• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Screenshot_2017-02-11-17-37-38.png
günaydın EVET le günler aydın olacak

Ben bilerek seçerek yazdım senin diyer arkadaşlarınla atlayacagini bilerek tarafsizsinya :işsiz: bu referandumun sonunu biliyorsun
EVET çıkacak :KK9::KK9:... Siz yazmaya devam edin burda ne yazılar okudum yazanların üstüne çullaniyorsunuz ben sizi ciddiye alamam ben buraya ne yazarsam yazayim bana diyeceksinizki noktası yok sana kolay gelsin tarafsizsinya diğerlerinin yazısından memnunsun :duduk:

Ne alaka sevgili bir birumut, cogu insan sadece buradan merhaba=merhaba modunda. Esince'nin yazdigi degisiklikler kafana yatti mi? Hadi sen umursamiyorsun tarafsiz yargiyi, ama cocugun yok mu, onlarin tarafsiz bir yargiya ihtiyaci olacagini hic dusunmuyor musun?

Ne alaka sevgili bir birumut, cogu insan sadece buradan merhaba=merhaba modunda. Esince'nin yazdigi degisiklikler kafana yatti mi? Hadi sen umursamiyorsun tarafsiz yargiyi, ama cocugun yok mu, onlarin tarafsiz bir yargiya ihtiyaci olacagini hic dusunmuyor musun?
Ben cociklarimin geleceği için EVET diyorum ...
PKK fetö Almanya Hollanda hayır diyor
Cumhurbaşkanı miz EVET diyor........ hemben maddelerde öyle hayatımızı etkileyecek birşey görmedim.... sana hangi madde uymadi hangisinden rahatsizsin
Cumhurbaşkanı ni biz seçtik zaten
En Büyük TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı miz EVET diyor........ hemben maddelerde öyle hayatımızı etkileyecek birşey görmedim.... sana hangi madde uymadi hangisinden rahatsizsin
En Büyük TÜRKİYE

Ilginc. Hepsinden rahatsizim ve hayatimizi eyepde etkileyecek sey var. Umarim yasayipta gormek zorunda kalmayiz.

En Büyük TÜRKİYE
bir kaç sene sonra umarım tekrar karşılaşırız, bakalım hala aynı fikirde mi olacaksın

Kim bilir Belki de;
O iki kelimeye odaklanmaktan ziyade
Evvela metni okuyarak idrak ederek ,
Ulkemizin menfaati icin,
Tam Bir Vicdani Kanaat ile oy kullanmak gerekirdi..En Büyük TÜRKİYE

En Büyük TÜRKİYE
Seçtikleriniz :)

Televizyona çıkıp tartışalım falan diyorlar ya….
15 senedir bizlerle tartışmaktan,
karşılaşmaktan kaçıyor…
Karşılaştığımız tek yer var; polisini
gönderiyor, bizimkiler hücrelerde, o sarayda…
Karşılaşıyoruz…

*
Ekrana çıkıp tartışmıyor…
Çünkü dünyaya gözü-kulağı kapalı kendi kitlesi, başkalarından doğrusunu öğrensin istemiyor…

*

Hırsızlığın adını koyamadık mesela…
Biz “hırsızlık” dedik, onlar “17/25 darbesi”dediler…

*

Talanın adını koyamadık…
Biz “talan” dedik, onlar “kentsel dönüşüm”dediler…

*

Cinayetlerin adını koyamadık…
Biz “cinayet” dedik, onlar “fıtrat” dediler…

*

Yalanın adını koyamadık…
Biz “yalan” dedik, onlar “aldanma” dediler…

*

Darbenin adını koyamadık…
Biz “tiyatro” dedik, onlar “Demokrasi zaferi”dediler…

*

Demokrasinin adını koyamadık…
Biz “demokrasi” dedik, onlar “tek adam”dediler…

*

Hukukun adını koyamadık…
Biz “hukuk” dedik, onlar “inlerine gireceğiz”dediler…

*
Cumhuriyetin adını koyamadık…
Biz “cumhuriyet” dedik, onlar “reklam arası”dediler…

*
Atatürk'ün adını dahi koyamadık…
Biz “Atatürk” dedik, onlar “Mustafa Kemal Paşa” dediler…

