Birkaç yıl sonra görüşeceğiz ya
darbe tiyatro diyorsunuz yazıklar olsunKomiksiniz gerçekten.Ayaklanan bir avuç adam.Bu ülkenin polisi var.Halkı sokağa çağırmak nedir???
Bir avuç adamla koca devlet başedemiyorsa aciz demektir.
Tüm ordunun hemfikir olduğu bir darbe olsaydı siz burnunuzu camdan çıkarabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Yaşınız gereği ihtilal görmemişsiniz konuşuyorsunuz.Ben gördüm.Gece yatarsınız sabah kalkarsınız, tüm
mülki idareler asker kontrolüne geçmiş, tüm yönetim kadrosu gözaltında alınmış olur.Aaaa ne oldu ki dediğinzde
kontrol çoktan askere geçmiştir.Öyle 3 büyük şehirde primetime saati ihtilal olmaz.
Onun için darbeyi biz önledik falan zannetmeyin.Devletin başedemeyeceği çapta bir ayaklanma değildi o.
Birileri olayı iyice abartıp kendine destan yazma derdindeydi.
Ataturkun mezari basinda secde edenler ne cabuk unutuldu
Brn Atatürk u sevmek zorundamiyim kanun yada yasa mi bu
Atatürk olmasaydi da olurduk bence çünkü cephede tek Ataturk yoktu
Kusura bakmayin ama ne Tayyip Erdoğan nede Atatürk icin aglayip uzulemem yada ulu vs atledemem
Severm veya sevmem neticede benim gibi insanlar
Ama Atatürk öldü
Tıpkı her insan gibi
O gece Kılıçdaroğlu havaalanındaydı ilk tanklarla karşılaştı bizim ilçe teşkilatından kişiler ordaydı Adama gençler diyo ki seni Tank ın üzerine çıkartalım Kılıçdaroğlu Darbe girişimini engelledi diye ortalık ayağa kalksın...Kılıçdaroğlundan gelen cevap:Benim böyle ucuz şovlara ihtiyacım yok..Basın açıklaması yapalım:))))))Şimdi adam havaalanından kaçtı deniliyor bizim gençler haklı çıktı..Keşke şov yapsaymış....Komiksiniz gerçekten.Ayaklanan bir avuç adam.Bu ülkenin polisi var.Halkı sokağa çağırmak nedir???
Bir avuç adamla koca devlet başedemiyorsa aciz demektir.
Tüm ordunun hemfikir olduğu bir darbe olsaydı siz burnunuzu camdan çıkarabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Yaşınız gereği ihtilal görmemişsiniz konuşuyorsunuz.Ben gördüm.Gece yatarsınız sabah kalkarsınız, tüm
mülki idareler asker kontrolüne geçmiş, tüm yönetim kadrosu gözaltında alınmış olur.Aaaa ne oldu ki dediğinzde
kontrol çoktan askere geçmiştir.Öyle 3 büyük şehirde primetime saati ihtilal olmaz.
Onun için darbeyi biz önledik falan zannetmeyin.Devletin başedemeyeceği çapta bir ayaklanma değildi o.
Birileri olayı iyice abartıp kendine destan yazma derdindeydi.
darbe tiyatro diyorsunuz yazıklar olsun
Google a Atataturke secde edenler yazmaniz yeterliBen
Ben Anıtkabirde secde eden kimse hatırlamıyorum.Şimdi googleda arattım ben mi kaçırdım böyle birşey var mı diye
hiç öyle bir şeye rastlamadım.Siz bi zahmet beni aydınlatır mısınız? Kim ne zaman secde etti???
Bence cok yerinde bir karardiBak okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Devletin başedemeyeceği bir ayaklanma değildi diyorum.Tüm ordunun
değil, bir avuç askerin ayaklanmasıydı diyorum.Halkı sokağa çağırmak luzumsuzdu diyorum.
Çünkü darbeyi nasıl olduğunu bilmiyorsunuz..Darbe olsa halkın ruhu duymaz sabah öğrenir.Burnunu kapıdan çıkaramaz...Yüzlerce kişi sokaklarda ölmez...Halkın can güvenliği esastır....darbe tiyatro diyorsunuz yazıklar olsun
Bide reisi cumhura hakaret edilsin ama ceza yok ban yok
Ama Atatürk e olumsux birsey yazilsin ban var
Adam gercekten diktatör olsaydı bunlari yazabilirmiydiniz
Iyi olmuşYazamıyoruz zaten.Şurda Cumhurbaşkanına tek bir hakaret yok, eleştri var.
Siz kaç kişi mahkemelerde bu yüzden biliyor musun?Kaç gazeteci eleştirdiği için kaç tane davası var.
Benim arkadaşımın 17 yaşındaki lise öğrencisi oğlunu sabah 5te polis aldı evinden sosyal medyada eleştirdi
diye.Küfür yok hakaret yok.Siz nerede yaşıyorsunuz ben anlamadım?
İşte bu zihniyet için HAYIR kendine olunca mağduruz mağduruz başkasına karşı tarafa olunca İyi olmuş...Birde insanlara din öğretmeye kalkıyorsunuz..Vicdanınız adaletiniz yok ki din bilginiz olsun...Iyi olmuş
Kalbimi mi acip baktinizİşte bu zihniyet için HAYIR kendine olunca mağduruz mağduruz başkasına karşı tarafa olunca İyi olmuş...Birde insanlara din öğretmeye kalkıyorsunuz..Vicdanınız adaletiniz yok ki din bilginiz olsun...
Iyi olmuş
iyi olmuş demeniz yeterli anlaşılıyorKalbimi mi acip baktiniz
Ataturk e hakaret etmedim ki sevmek zorunda miyim dedimEee kendinle çeliştin, şöyle olsa böyle olmazdı diyordun. Aksi söylenince iyi olmuş. Dikkat edin sizi de sabah 5 te almasınlar. Ayrıca Atatürk'e de hakaret edemezsınız, hem nezaketsız bir şey bu, hem de yasak. Ve yarın öbür gün biri sizin eleştirileri, hakaret diye algılar, sahahın köründe toplanırsınız evden.
senin gibiler sevmesin zaten mümkünseAtaturk e hakaret etmedim ki sevmek zorunda miyim dedim
Google a Atataturke secde edenler yazmaniz yeterli
Ataturk e hakaret etmedim ki sevmek zorunda miyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?