Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Oyumuzu kullandık ailecek, umarım herkes gider kullanır...

Arkadaşlar benim dikkatimi bir şey çekti, merak ediyorum

Bu seçim kağıtlarının (evet ve hayırın) tam orta yerinde TCli bir mühür vardı önlü arkalı

Bu normal mi?

İnternetteki kağıtların ortası boştu o yüzden soruyorum

Ogleden sonra kullanicagimm oyunu simdiden hayirli olsun hepimiz icin

Herkes seyretsin diye bir daha

Kahretsin su videoyu gorunce aklima geldi.cok yakinim esnaf onuda iceri aldilar bu olaydan 6 ay bekledi bekledi durusma oldu bisey bulamadilar cikti.ama o surecte esleri kardesleri her goruse gittiklerinde en agir hakaretleri duymus diger mahkumlar.
Hatta anlattida cocuga tecavuz edip icerde yatan adamin biri yakinimin esine agir sozler etmis hep.
Bilip bilmeden kurunun yanin da yasta yandi bu olaylardan.
Sucsuzlar suclulardan daha agir darbalerden aldi.

Binali Yıldırım Fanclub'ın baş fangirlü olarak gidip oyumu kendisinin lehinde kullanacağım.

Tamam doğru olan mühürlü olmasıymış zaten.

Rahatladım.

İnternette öyle provokasyonlar dolaşıyor ki bazı insanların iyi niyetinden şüphe ediyorum artık.

Seri evet basılan bir video var mesela.

Üzerlerinde YSK mührü yok. Belli ki provoke edilmeye çalışılıyor insanlar.

Herkes de gaza gelmiş.

Böyle şeylere kanıp umutsuzluğa düşmeyin arkadaşlar.

Gidip oyumuzu verelim biz, sandıklarımıza sahip çıkalım.

mesela solcu bir sandık başkanının tüm pusulalara mühür bastığına dair görüntüler dolaşıyor sosyal medyada.
iki tarafı da provoke etmek isteyenlerin kimler olduğu, malum.

#EVET dedik geldik.

SENİ BAŞKAN YAPACAĞIZ REİS

Son düzenleme:
at izi it izine karıştı. ayıklansın diye Evet diyorum.

at izi it izine karıştı. ayıklansın diye Evet diyorum.

O itler tek tek belli çünkü kankiyken hepsi kendi eliyle yerleştirildi.Arada atlarda gitti.Niye olduğunu

biraz düşünen, okuyan, sorgulayan biliyor.Neye evet dediğinden haberin yok.Şu an bunları ayıklamak

için hiçbir engel yok.Ayıklamak isteyene.

Yaktılar ateşi kuru yaş cayır cayır.

Durup durup izliyorum, adalet herkes için bir gün gerekecek ....

Çok doğru ...

15 yıldır ne davalar , ne ''pardon?'' yanılmışızlar oldu , değil mi ?

15 yıldır desteklediği , çoook seviyordummm dediği kişi yönetiminde ... Şimdi kendi canı yandı ablamızın ..

Ama benim içim yanmadı videoyu izleyince ..

Altı çizile çizile tekerrür eden bir vatan aşkı da göremedim ... Vatan için ölürüz , biz vatana canımızı veririz denilip , havacı karacı pazarlığına tutuşmak gibi .. .ha eyvallah evlat .. tabii ki bunu düşünebilir .ama o zaman kimse bu vatanın bir karış toprağına ölürüz demesin , canımı yesin ...

Yok bana dokunmayan her türlü sürüngen sistemi evla ise her daim ... bende derim oğlun o gece tankla , silahla ... benim oğlumun karşısına da dikilebilirdi . Haberi var yok ... kullanıldı kullanılmadı ... benim oğlumun karşısına dikiliyor ya ... iyi ki içerde derim ... Askerden daha çok şehit , gazi ... darbeye karşı duran halktan ise ... o canlardan biri de benim canım olabilirdi ... bende Erdoğancı değildim ama şimdi oyum Evet , canım yandı 15 Temmuz da ... videosu çekebilirdim ..

İç acısı ... ana acısı ... hepsi aynı işte ... O zaman bana da oğlun her ne olursa olsun devletin askerinin karşısına dikilmese idi diyeceklere ... heh işte bende diyorum ki ... oğlu her ne olursa olsun halkının karşısına dikilmese idi ...

Neyse ...

Adaleti bu dünya da aramayalı çok uzun zaman oldu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…