*
Şimdi referandum günleri, çıkıp anayasayı tartışmak gerekmez mi?..
Biz “denetimsiz tek adam olmaz” diyoruz, o“Neydi o dağ gibi çöpler” diyor…
Biz “Kuvvetler ayrılığı” diyoruz, o “Su bile yoktu” diyor…
Biz “Rejimi değiştiriyorsun” diyoruz, o “Yollar çukurdan geçilmiyordu” diyor…
Biz “Türkiye tek adama teslim edilemez”diyoruz, o “Duble yol yaptık” diyor…
Biz “Hukuk devletini yıkıyorsun” diyoruz, o“Kemal Kılıçdaroğlu SSK'yı batırdı” diyor…
Biz “Böyle demokrasi olmaz” diyoruz, o “Üç saatte İstanbul'dan biniyorsun, İzmir'de iniyorsun” diyor…

*

Dünyanın her yerinde referandum önceleri taraflar ekrana çıkıp tartışırlar, millet dinler, bakar, kararını verir…
Bu 15 yıldır kaçak…
Çünkü sadece kendisini dinleyen kitlenin, başkasını dinlemelerini… Demokrasinin, hukukun, siyasi ahlakın ne anlama geldiğini duymalarını istemiyor…

*

“Hayır” çıkarsa…
O zaman her şeyin doğrusuna dönüp bakacak…
Kaçak, kaçamayacak…

Bekir çoşkun

Şaka gibiler yahu. Resmen şeriat geri gelsin diye oy kullanacak arkadaş. Canhıraş savunuyor. O kadar şey yazdım dinimizi araştır demiş.

Geçenlerde bir yerde okumuştum. Şeriatla yönetilen bir ülkede yaşasınlar bir müddet, dönüşte anıtkabirde nöbet tutarlar diyordu:KK70:
Anlamıyorlar mümkün değil.Kadın o kadar bilmiyor ki cumhuriyet bana ne kazndırdı diyor.Elindekileri doğduğundan

beri kullandığı , okumadığı, sorgulamadığı için de kıymetini bilmiyor.

Ilginc. Hepsinden rahatsizim ve hayatimizi eyepde etkileyecek sey var. Umarim yasayipta gormek zorunda kalmayiz.
bir kaç sene sonra umarım tekrar karşılaşırız, bakalım hala aynı fikirde mi olacaksın
Memnun olmasak çoğunluk secmezdi dimi ama .. 7 Haziran'da niye kurulmadı niye kuramadiniz hükümeti demekki hayırlısı buymuş koalisyon larla ugrasilmayacak tek seferde 100/ 51 alan olacak mantıklı olan olması olanda bu bunu anlamıyorlar neden anlamıyorlar bununda anlamış değilim
İnşallah görüşelim 2/3 yıl sonra da göreceksiniz daha iyi daha ileri olacak Türkiye

Memnun olmasak çoğunluk secmezdi dimi ama .. 7 Haziran'da niye kurulmadı niye kuramadiniz hükümeti demekki hayırlısı buymuş koalisyon larla ugrasilmayacak tek seferde 100/ 51 alan olacak mantıklı olan olması olanda bu bunu anlamıyorlar neden anlamıyorlar bununda anlamış değilim
İnşallah görüşelim 2/3 yıl sonra da göreceksiniz daha iyi daha ileri olacak Türkiye

Beni niye alıntıladın :)) araya mı karıştım:sus:

Oy kullanma hakki dışında ne kazandirdi cumhuriyet kadına?Ayrica cumhuriyet atalarimizin kaniyla kuruldu yani Tek adamcilik tan bahsederken Mustafa Kamal Atatürk u tek adam haline hatta tanri atledenlere hatırlatayım istedim
Osmanli istesekde istemesek bizim köklerimiz ve ceddimiz
Ve kendi adima bununla gururlaniyorum

Bak ben sana kendi gözlerimle gördüğüm bir olayı anlatayım.(istersen sen de gidip görebilirsin)

3 sene önce babamı kaybettim.Cenaze işlemleri için mezarlık müdürlüğünde işimizi bitirdik, gasilhaneye

gidiyoruz mezarlığın içindeki yoldan.Yer Karacaahmet. Bir grup insan toplanmış.Bit ritüel var ve durmak

zorunda kaldık.Arkada bir grup, içinden bir kişi çıkıyor mezarlığın önüne geliyor, eğiliyor dua ediyor

arkasını mezara dönmeden gerigeri yürüyerek grubun yanına geçiyor.Bir başkası çıkıyor, aynı

ritüel.Sonra ben bunu merak ettim.Sordum.Orası RTE nin annesinin mezarlığı, sürekli öyle orası dediler.

