• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
up_dis.png
0
down_dis.png

Seçimlerin Temel Hükümleri Kanunu'nun 8. maddesine göre kısıtlı olanların (akıl hastalığı veya akıl zayıflığı) seçmen olamayacağı hükmü yer almaktadır.

Böyle bir yazı buldum..

Karısı ona bakıyorum diye bakım parası alıyor üstelik yani zihinsel engelli olarak gösterilmiş belli. Ki raporu falan var yani bilinen bir şey bu. 1-2 hafta ruh ve sinir hastalıkları gibi yerlerde kalıyor. Bildim bileli oy kullanıyor yani Akp'ye.

Karısı ona bakıyorum diye bakım parası alıyor üstelik yani zihinsel engelli olarak gösterilmiş belli. Ki raporu falan var yani bilinen bir şey bu. 1-2 hafta ruh ve sinir hastalıkları gibi yerlerde kalıyor. Bildim bileli oy kullanıyor yani Akp'ye.

Torpilli herhalde diyecemde..

Toplumu germekten başka bir işe yaramıyor bu söylem..:KK43:

zaten yeterince gerildik.dün apartmanın önünde 5-6 tane kadın oturmuş bekliyor bizim komşular da balkonlara çıkmış biri bayrak almış eline diğeri Atatürk posteri bekliyor

önce ne olduğunu anlamadım sonra baktım ki bu kadınlar evet broşürü dağıtıyormuş bizim komşular da apartmana girmesinler diye balkonlara hücum etmişler :KK53:

zaten yeterince gerildik.dün apartmanın önünde 5-6 tane kadın oturmuş bekliyor bizim komşular da balkonlara çıkmış biri bayrak almış eline diğeri Atatürk posteri bekliyor

önce ne olduğunu anlamadım sonra baktım ki bu kadınlar evet broşürü dağıtıyormuş bizim komşular da apartmana girmesinler diye balkonlara hücum etmişler :KK53:

Süper bir dayanışma olmuş En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE banada yolda broşürler denk geliyor..
Kapıya gelen yok bizde,zaten gelemezler içeri bile giremezler..

Böyle böyle ayrışıyoruz işte..Benim de kapıma bir poşet bırakmışlar geçende,içinde birşeyler var,her jelatine evet basmışlar.Evet de olsa hayır da olsa harcanan paralara yazık,hepsi bizim paramız yazık değil mi,o logoyu görünce fikrim mi değişti şimdi benim ?

5 sene Almanya'da yaşadım,hepsinin içini bilirim hiçbiri gelmez,gelirim diyen anlık hava atmak için söyler,yemez yani:KK53:

Valla benim çok çok yakından tanıdığım birinin teyzesi var yurdışında. Sosyal hakların gelişmiş olduğu bir ülkede. Kadının hiç bir mesleği yok, hiç çalışmamış evinde oturuyor haftalık belirli bir miktar ücret alıyor. Yani aylık hesaplanınca ciddi yüksek miktarlar yapıyor. O da birikim yapıp Türkiye'den ev alıyor. Sonra diyor RTE çok iyi. basıyor oyu Akp'ye Evet vermiş şimdide yazmış Güçlü Türkiye'miz için Evet. Cidden çok komik ya. Ee gelsene buraya hadi Güçlü Türkiye istiyon maden elin gavurundan para niye alıyon :) Rte sana versin hadi onu. Gelir mi gelmez. Yurtdışındakilerin oy kullanmasına karşı değilim sonuçta ülkelerinde dönmek isteyenler varsa iyi bir gelecek olsun isteyebilirler de. Yurtdışında yaşa sonra buradaki insandan bir haber Rte çok iyi de.

