Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
T3 TUTANAK Gönder uygulamasını bilmem paylaştın mı Kazen , kaçırmış olabilirim ama oy verdikten sonra da sürece dahil olabilmek adına süper bir uygulama olmuş,herkes kendi okuluna gidip tutanakları bu uygulama ile ulaştırsa hile hurda minimum düzeye iner münferit diyebiliriz

Telefonlarınıza uygulamayı indirin bilgiler kendi içinde zaten

Hayırlı uğurlu olsun

Ayiklansin diye mi zaten belli de değil mi kim oldukları :/

Sozde ayıklama yapanların adaletini ergenekonda gördüğüm için tablo benim için çok net, ne istediniz de vermedik dediklerine göre ne istedikleri de ne verildiği de kime verildiği de belli

Kandırıldık diyen önce kendini ayıklasın, sen kandırıldın vatandaş da kandırıldı onları da Allah affetsin o zaman,hem kim ayıklanacak fetö gitti yerine farklı sapıklar geldi hiçbir şey değişmedi

Bunu ışte şu evetcilere bi anlatabilsek 15 senedir ahhh neler güzel olcak ama yok

Bunu ışte şu evetcilere bi anlatabilsek 15 senedir ahhh neler güzel olcak ama yok

Ben insanların anlamadıklarını düşünmüyorum birçok kişinin çıkarı var iş umudu var,gebelikleri var, bildiğim çok kişi var bağımı kopardım gizli gizli yapan kimbilir daha kimler var, dolmuşta da duyduğum bir örnek var, adam diyo ki "fetoyla başlar diğerleriyle devam eder kamuda açık olunca akp üyelerini sınavsız alacaklarmış" yani kpss ya da zekasıyla diyim bir yere gelememiş bu işlere umut bağlamış, her herseyin farkında ama herkes kurt değil, kimisi çakal

Keske sandik gorevlilerine soyleseydin. Arkada muhur vardi ama on bostu.. Ozellikle tembih ediyorlardi ortada kalmasin muhur bastiginizda diye. Cift muhur de olmamasi lazim

Keske sandik gorevlilerine soyleseydin. Arkada muhur vardi ama on bostu.. Ozellikle tembih ediyorlardi ortada kalmasin muhur bastiginizda diye. Cift muhur de olmamasi lazim

Bana da önlü arkalı mühür olması lazım, yoksa şikayet edin dediler

Hangisi doğru şimdi ya

Senin icin yanmaz. Senin icin Gezi'de de yanmadi. Silahsiz, sarki ile, dans ile protesto yapan, askere polise saldirmadigi halde oradaki binlerce insan yaralandiginda, gozleri cikartildiginda, dove dove olduruldugunde o gun halki degil, polisi destekliyordun. Bugun askerin karsisina dikilen halki. Her zaman ayni taraftasin, kim olurse olsun, seninkilere birsey olmasin yeter..

Bu olayda asker emir eri. Anasi da bahsediyor ordudaki disiplinden. Onun kendi kendine karar verme yetkisi yok, dur derler durur, yuru derler yurur, ates et derler eder. Ustelik daha toy, daha ogrenci. Belki ki ozellikle secilmis. Iyi bahane oldu, pesinden tum askeri liseler kapatildi. Asker oraya halki vurmaya gitmedi. Ne icin gittigini bile bilmeden gitti. Orada birikmis ve ona saldiran insan toplulugu asiler miydi, ISID miydi, PKKlilar miydi, Halk miydi? Onun bilme hakki bile yok. Ama senin oglun bilerek, isteyerek gidip askerin karsisina dikildiyse, linc etmek icin saldirdiysa oldugunde senin birsey demeye hakkin yok. Bu ulkede Turk askerine saldiranlara vatan haini denir cunki.

Son düzenleme:

Bana da önlü arkalı mühür olması lazım, yoksa şikayet edin dediler

Hangisi doğru şimdi ya
Şimdi gideceğim oy kullanmaya. Kullanıp sosyal medyaya yükleyenlerin bazılarında ortada mühür var bazılarında yok. Kafam karıştı şimdi yahu.

CHPdeki arkadaşım tercihi doğru yere doğru şekilde bastıysan sorun olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…