• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Ben gidemedim
Çünkü bilmiyordum

Değişir abla
Uçaksa ek ücret vermeniz gerekiyor
Otobüsse ücretsiz zaten
Treni çok bilmiyorum ama ücret almazlar sanıyorum

Bu seçimde seçmenler biraz canhıraş
Saatler olsa da yine de gidip oy kullanmak niyetindeler
1 oy, 1 oydur

Artık bildiğim için 20 saat olsa yine gider yine bir adet hayır basarım

Bileti yanmış tekrardan bilet almış olsun ya nasılsa oy kullanacaklar ikiside HAYIR diyecekler En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Bakalım bu sefer nasul geçecek,hakkımızda hayırlısı olsun ..

Bence zaten yurtdışında yaşayan seçmene oy kullandırılması mantıksız
Sonuçta içinde yaşamayacağın ülkeyi neden oylayasın ki
Yaşayan daha iyi hissediyor ülkenin durumlarını
O mantıkla bakarsan az önceki yazdığım gibi bu bölümde yazan çok sayıda yurt dışında yaşayan kişi var.Onlar da yazmasın o zaman.Şu an ülkemizde değiller ama ileride ne olacağı belli değil.Hani bir şiir var ya O misal gelmeseler de bu ülke Onların da ülkesi.

Orda bir köy var, uzakta,
O köy bizim köyümüzdür.
Gezmesek de, tozmasak da
O köy bizim köyümüzdür.

yurtdışında kullanılan oylar "dış işleri bakanlığınca" 16 nisanda tr ye getirilip burda sayılcakmış, pek güven verici:KK53::KK53:

Bileti yanmış tekrardan bilet almış olsun ya nasılsa oy kullanacaklar ikiside HAYIR diyecekler En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Bakalım bu sefer nasul geçecek,hakkımızda hayırlısı olsun ..

Harika ya
Böyle vatandaşlık görevini yapmak için engelleri aşan insanlara hayranım En Büyük TÜRKİYE

O mantıkla bakarsan az önceki yazdığım gibi bu bölümde yazan çok sayıda yurt dışında yaşayan kişi var.Onlar da yazmasın o zaman.Şu an ülkemizde değiller ama ileride ne olacağı belli değil.Hani bir şiir var ya O misal gelmeseler de bu ülke Onların da ülkesi.

Orda bir köy var, uzakta,
O köy bizim köyümüzdür.
Gezmesek de, tozmasak da
O köy bizim köyümüzdür.

Çoğu bana pek de sallamıyor gibi geliyor ne oy verdiğini, neye oy verdiğini
Nasılsa buradayız, rahatız gibi tavırları

Neyse hadi 6 gün kaldı
Bu süreç de bitiyor
O değil de evet de çıksa hayır da çıksa ertesi gün cümbüş(kargaşa) olacak gibi bir his var içimde

Valla evet çıkarsa ve buraya gelip "bak nasıl kazandık" gibi mesajlar atan, Hayırcılar ile dalga geçen şahısları bekledikleri o Büyük Türkiye'nin nasıl bir şey olacağını görmeleri için sabra davet edeceğim :) Terör bitecek diyenleri sabırla bekleyeceğim. Bop'un yollarına taşları her evet oyu ile tek tek dizdiklerini hep beraber göreceğiz. İşte o zaman kim teröristmiş onu da göreceğiz. HAYIR'lısı olsun en iyisi herkes için:)

Zaten yasak değilmi..

Bizim burada bir adam var evli. Yani zihinsel engelli olarak geçiyor mu bilmiyorum. Sonradan olmuş sanırım ama o. İşte çocuk gibi biraz kendi kendine şaplak falan çalıyor falan. Sinirleniyor bazı dönemlerde. Kurttepe, Bakırköy gibi yerlerde kaldı. Maaş alıyor devletten. O da oy kullanıyor. Ama bilmiyorum aynı şey mi , kullanmaya hakkı var mı

Harika ya
Böyle vatandaşlık görevini yapmak için engelleri aşan insanlara hayranım En Büyük TÜRKİYE

Çoğu bana pek de sallamıyor gibi geliyor ne oy verdiğini, neye oy verdiğini
Nasılsa buradayız, rahatız gibi tavırları