Beni hatırladınız mı? :D

Şunu şöyle bırakayım

İdolüm teyze :D

Valla benim çok çok yakından tanıdığım birinin teyzesi var yurdışında. Sosyal hakların gelişmiş olduğu bir ülkede. Kadının hiç bir mesleği yok, hiç çalışmamış evinde oturuyor haftalık belirli bir miktar ücret alıyor. Yani aylık hesaplanınca ciddi yüksek miktarlar yapıyor. O da birikim yapıp Türkiye'den ev alıyor. Sonra diyor RTE çok iyi. basıyor oyu Akp'ye Evet vermiş şimdide yazmış Güçlü Türkiye'miz için Evet. Cidden çok komik ya. Ee gelsene buraya hadi Güçlü Türkiye istiyon maden elin gavurundan para niye alıyon :) Rte sana versin hadi onu. Gelir mi gelmez. Yurtdışındakilerin oy kullanmasına karşı değilim sonuçta ülkelerinde dönmek isteyenler varsa iyi bir gelecek olsun isteyebilirler de. Yurtdışında yaşa sonra buradaki insandan bir haber Rte çok iyi de.
Canım oranın şartları çok iyi,ve bana kötü davranan bir Almana da denk gelmedim,gelmezler tabi.En son ben geldim işte ben sondum:KK70::KK70:Ben oy vermelerine karşıyım çünkü buradaki gündemi çoğu yakından takip etmiyor ne yazık ki..

Torpilli herhalde diyecemde..

Valla bilemiyorum artık abisi falan bu işlerde koşturuyordu sanırım. Benim kardeşimde bedensel engelli doğuştan sol kolunda engel var. 4 kişiyiz evde kişi başı düşen gelir hesaplanıyormuş. Kişi başın düşen gelirimiz babamın emekli maaşı 1500 tl böl 4'e. Uff.. zenginmişiz be :)

Valla bilemiyorum artık abisi falan bu işlerde koşturuyordu sanırım. Benim kardeşimde bedensel engelli doğuştan sol kolunda engel var. 4 kişiyiz evde kişi başı düşen gelir hesaplanıyormuş. Kişi başın düşen gelirimiz babamın emekli maaşı 1500 tl böl 4'e. Uff.. zenginmişiz be :)

375 teleee fena depil yani,bozdur bozdur harca işte..
Kardeşin içinde çok geçmiş olsun..

Beni hatırladınız mı? :KK70:

Şunu şöyle bırakayım

İdolüm teyze :KK70:

hahahah :D Teyzeme bak nasıl tek kelime etmeden nasıl da anlatmış derdini :) Geçen evetçinin birini de babam yakaladı. Hayır çıkması sizin içinde Hayır'lı olur dedi gönderdi kadını :) Valla ben anlamadım Evet'e çalışan kimseyi bulmaıyorlar mı burada herkes abi bende çalışıyorum falan beni şirket gönderdi diye bir Evet'e karşıyım der gibi Evet broşürü dağıtıyor :D

hahahah :KK70: Teyzeme bak nasıl tek kelime etmeden nasıl da anlatmış derdini :) Geçen evetçinin birini de babam yakaladı. Hayır çıkması sizin içinde Hayır'lı olur dedi gönderdi kadını :) Valla ben anlamadım Evet'e çalışan kimseyi bulmaıyorlar mı burada herkes abi bende çalışıyorum falan beni şirket gönderdi diye bir Evet'e karşıyım der gibi Evet broşürü dağıtıyor :KK70:

Ortada argüman olmayınca onlar da inanmıyorlardır
Öyle sevgiden falan... yersen...

375 teleee fena depil yani,bozdur bozdur harca işte..
Kardeşin içinde çok geçmiş olsun..

Valla o 375 tl de onların olsun ya :) E-kpps'den 74 aldı ki engelliler düşük puanla atanıyor 69la atanan tanıdıkları var. Bari çocuğa onun hakkını verselerdi. Neyse bu düzen elbet böyle gitmeyecek beklesinler, hep beraber görelim HAYIRlısını :)

Binali Yıldırım kolay yargılanma iş yapmamayı getirir dedi geçen gün.Korkudan iş yapamazmış cumhurbaşkanı.Neden korkuyorsa artık.Her hatayı yap yargılanma.Ne güzel iş.Allah akıl fikir vermiş bize.Tabiki HAYIR.

Back