Bu kulu nereye koymaktır??? Bu kulu tanrı adletmek değilmidir???

Kimse Anitkabirde böyle bir ritüel yapmıyor.Önce bir dönün savunduğunuz insanlara bakın.

Sizin savunduğunuz insanların çocuklarına bir bakın, bir de benim arkamdan beni kullanarak

bu milletin başına bela olmasın
(benim fikrim) diye çocuk yapmayan Atatürk'e bakın.

Bak ben sana kendi gözlerimle gördüğüm bir olayı anlatayım.(istersen sen de gidip görebilirsin)

3 sene önce babamı kaybettim.Cenaze işlemleri için mezarlık müdürlüğünde işimizi bitirdik, gasilhaneye

gidiyoruz mezarlığın içindeki yoldan.Yer Karacaahmet. Bir grup insan toplanmış.Bit ritüel var ve durmak

zorunda kaldık.Arkada bir grup, içinden bir kişi çıkıyor mezarlığın önüne geliyor, eğiliyor dua ediyor

arkasını mezara dönmeden gerigeri yürüyerek grubun yanına geçiyor.Bir başkası çıkıyor, aynı

ritüel.Sonra ben bunu merak ettim.Sordum.Orası RTE nin annesinin mezarlığı, sürekli öyle orası dediler.

Bu kulu nereye koymaktır??? Bu kulu tanrı adletmek değilmidir???

Kimse Anitkabirde böyle bir ritüel yapmıyor.Önce bir dönün savunduğunuz insanlara bakın.

Sizin savunduğunuz insanların çocuklarına bir bakın, bir de benim arkamdan beni kullanarak

bu milletin başına bela olmasın
(benim fikrim) diye çocuk yapmayan Atatürk'e bakın.
Ataturkun mezari basinda secde edenler ne cabuk unutuldu
Brn Atatürk u sevmek zorundamiyim kanun yada yasa mi bu
Atatürk olmasaydi da olurduk bence çünkü cephede tek Ataturk yoktu
Kusura bakmayin ama ne Tayyip Erdoğan nede Atatürk icin aglayip uzulemem yada ulu vs atledemem
Severm veya sevmem neticede benim gibi insanlar
Ama Atatürk öldü
Tıpkı her insan gibi

Yahu Suudi Arabistan da Kadınlar İnsan mıdır?konulu konferans yapılıyo katılanların hepsi Erkek...Bu devirde hadi deyin bana bunlar Hz.Muhammedin soyu..Eşcinsellik hat safhada ,Suudi Arabistanda içki alkol satışı yok 40 dk Bahreyn de gece hayatı o biçim tabii erkeklere ve kadın kölelere...bunun gibi örneklerle dolu ortadoğu..

Ramazanda hepsi Avrupada ki Amerikeda ki evlerine gider, bayramdan sonra dönerler.

Bide reisi cumhura hakaret edilsin ama ceza yok ban yok

Ama Atatürk e olumsux birsey yazilsin ban var

Adam gercekten diktatör olsaydı bunlari yazabilirmiydiniz

Siz 15 temmuzda neredeydiniz sokakta mi evde mi atm de mi

Komiksiniz gerçekten.Ayaklanan bir avuç adam.Bu ülkenin polisi var.Halkı sokağa çağırmak nedir???

Bir avuç adamla koca devlet başedemiyorsa aciz demektir.

Tüm ordunun hemfikir olduğu bir darbe olsaydı siz burnunuzu camdan çıkarabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?

Yaşınız gereği ihtilal görmemişsiniz konuşuyorsunuz.Ben gördüm.Gece yatarsınız sabah kalkarsınız, tüm

mülki idareler asker kontrolüne geçmiş, tüm yönetim kadrosu gözaltında alınmış olur.Aaaa ne oldu ki dediğinzde

kontrol çoktan askere geçmiştir.Öyle 3 büyük şehirde primetime saati ihtilal olmaz.

Onun için darbeyi biz önledik falan zannetmeyin.Devletin başedemeyeceği çapta bir ayaklanma değildi o.

Birileri olayı iyice abartıp kendine destan yazma derdindeydi.

Back