Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Tamam arkadaslar, herkes rahatlayabilir. Halk tv den yayinlanan CHP genel merkez numarasini aradim. TC yazan muhur YSK muhuru imis, onde ortada veya arkada iki tarafta bile olsa tehlike yok..

Çok sağol saraylım
Boşa gitti diye burada öldüm öldüm dirildim
Çok çok teşekkürler

benimkinde de on tarafda muhur yoktu arkaya basmıs olabilceklerini dusundum bende yeterki olsun arkası onu farketmiyor demekki:) oy verdik bide oylar gecerli olurmu birileri uyanıklık yapmasın diye dusunuyoruz ya:)

Binali oy kullanmaya 58 otomobil 5 tane de ambulansla gitmis.. Ne dusunuyordu acaba? Sandik basinda kendisini 5 parcaya bolmek isteyen insanlarin bekledigini mi?

Sandık görevlisi pusulayı uzatırken hayırlısı olsun dedi, gülüştük. En azından oyumun güvende olduğunu bilmek çok güzel.

İnşallah hilesiz hurdasız bir seçim olur.

Evet hayır seçimlerinin dışında , " hayırlı olsun " " hayırlı günler " bu kadar dile dolanmiyor. Bu ne yaman çelişki .

Parti seçimi değil , yok bilmem ne değil deyip deyip karşılıklı düşmanlık beslemenin sonucu oylar hep değişti.
.....

Her neyse , ha birde , saraylı , onlarca kandırılmış asker diye mesajlarınız var. Evvelinde de rastladım. Kandirilmayan emir erleri yuzlerceyken bunu yazıp durmaktan bıkmadınız mi ?

referandum, yani halk oylaması. halkın kararı önemli sonuç hoşumuza gitse de gitmese de.

5 sene sonra yeni birini seçer halk ve yeni anayasa maddeleri yapılır.

adalet kimler için nasıl tecelli eder, görürüz hep beraber.

Hayir ciksin isterim ama gercekten verilen oylara gore..insanlar kendi tercihleri ciksin diye usulsuzluk yapiyor ya diyecek birsey yok yapanlarin Allah en tatli canlarindan cikarsin ne cok dolaniyor internette yazik gunah ya hakdan hukukdan bahsedip milletin hakkina giren kim varsa Allah bildigi gibi yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…