Damat ısrarla oy kullanacağız demiş,gözüme iyicene girdi yani helal olsun ona En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Valla evet çıkarsa ve buraya gelip "bak nasıl kazandık" gibi mesajlar atan, Hayırcılar ile dalga geçen şahısları bekledikleri o Büyük Türkiye'nin nasıl bir şey olacağını görmeleri için sabra davet edeceğim :) Terör bitecek diyenleri sabırla bekleyeceğim. Bop'un yollarına taşları her evet oyu ile tek tek dizdiklerini hep beraber göreceğiz. İşte o zaman kim teröristmiş onu da göreceğiz. HAYIR'lısı olsun en iyisi herkes için:)

Bak gör 17 Nisan'da terör jilet gibi kazınıp bitecek...:skandal:

Bizim burada bir adam var evli. Yani zihinsel engelli olarak geçiyor mu bilmiyorum. Sonradan olmuş sanırım ama o. İşte çocuk gibi biraz kendi kendine şaplak falan çalıyor falan. Sinirleniyor bazı dönemlerde. Kurttepe, Bakırköy gibi yerlerde kaldı. Maaş alıyor devletten. O da oy kullanıyor. Ama bilmiyorum aynı şey mi , kullanmaya hakkı var mı

Yanlı bilmiyorsam zihinsel engelli olanlar oy kullanamyorlar..
Bakayım bulursam buraya eklerim..

Bak gör 17 Nisan'da terör jilet gibi kazınıp bitecek...:skandal:[/QUOTE .!.:
:) Dolarda anında düşecek, ülke ekonomisi bir anda canlanacak :) Ay kız evet çıkarsa desene benim atamalar 2013'den hemencik alınıp 18 Nisan'da falan olur. Ay bende mi Evet versem :KK70: :KK70:

yok canım zaten haberde yazıyor yasak olduğu, normal olarak, adam bi de kabine girip mühür bastırıyor, külliyen saçmalık yani

Bir önceki seçimlerde sandık görevlisi diyor ya " bu boş oy, bunu akp'ye bir oy olarak yazıyoruz" :D

Bence zaten yurtdışında yaşayan seçmene oy kullandırılması mantıksız
Sonuçta içinde yaşamayacağın ülkeyi neden oylayasın ki
Yaşayan daha iyi hissediyor ülkenin durumlarını
Kesinlikle kendileri yaşıyorlar yumuşak yumuşak yerde,kafalarına göre oy kullanıyorlar:KK53:

up_dis.png
0
down_dis.png

Seçimlerin Temel Hükümleri Kanunu'nun 8. maddesine göre kısıtlı olanların (akıl hastalığı veya akıl zayıflığı) seçmen olamayacağı hükmü yer almaktadır.

Böyle bir yazı buldum..

Kesinlikle kendileri yaşıyorlar yumuşak yumuşak yerde,kafalarına göre oy kullanıyorlar:KK53:

Ya mesela o Osmanlı kıyafetleriyle gidenler
Eğer ki bu ülke Osmanlı gibi bir yönetime sahip olunca geri gidip yaşayacaklarsa, versinler

Ama öyle demokrasi ve özgürlük ülkelerinde yaşayıp da hmm Türkiyedeki Türkler bu hayatı yaşasın deyip reva görmek olmuyor, hiç olmuyor hem de

Valla küçükken biz ilkokulda öyle öğrendiydik ama. O da mı değiştirildi noldu :KK70:

Yok değişmedi zaten..

yok canım zaten haberde yazıyor yasak olduğu, normal olarak, adam bi de kabine girip mühür bastırıyor, külliyen saçmalık yani

Zaten yasaktı oy verilmesi,sandıktaki görevli suçlu vatanseverlik yapmaya çalışmış utanmadan..

Eğer ki bu ülke Osmanlı gibi bir yönetime sahip olunca geri gidip yaşayacaklarsa, versinler

Ama öyle demokrasi ve özgürlük ülkelerinde yaşayıp da hmm Türkiyedeki Türkler bu hayatı yaşasın deyip reva görmek olmuyor, hiç olmuyor hem de

Düşünsene ülke osmanlı gibi yönetiliyor,adamlar oradaki rahatını bırakıp buraya gelirlermi hiç..
Kafada sarıklar,kadınlar uzun kıyafetler içinde filan..
Komedi resmen ya..

5 sene Almanya'da yaşadım,hepsinin içini bilirim hiçbiri gelmez,gelirim diyen anlık hava atmak için söyler,yemez yani:KK53:

Back