Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bilerek seçerek yazdım senin diyer arkadaşlarınla atlayacagini bilerek tarafsizsinya bu referandumun sonunu biliyorsun
EVET çıkacak ... Siz yazmaya devam edin burda ne yazılar okudum yazanların üstüne çullaniyorsunuz ben sizi ciddiye alamam ben buraya ne yazarsam yazayim bana diyeceksinizki noktası yok sana kolay gelsin tarafsizsinya diğerlerinin yazısından memnunsun
Ben cociklarimin geleceği için EVET diyorum ...Ne alaka sevgili bir birumut, cogu insan sadece buradan merhaba=merhaba modunda. Esince'nin yazdigi degisiklikler kafana yatti mi? Hadi sen umursamiyorsun tarafsiz yargiyi, ama cocugun yok mu, onlarin tarafsiz bir yargiya ihtiyaci olacagini hic dusunmuyor musun?
Ben cociklarimin geleceği için EVET diyorum ...
PKK fetö Almanya Hollanda hayır diyor
Cumhurbaşkanı miz EVET diyor........ hemben maddelerde öyle hayatımızı etkileyecek birşey görmedim.... sana hangi madde uymadi hangisinden rahatsizsin
Cumhurbaşkanı ni biz seçtik zaten
bir kaç sene sonra umarım tekrar karşılaşırız, bakalım hala aynı fikirde mi olacaksınBen cociklarimin geleceği için EVET diyorum ...
Cumhurbaşkanı miz EVET diyor........ hemben maddelerde öyle hayatımızı etkileyecek birşey görmedim.... sana hangi madde uymadi hangisinden rahatsizsin
Seçtikleriniz :)Ben cociklarimin geleceği için EVET diyorum ...
Anlamıyorlar mümkün değil.Kadın o kadar bilmiyor ki cumhuriyet bana ne kazndırdı diyor.Elindekileri doğduğundanŞaka gibiler yahu. Resmen şeriat geri gelsin diye oy kullanacak arkadaş. Canhıraş savunuyor. O kadar şey yazdım dinimizi araştır demiş.
Geçenlerde bir yerde okumuştum. Şeriatla yönetilen bir ülkede yaşasınlar bir müddet, dönüşte anıtkabirde nöbet tutarlar diyordu
Ilginc. Hepsinden rahatsizim ve hayatimizi eyepde etkileyecek sey var. Umarim yasayipta gormek zorunda kalmayiz.
Memnun olmasak çoğunluk secmezdi dimi ama .. 7 Haziran'da niye kurulmadı niye kuramadiniz hükümeti demekki hayırlısı buymuş koalisyon larla ugrasilmayacak tek seferde 100/ 51 alan olacak mantıklı olan olması olanda bu bunu anlamıyorlar neden anlamıyorlar bununda anlamış değilimbir kaç sene sonra umarım tekrar karşılaşırız, bakalım hala aynı fikirde mi olacaksın
Memnun olmasak çoğunluk secmezdi dimi ama .. 7 Haziran'da niye kurulmadı niye kuramadiniz hükümeti demekki hayırlısı buymuş koalisyon larla ugrasilmayacak tek seferde 100/ 51 alan olacak mantıklı olan olması olanda bu bunu anlamıyorlar neden anlamıyorlar bununda anlamış değilim
İnşallah görüşelim 2/3 yıl sonra da göreceksiniz daha iyi daha ileri olacak Türkiye
Oy kullanma hakki dışında ne kazandirdi cumhuriyet kadına?Ayrica cumhuriyet atalarimizin kaniyla kuruldu yani Tek adamcilik tan bahsederken Mustafa Kamal Atatürk u tek adam haline hatta tanri atledenlere hatırlatayım istedim
Osmanli istesekde istemesek bizim köklerimiz ve ceddimiz
Ve kendi adima bununla gururlaniyorum
Ataturkun mezari basinda secde edenler ne cabuk unutulduBak ben sana kendi gözlerimle gördüğüm bir olayı anlatayım.(istersen sen de gidip görebilirsin)
3 sene önce babamı kaybettim.Cenaze işlemleri için mezarlık müdürlüğünde işimizi bitirdik, gasilhaneye
gidiyoruz mezarlığın içindeki yoldan.Yer Karacaahmet. Bir grup insan toplanmış.Bit ritüel var ve durmak
zorunda kaldık.Arkada bir grup, içinden bir kişi çıkıyor mezarlığın önüne geliyor, eğiliyor dua ediyor
arkasını mezara dönmeden gerigeri yürüyerek grubun yanına geçiyor.Bir başkası çıkıyor, aynı
ritüel.Sonra ben bunu merak ettim.Sordum.Orası RTE nin annesinin mezarlığı, sürekli öyle orası dediler.
Bu kulu nereye koymaktır??? Bu kulu tanrı adletmek değilmidir???
Kimse Anitkabirde böyle bir ritüel yapmıyor.Önce bir dönün savunduğunuz insanlara bakın.
Sizin savunduğunuz insanların çocuklarına bir bakın, bir de benim arkamdan beni kullanarak
bu milletin başına bela olmasın (benim fikrim) diye çocuk yapmayan Atatürk'e bakın.
Yahu Suudi Arabistan da Kadınlar İnsan mıdır?konulu konferans yapılıyo katılanların hepsi Erkek...Bu devirde hadi deyin bana bunlar Hz.Muhammedin soyu..Eşcinsellik hat safhada ,Suudi Arabistanda içki alkol satışı yok 40 dk Bahreyn de gece hayatı o biçim tabii erkeklere ve kadın kölelere...bunun gibi örneklerle dolu ortadoğu..
Birkaç yıl sonra görüşeceğiz yaBeni niye alıntıladın :)) araya mı karıştım
Siz 15 temmuzda neredeydiniz sokakta mi evde mi atm de mi