Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
darbe tiyatro diyorsunuz yazıklar olsun

Ben

Ben Anıtkabirde secde eden kimse hatırlamıyorum.Şimdi googleda arattım ben mi kaçırdım böyle birşey var mı diye

hiç öyle bir şeye rastlamadım.Siz bi zahmet beni aydınlatır mısınız? Kim ne zaman secde etti???

O gece Kılıçdaroğlu havaalanındaydı ilk tanklarla karşılaştı bizim ilçe teşkilatından kişiler ordaydı Adama gençler diyo ki seni Tank ın üzerine çıkartalım Kılıçdaroğlu Darbe girişimini engelledi diye ortalık ayağa kalksın...Kılıçdaroğlundan gelen cevap:Benim böyle ucuz şovlara ihtiyacım yok..Basın açıklaması yapalım:))))))Şimdi adam havaalanından kaçtı deniliyor bizim gençler haklı çıktı..Keşke şov yapsaymış....

Google a Atataturke secde edenler yazmaniz yeterli

Bide reisi cumhura hakaret edilsin ama ceza yok ban yok

Ama Atatürk e olumsux birsey yazilsin ban var

Adam gercekten diktatör olsaydı bunlari yazabilirmiydiniz

Yazamıyoruz zaten.Şurda Cumhurbaşkanına tek bir hakaret yok, eleştri var.

Siz kaç kişi mahkemelerde bu yüzden biliyor musun?Kaç gazeteci eleştirdiği için kaç tane davası var.

Benim arkadaşımın 17 yaşındaki lise öğrencisi oğlunu sabah 5te polis aldı evinden sosyal medyada eleştirdi

diye.Küfür yok hakaret yok.Siz nerede yaşıyorsunuz ben anlamadım?

Iyi olmuş

Eee kendinle çeliştin, şöyle olsa böyle olmazdı diyordun. Aksi söylenince iyi olmuş. Dikkat edin sizi de sabah 5 te almasınlar. Ayrıca Atatürk'e de hakaret edemezsınız, hem nezaketsız bir şey bu, hem de yasak. Ve yarın öbür gün biri sizin eleştirileri, hakaret diye algılar, sahahın köründe toplanırsınız evden.

Ataturk e hakaret etmedim ki sevmek zorunda miyim dedim

Google a Atataturke secde edenler yazmaniz yeterli

Yazdım işte çıkanlar.

.

Bu mu secde???

Bu mu secde??? Resimin en altındaki yazıyı oku.

Yok bu gibi saçmalıklar var??? Bana Karacaahmette gördüğümü hatırlatacak birşey yok varsa sen koy????

Ataturk e hakaret etmedim ki sevmek zorunda miyim dedim

Yav onu diyorum işte, yeri gelir bunu bile söylemen hakarete girer , çünkü esnetilebilir bu sınırlar. O yüzden başkasına oh olsun deme, şu kısa hayatımdan öğrendiğim bir şey varsa o da; istemediğin, eleştirdiğin, asla yapmam, asla başıma gelmez dediğin şeyler, bir gün gelir seni bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…