• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
C3XFNgkWcAAhEN7.jpg

Her türlü biata hazırım diyorsun yani. İyi Allah sana uzun ömür versin o zaman kardeşim. Evet Chp'lilere kalmasın meydan aman siz kaosa alışıksınız malum sonra biri çıkar size 80 milyon milletim der, malum siz o %50lik kısım olunca alışık değilsiniz bu söyleme. Fetö'ye soru çalması için fırsat vermez, Sonra mazallah 17-25 aralık gibi büüüyyyyüüük yolsuzluklar olmaz. Ne bilim mesela bir muhalefet ile Chp'li bir genel başkan Trt'de karşılıklı konuşur falan kanallar yandaşlıktan çıkar. Basın özgür olur. Şehitlere kelle denmez mesela, Atatürk'e ayyaş denmez.. Ensar olayı yaşanmaz, bir kerelikten bir şey olmaz diyen "kadın" bakan olmaz... Siyaset alanında Kur-an sallayan Başkakan, cb olmaz. Mazallah gelmesin . Eğer gelirse bunlar olmasa sen nasıl yaşayacaksın ama de mi!!!
Su saydiklarinimi CHP yapacak öğlen, öğlen güldürdün beni

Nefret dolu değilim keleş hanım..Ben CHP ye asla güvenmiyorum.net..

Akp'ye güven sen millete attığı kazıkları yutuyorsan görüyorsan sessiz kalıyorsan dahada bişi demem sana..
Nefret duyguların hat safada senin...
Değilim deme sakın...

Kakao için önemli değil parti seçimi yada referandum olması...
Koyu bir rte hayranıdır..
İstediği partiye oy vermekte özgür lakin bu bir parti seçimi değil,sistem değişikliği oluyor farkedelim artık,CHP veya AKP çıkmayacak referandumun sonunda..

Her türlü biata hazırım diyorsun yani. İyi Allah sana uzun ömür versin o zaman kardeşim. Evet Chp'lilere kalmasın meydan aman siz kaosa alışıksınız malum sonra biri çıkar size 80 milyon milletim der, malum siz o %50lik kısım olunca alışık değilsiniz bu söyleme. Fetö'ye soru çalması için fırsat vermez, Sonra mazallah 17-25 aralık gibi büüüyyyyüüük yolsuzluklar olmaz. Ne bilim mesela bir muhalefet ile Chp'li bir genel başkan Trt'de karşılıklı konuşur falan kanallar yandaşlıktan çıkar. Basın özgür olur. Şehitlere kelle denmez mesela, Atatürk'e ayyaş denmez.. Ensar olayı yaşanmaz, bir kerelikten bir şey olmaz diyen "kadın" bakan olmaz... Siyaset alanında Kur-an sallayan Başkakan, cb olmaz. Mazallah gelmesin . Eğer gelirse bunlar olmasa sen nasıl yaşayacaksın ama de mi!!!

Su saydiklarinimi CHP yapacak öğlen, öğlen güldürdün beni

Birileri yaparken iyiydi demi...

İstediği partiye oy vermekte özgür lakin bu bir parti seçimi değil,sistem değişikliği oluyor farkedelim artık,CHP veya AKP çıkmayacak referandumun sonunda..

Herkes özgürdür zaten,burada anayasa değişecek çocuk oyuncağı zannediyorlar işte..

ay gözlerimden yaş geldi. Sıkıldıkça ben bunu izlerim artık :KK70:

Komedi resmen yaaa dur bir daha güleyim sjksjksjksksjksjk hahahhahahahah puhahahahaha :KK70:

Back