Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahçelinin var ama Evet gerekçesi . Bak açıklamış
fjfjfjdkdkdjhfhfjfjkallahım sen aklıma mukayet ol
Bahçelinin var ama Evet gerekçesi . Bak açıklamış
Su saydiklarinimi CHP yapacak öğlen, öğlen güldürdün beniHer türlü biata hazırım diyorsun yani. İyi Allah sana uzun ömür versin o zaman kardeşim. Evet Chp'lilere kalmasın meydan aman siz kaosa alışıksınız malum sonra biri çıkar size 80 milyon milletim der, malum siz o %50lik kısım olunca alışık değilsiniz bu söyleme. Fetö'ye soru çalması için fırsat vermez, Sonra mazallah 17-25 aralık gibi büüüyyyyüüük yolsuzluklar olmaz. Ne bilim mesela bir muhalefet ile Chp'li bir genel başkan Trt'de karşılıklı konuşur falan kanallar yandaşlıktan çıkar. Basın özgür olur. Şehitlere kelle denmez mesela, Atatürk'e ayyaş denmez.. Ensar olayı yaşanmaz, bir kerelikten bir şey olmaz diyen "kadın" bakan olmaz... Siyaset alanında Kur-an sallayan Başkakan, cb olmaz. Mazallah gelmesin . Eğer gelirse bunlar olmasa sen nasıl yaşayacaksın ama de mi!!!
Nefret dolu değilim keleş hanım..Ben CHP ye asla güvenmiyorum.net..İçin nefret dolu varya,rte ne derse kabulümdür mantığındasın..
Senin için 2 katı yetmez dahada fazla olsun yeter değilmi,sürüklersiniz kitleleri peşinizden...
Biat edin sizlere yeter kakao...
Su saydiklarinimi CHP yapacak öğlen, öğlen güldürdün beni
Hahahahaaahaaa puhahahahahaha hahaaahahahaa puhahhahaha
Nefret dolu değilim keleş hanım..Ben CHP ye asla güvenmiyorum.net..
Referandum bir parti seçimi değildir yalnız..Su saydiklarinimi CHP yapacak öğlen, öğlen güldürdün beni
ayy dur öyle gülmee :) :) Bir kahkaha geliyor bana sonra gene
Referandum bir parti seçimi değildir yalnız..
sjksjksjksjsjksjksjk hahahahahahaha puhahahahahahaaha
Kakao için önemli değil parti seçimi yada referandum olması...
Koyu bir rte hayranıdır..
Bence pek çok Evet açıklamasından mantıklı ahahahahh
İstediği partiye oy vermekte özgür lakin bu bir parti seçimi değil,sistem değişikliği oluyor farkedelim artık,CHP veya AKP çıkmayacak referandumun sonunda..Kakao için önemli değil parti seçimi yada referandum olması...
Koyu bir rte hayranıdır..
ay gözlerimden yaş geldi. Sıkıldıkça ben bunu izlerim artıkKıssaden hisse hahahahahaha
Her türlü biata hazırım diyorsun yani. İyi Allah sana uzun ömür versin o zaman kardeşim. Evet Chp'lilere kalmasın meydan aman siz kaosa alışıksınız malum sonra biri çıkar size 80 milyon milletim der, malum siz o %50lik kısım olunca alışık değilsiniz bu söyleme. Fetö'ye soru çalması için fırsat vermez, Sonra mazallah 17-25 aralık gibi büüüyyyyüüük yolsuzluklar olmaz. Ne bilim mesela bir muhalefet ile Chp'li bir genel başkan Trt'de karşılıklı konuşur falan kanallar yandaşlıktan çıkar. Basın özgür olur. Şehitlere kelle denmez mesela, Atatürk'e ayyaş denmez.. Ensar olayı yaşanmaz, bir kerelikten bir şey olmaz diyen "kadın" bakan olmaz... Siyaset alanında Kur-an sallayan Başkakan, cb olmaz. Mazallah gelmesin . Eğer gelirse bunlar olmasa sen nasıl yaşayacaksın ama de mi!!!
Su saydiklarinimi CHP yapacak öğlen, öğlen güldürdün beni
İstediği partiye oy vermekte özgür lakin bu bir parti seçimi değil,sistem değişikliği oluyor farkedelim artık,CHP veya AKP çıkmayacak referandumun sonunda..
ay gözlerimden yaş geldi. Sıkıldıkça ben bunu izlerim artık