastiginizda diye. Cift muhur de olmamasi lazim
Senin icin yanmaz. Senin icin Gezi'de de yanmadi. Silahsiz, sarki ile, dans ile protesto yapan, askere polise saldirmadigi halde oradaki binlerce insan yaralandiginda, gozleri cikartildiginda, dove dove olduruldugunde o gun halki degil, polisi destekliyordun. Bugun askerin karsisina dikilen halki. Her zaman ayni taraftasin, kim olurse olsun, seninkilere birsey olmasin yeter..Çok doğru ...
15 yıldır ne davalar , ne ''pardon?'' yanılmışızlar oldu , değil mi ?
15 yıldır desteklediği , çoook seviyordummm dediği kişi yönetiminde ... Şimdi kendi canı yandı ablamızın ..
Ama benim içim yanmadı videoyu izleyince ..
Altı çizile çizile tekerrür eden bir vatan aşkı da göremedim ... Vatan için ölürüz , biz vatana canımızı veririz denilip , havacı karacı pazarlığına tutuşmak gibi .. .ha eyvallah evlat .. tabii ki bunu düşünebilir .ama o zaman kimse bu vatanın bir karış toprağına ölürüz demesin , canımı yesin ...
Yok bana dokunmayan her türlü sürüngen sistemi evla ise her daim ... bende derim oğlun o gece tankla , silahla ... benim oğlumun karşısına da dikilebilirdi . Haberi var yok ... kullanıldı kullanılmadı ... benim oğlumun karşısına dikiliyor ya ... iyi ki içerde derim ... Askerden daha çok şehit , gazi ... darbeye karşı duran halktan ise ... o canlardan biri de benim canım olabilirdi ... bende Erdoğancı değildim ama şimdi oyum Evet , canım yandı 15 Temmuz da ... videosu çekebilirdim ..
İç acısı ... ana acısı ... hepsi aynı işte ... O zaman bana da oğlun her ne olursa olsun devletin askerinin karşısına dikilmese idi diyeceklere ... heh işte bende diyorum ki ... oğlu her ne olursa olsun halkının karşısına dikilmese idi ...
Neyse ...
Adaleti bu dünya da aramayalı çok uzun zaman oldu ...
Keske sandik gorevlilerine soyleseydin. Arkada muhur vardi ama on bostu.. Ozellikle tembih ediyorlardi ortada kalmasin muhur bastiginizda diye. Cift muhur de olmamasi lazim
Şimdi gideceğim oy kullanmaya. Kullanıp sosyal medyaya yükleyenlerin bazılarında ortada mühür var bazılarında yok. Kafam karıştı şimdi yahu.Bana da önlü arkalı mühür olması lazım, yoksa şikayet edin dediler
Hangisi doğru şimdi ya
Şimdi gideceğim oy kullanmaya. Kullanıp sosyal medyaya yükleyenlerin bazılarında ortada mühür var bazılarında yok. Kafam karıştı şimdi yahu.
Şimdi gideceğim oy kullanmaya. Kullanıp sosyal medyaya yükleyenlerin bazılarında ortada mühür var bazılarında yok. Kafam karıştı şimdi yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?