- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
Beni hatırladınız mı?
Şunu şöyle bırakayım
İdolüm teyze
ya sonda tekrar tekrar verilmis bide konulan fon muzigi ahah cok iyi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni hatırladınız mı?
Şunu şöyle bırakayım
İdolüm teyze
Birileri yaparken iyiydi demi...
Onlara söz yok :) Onlar parsel parsel satabilirler. Hayırsever Zera Zarrab bey ile bölüşebilirler sorun yok. Olması gereken şeyler bunlar. Sonra Chp falan gelir Allah korusun 17-25'den başlar yapılan yolsuzluklar tek tek meydana dökülür falan bunlar olmaması gereken mühim şeyler :)
Offf ya cidden sinirlerim tavan yapıyor artık,tansiyonum yükseliyor..
Boşver takma :) Bize bi şey olduğu yok, vicdanımız rahat Allah' a şükür. Dünki kankaları bugün izliyoruz. Kılımı kıpırdatmadan nasıl da birbirine düştüklerini görüyorum. Daha da göreceğiz :) Ne demişti o sarı saçlı mavi gözlü , ileriyi taa o zamanlardan gören benim Canım ATAM
Eki Görüntüle 1980158
Bana gelen yardımcım bile hayır oyu verecek,kendiside kapalı mesela neler olduğunun farkında..
Aman türban deyip evet oyu vermeyecek..
Bir de evet çıkar! ise eyalet sistemi gelecek yani öyle mi??
Çok tehlikeli bu işin sonu çok. Kürdistan eyaleti he?! Hmm..
Çok iyi düşünün evetçiler lütfen çok iyi düşünün..
Türban, Kur-an gibi inançlarla oy verecek olanın haline acırım. Allah ıslah etsin öylesini . demekki neden kapandığını bilmiyor. Türbanla oyu kıyaslayan kişinin dini inancını samimi bulmam
Ama olmaz ki böyleYorma kendini canısı nasılsa dinleyen yok,kendi kendimize sinir oluyoruz..
Eşi'de HAYIR'lısı seçer umarım :) Dün ben Hayır mitingi vardı ufak çaplı bir şey ona gittim :) Orada anne babası Evet' verecek olan ama ilk oyunu Hayır verecek olan birini tanıdım. Biride babasından gizlice gelmiş tanınmamak için gözlük takmış :) Çok insan doğru olmadığının farkında da işte parti meselesi olarak bakanlarda varBirde o kadar tatlıki,eşini ikna etmeye çalışıyor hemde hayır oyu versin diye..
Ama olmaz ki böyle
Bu akp/chp seçimi değil ki.
Eşi'de HAYIR'lısı seçer umarım :) Dün ben Hayır mitingi vardı ufak çaplı bir şey ona gittim :) Orada anne babası Evet' verecek olan ama ilk oyunu Hayır verecek olan birini tanıdım. Biride babasından gizlice gelmiş tanınmamak için gözlük takmış :) Çok insan doğru olmadığının farkında da işte parti meselesi olarak bakanlarda var
Fark etmiyor ki ne olduğu...
Pek umudu yok gerçi onunda,parti olarak bakmak vereceği kararı etkilemezki..
Valla umarım HAYIR çıkar. Çünkü ülkenin geleceği tehlikeye sürükleniyor. Parti seçimi olsa çok da memnun olmasam da hadi derim çoğunluk partiyi seviyor bisey diyemem. Ama bu başka bir şey. Bu Evetçileri de çok yakından ilgilendiren bir şey. Herkes kararını vermiştir zaten artık. Bekleyip görelim. Umarım karanlık bir seçim olmaz
Atatürk resmi ne güzel olmuş,ben de istiyomBir de evet çıkar! ise eyalet sistemi gelecek yani öyle mi??
Çok tehlikeli bu işin sonu çok. Kürdistan eyaleti he?! Hmm..
Çok iyi düşünün evetçiler lütfen çok iyi düşünün..
elbetteHanımlar Bahçelinin devlet /evet videosunun montaj olduğunun farkındasınız da ondan gülüyorsunuz değil mi?
Zira inandıysanız ben size gülecem de
Hanımlar Bahçelinin devlet /evet videosunun montaj olduğunun farkındasınız da ondan gülüyorsunuz değil mi?
Hanımlar Bahçelinin devlet /evet videosunun montaj olduğunun farkındasınız da ondan gülüyorsunuz değil mi?