• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
kal geldi 10 dakikadır kimse yazamadı ....

Videoyu tekrar izledim.

Vicdanım o annenin böyle acı dolu sözlerle evladının başına gelen olayı anlatmasına ne cevap verilir diye düşünürken gözlerim cevapladı.
Yarın sandıkta bunların hesabını soracağız.

Bu annelerin ahı yapışacak yakalarına.

Ben bu anneye hem kiziyorum, hem uzuluyorum. Ta ki kendi canlari yanana kadar seslerini cikarmadilar; Mehmet Bekaroglu gibi hem dindar hem vicdanli ve demokrat insanlara can feda, ama muhalifleri tasviye icin kullandiklari ergenekon iddianemelerini unutmadim ben. Hem varolan bir orgutu yargilamayip isi sulandirdilar, hem de sucsuz gunahsiz bir suru insani icer tiktilar vede akla hayale gelmeyecek sekilde bel alti vurarak. Ali Tatari asla unutmasinlar; ben bu "utancla yasayamam" diye intihar eden insani,intihar etmek kacis gibi gozuken ama insanin yasama durtusune karsi yaptigi bir hareket,. Yillar once satilik kalemler " mermiye kafa atmis, ooo kacis yok, kactin yargilanmaktan" diye bir suru yazi yazdilar. Neymis bir gun adalet herkese laim olurmus, allah zalimi, bir gun kendi yaptigi zulum ile sinarmis.

Ben bu anneye hem kiziyorum, hem uzuluyorum, Ta ki kendi canlari yanana kadar seslerini cikarmadilar; Mehmet Bekaroglu gibi hem dindar hem vicdanli ve demokrat insanlara can feda, ama muhalifleri tasviye icin kullandiklari ergenekon iddianemelerini unutmadim ben. Hem varolan bir orgutu yargilamayip isi sulandirdilar, hem de sucsuz gunahsiz bir suru insani icer tiktilar vede akla hayale gelmeyecek sekilde bel alti vurarak; Ali Tatari asla unutmasinlar; ben bu utancla yasayamam diye intihar eden insani,intihar etmek kacis gibi gozuken ama insanin yasama durtusune karsi yaptigi bir hareket,. Yillar once satilik kalemler " mermiye kafa atmis, ooo kacis yok, kactin yargilanmaktan" diye bir suru yazi yazdilar. Neymis bir gun adalet herkese laim olurmus, allah zalimi, bir gun kendi yaptigi zulum ile sinarmis.

Bizim sorunumuz vicdan.
Onlar gibi olamadığımız için iyiyiz.
Onlar bizi fişler ama biz onlara kucak açarız.
Biz böyle olduğumuz için kazanacağız!

Kesinlikle katılıyorum bu arada.

Sadece Erdoğan a olan güven değil ki Ya 5 yıl 10 yıl sonra daha radikal daha katı biri gelirse ???Sistem oylanıca

Ben yazdım o yazıyı sana da öğretmenim demedim meslek liselilerin hepsinde aynı sorun maalesef var demek istedim...Yani şöyle İHLde nihayetinde bi meslek lisesi yani ordan çıkınca bölümleri neler bilmiyorum da İmam İlahiyatçı oluyorsun..Yani O okullarda çocukları yöneltmek ailelerin suçu maalesef..Neden İHL çalışkan bi çocuk gitsin Anadolu lisesi Fen Lisesi Düz Lise vs.gibi liselere mesela..Şöyle diyorsun ki İHL ye yapılan yanl Tayyip Erdoğan düzeltti çok şükür şuanda giriliyor ya Binlerce meslek liseli hala aynı sıkıntıda bunu kimse değiştirmedi..Meslek Liseliyle Anadolu lisesi fen lisesi ve Hatta kolejlerle aynı sınava bile girmemeli yani açıkçası nerden bakarsan bak canım sistem yanlış ve adaletsiz bunu da maalesef 15 yıllık iktidarda hiç değiştiremedi..Yap boza döndü herşey...

Arkadaşım herkes üniversitede okumak istediği bölüme göre liseye gidecek.Meslek lisesinde torna tesfiye okuyan

ben doktor olacaktım diye ortaya çıkmayacak.

Sabah sandığa vicdanimla gireceğim ve hayır diyeceğim. Erdoğan'ı sevmediğimden ya da başka bana dokunan bir şey olduğundan değil, parlamenter sistemde dahi bunca hata yaşanıyorken heleki başkanlık da nelerin olabileceğini düşünerek hayır diyorum. Bu başkanlığın sonunda eyalet sistemini getireceğini düşünüyorum. Halk da vakti geldiğinde buna karşı bile çıkmayacak. Bunca zaman neye karşı durdularki. Üzgünüm ama kendi soydaslarima güvenmiyorum, yarın güvenilmez birini başkan secerlerse neler olur . Eyalet sistemi canakkeleye ihanettir, hayır hayır hayır.

Herkes seyretsin diye bir daha

Ben ağladım ya bunu izleyince.

İçim acıdı. Çünkü kadın da cidden acı çekiyor anlatırken.

Yazık değil mi, hasta, yürüyemeyen haliyle 3-5 kuruş kazandığı maaşıyla oğlunu o günlere kadar okutabilmiş, emek vermiş

Askeri okula sokabilmiş, kimbilir ne sevinmiştir kazandığı gün.

Bu hiçbir şeyden haberi olmayan, kandırılan gencecik çocukları içeri atmak hak mıdır yani?

Ya arkalarında bıraktıkları ana babaları, sevdikleri, arkadaşları ne olacak?

Çok acı.

Back